Beauty Heaven

Pure by Pixibox | 2016. november

2016. december 17. - zsu044

Október óta csak kapkodom a fejem, olyan nagy nyüzsgés van a Pixi háza táján: októberben ünnepelte 4. születésnapját Magyarország legmenőbb beauty doboza, majd a szülinapi kiadás után ismét egy nagy durranással rukkoltak elő: a L'Occitane X Pixibox után jött a Vichy X Pixibox.. A különkiadások épp hogy célba értek, már jött is az év utolsó Pure kiadása, majd közvetlen ezután egy tök kreatív újdonság: az Adam & Eve by Pixibox debütált. És eközben számtalan nyereményjáték és beauty vadászat.. Hát gratula csajok, ez nem kis meló, és külön gratula, hogy mindig tudtok újat nyújtani, és mindezt minőségi színvonalon! 005_3.jpg

A novemberi Pure by Pixibox tartalma:

  • Lavera regeneráló kézkrém | 50 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Kneipp bőrápoló olaj | 100 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Schüssler mélyhidratáló arcradír | 75 ml - teljes kiszerelésű termék
  • UW Premium sarokápoló krém | 100 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Fáma aloe verás testápoló | 200 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Dr. Krém Relax vadgesztenye krém | 250 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Bulgarian Rose hámlasztó szappan - szivacs | 70 g - teljes kiszerelésű termék

A 7 db teljes kiszerelésű terméken kívül 2 kupont rejtett a box, az egyik 20% kedvezményt biztosít Schüssler szett vásárlása esetén, a másik 50% kedvezményt, és ingyenes szállítást nyújt a Bulgarian Rose teljes kínálatára, a 100%-os rózsaolajakon kívül.

Az első 3 márka nem ismeretlen számomra, a közös bennük, hogy mindhárom márka termékeit a Pixibox által próbáltam ki először.

A Lavera Mindentudó krémje azóta is nagy kedvenc, az előző Pure by Pixiben kapott fogkrém elhasználása után újra Lavera fogkrémet vettem, és a mostani boxban lévő kézkrém is nagyon tetszik, úgyhogy kijelenthetem, szeretem ezt a márkát. A regeneráló kézkrém gazdag és tápláló, bio vörösáfonyával, értékes növényi vajakkal, olajokkal. Illatával nekem abszolút beleillik a téli-karácsonyi hangulatomba, a kezeimre pedig ilyenkor különösen ráfér az extra ápolás, rettenetesen tud kinézni a téli időjárás hatására.

A Kneipp bőrápoló olajnak is örültem, szeretem növényi olajokkal ápolni a bőröm, különösen télen. Szolid, kellemes illata van, bővebb vélemény tesztelés után.

A Schüsslertől egy arckrémet próbáltam eddig a Pixiboxnak hála, kíváncsi vagyok a kapott arcradírra. A Dr. Schüssler-féle Nr.8-as sót (mélyhidratálás) tartalmazza, emellett számos tápláló olajat.

A Pure by Pixiboxan újdonság (és számomra is) az UW Premium. Egy sarokápoló krémet rejtett a doboz, amit nagy valószínűséggel nem én fogok letesztelni, mert szerencsére nincs rá szükségem. Viszont a családban van, akinek jól fog jönni, így majd az ő tapasztalatairól számolok be! :)

A Fáma is újdonságként szerepel a Pixiben, én eddig nem ismertem a márkát. Egy aloe verás testápoló érkezett a dobozban, szilikon, paraben, PEG, és színezékektől mentes, ECOCERT minősítésű összetevőkből.

A Dr. Krém vadgesztenye krémjét sem én fogom tesztelni, főként visszerekre, fáradt és feszülő lábakra ajánlják a használatát. Ennek a krémnek is van már gazdája családon belül, úgy nézem a mostani Pixi tesztelésébe az egész családot bevonom! :D 

Az utolsó márka, a Bulgarian Rose vadiúj, nemcsak a Pixiben, hanem a piacon is. Termékeik bolgár rózsaolajat és rózsavizet tartalmaznak, a webáruházukban igazán exkluzív termékek is vannak, például a 100%-os bolgár rózsaolaj rézpalackban, fa díszdobozban.. nem hiszem, hogy képes lennék felbontani, (annyira szép) ha valaha kapnék egy ilyet! :) 

A termékek tesztelése után - szokásomhoz híven - jövök a részletes poszttal, véleménnyel mindegyik termékről, és persze sok-sok fotóval. Ez csak a bemutatkozó poszt volt! ;) 

Addig is kellemes ünnepekre hangolódást, készülődést, sütögetést kívánok Nektek, pihenjetek sokat, szépüljetek, töltődjetek! 

006_7.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8412054677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása