Beauty Heaven

MAXIMUS TriLipo® kezelés tapasztalataim (fotókkal)

2017. október 28. - zsu044

MAXIMUS TriLipo® egy új és hatékony orvosi eszköz, a rádiófrekvencia és a DMA (dinamikus izomaktiváló rendszer) kezelések ötvözete. Klinikailag bizonyítottan hatásos arc- és alakformálásra egyaránt. Én a homlokomon megjelent első ráncok miatt kerestem fel a Porta Bella Vita szalont, hogy teszteljem ezt az új eljárást.

_mg_8311.jpg

Mindig is tükörsima homlokom volt, a férjem néha cukkolt is vele, hogy lehet valakinek ennyire sima, fényes homloka. Sajnos az utóbbi években ennek nyoma veszett, egyre többet ráncolom a homlokom, a szemöldökömet pedig állandóan húzom felfelé. Valószínű ez egy rossz beidegződés, mert amíg nem csináltattam meg a szemhéjplasztikát, a tükör előtt állva sokszor konstatáltam, hogy ha feljebb húzom a szemöldökömet, akkor nem olyan feltűnő a szemhéjam megereszkedése. A szemhéjplasztika orvosolta a problémát, (erről ITT olvashatsz) de a szemöldökhúzkodások nyomai sajnos maradtak a homlokomon. Sok szakember kapásból a Botoxot ajánlaná erre a "problémára", és nyilván egyszerű és gyönyörű lenne a végeredmény, de nem szeretnék Botoxot, pedig a hatása valóban CSODA kategória, de ez egy másik poszt témája lesz. Tehát Botox nélküli kezelést kerestem a szemöldököm feletti ráncokra, amikor felfigyeltem a Porta Bella Vita szalon nyílt napjára, ahol lehetőség volt kipróbálni a MAXIMUS TriLipo® kezelést.

A szalonról már olvashattatok a blogon (ITT), most is ugyanaz a tiszta, rendezett környezet, és kedves arcok fogadtak. A MAXIMUS TriLipo® kezelés a szalon medical kozmetika részében zajlik.

pb_collage.jpg

MAXIMUS TriLipo® arckezelés:

Amit ígér:

  • ránctalanítás
  • bőrfeszítés
  • az izmok emelése, tonizálása és megerősítése
  • lifting
  • fokozott vérkeringés és oxigénelltás

Működése:

A koncentált rádiófrekvencia energiája felmelegíti a bőrben a kollagén rostokat, ami kollagén összehúzódást vált ki. Ez az oka az azonnali bőrfeszesedésnek, tömörebb textúrának. Emellett a melegítés a fibroblaszt sejteket új kollagén előállítására ösztönzi, ezáltal hosszú távú bőrfeszesedést generálva.

A rádiófrekvencia mellett alkalmazott DMA a bőr alatti izmokat dolgoztatja meg, hatására fokozódik a vérkeringés és az oxigénellátás, fokozódik a lifting hatás.

Én csak a homlokomon szerettem volna igénybe venni a kezelést, mert az arcom többi területén más kozmetológiai kezeléseket végeztek a közelmúltban. Igazából csak homlok kezelés nincs, de Bea, a szalon vezetője kivételt tett a kedvemért, amit ezúton is köszönök. A próbakezelés amolyan ízelítő volt, 8 perces rádiófrekvenciás kezelést kaptam, majd a DMA-t is megmutatta Erika, hogy milyen érzés, de amúgy homlokon nem szokták alkalmazni, csak a rádiófrekvenciát. A bőr letisztítását követően glicerint vitt fel a bőrre, majd a kezelőfejet finoman húzogatva a területen elkezdődött a kezelés. Eleinte nem éreztem semmit, majd 1-2 perc után érezhetően elkezd melegedni a terület. Egy kis speckó hőmérővel ellenőrizhető a felmelegedés mértéke, esetemben 36,4 fokról indult a hőmérséklet, a kezelés során akár 40 fokosra is felmelegíti a rádiófrekvencia energiája a bőrt. A kezelés maga nagyon kellemes, nyugtató érzés, pedig a homlok esetén ugyebár elég csontos területről van szó, el tudom képzelni, milyen kellemes lehet egy teljes arckezelés. Befejezésként Image Skincare Vital C arckrémet masszírozott Erika a kezelt területre, ez még a hab a tortán! :) Tükörbe nézve komolyan nem hittem a szememnek, annyira látványos az instant feszesedés, amit a kezelés eredményezett. Nem volt kérdés, hogy azonnal bejelentkeztem a következő kezelésre is. Ez a rendkívül látványos hatás még másnap is tapasztalható volt, utána visszaállt az eredeti állapot, de a második kezelést követően az instant feszesség elmúltával is látom, hogy történt valami. Eddig két kezelésen vagyok túl, 30 felett bőrállapottól függően 3-4 kezelés ajánlott, heti rendszerességgel ismételve, majd kb. félévente 1 fenntartó kezelés ajánlott. 

Ez az azonnali, igen látványos eredmény (homlok szemből, majd jobb- és baloldal előtte-utána):

mt_collage.jpg

mt-jobb-szemo_ldo_k-collage.jpg

mt-bal-szemo_-collage.jpg

Véleményem a kezelésről:

Sokan rávágják, hogy ezek a ráncok a szemöldököm felett igazán semmiség. De a saját bőrömön tapasztalva tudom, hogy a bőrápolásban is a legfontosabb a prevenció. Nem szeretném megvárni, míg jobban elmélyülnek, és sajnos minden nő életében eljön az a pont, amikor már nem elég egy jó éjszakai krém a reggeli kisimult arcbőrért, annál komolyabb beavatkozások kellenek. Irigylem a mai tiniket és huszonéveseket, hiszen ma már olyan fejlett technológia áll rendelkezésre a bőr karbantartására, hogy nekik valószínű évekkel, akár évtizedekkel később kell majd plasztikához folyamodniuk, hiszen orvos-esztétikai kezelésekkel, töltőanyagokkal évekre elódázható egy-egy komolyabb beavatkozás. A kezelés hosszútávú hatásáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, de mindenképp frissíteni fogom a későbbiekben a posztot, jelenleg 2 kezelésen vagyok túl, egy harmadikat még mindenképp tervezek, illetve félévente 1-1 fenntartó kezelést is. Az azonnali feszesítő hatása miatt szerintem kitűnően alkalmas olyan események előtt, ahol kisimultan, üdén szeretnénk megjelenni, igazi ebédidős kezelés, nem kell rákészülni, nem jár külső nyomokkal, csak 20-30 perc kényeztető pihenés után kisimultan távozunk a szalonból, ennyi! :) 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8613112542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása