Beauty Heaven

BB Anticellulit alakformáló balzsam

2016. június 24. - zsu044

Az előző berberes poszt után többen is érdeklődtetek az Anticellulit alakformáló balzsamról. Mi is ez? Most akkor hogyan kell használni? Pakolásként? Krémként? Bőrradírként? Úgy látom általában az alakformáló kencék iránt van nagyobb érdeklődés, de hát a hiúság.. “A hiúság kifejezetten a kedvencem a bűnök közül” ahogy John Milton is megmondta Az ördög ügyvédjében ;)

image_3.jpeg

Amit ígér:

"A bőr csodásan puha lesz tőle. Helyileg célzottan alkalmazva bázikus hatásánál fogva jelentős csapást mérhet a zsírszövetben felhalmozódott méreganyagokra. Kúraszerűen optimális alkalmazni, vagy csak felkenve és jól bemasszírozva reggel és este a célterületre, vagy a Speciális Kozmetikai Tekercselő Fóliával betekerni 15-20 perc hatóidő erejéig."

Összetétel:

shea vaj, méhviasz, növényi alapú glycerin, koffein, kardamonmag extrakt, gingko biloba kivonat, mandulaolaj, E-vitamin, citromfű olaj, zöldtea kivonat, fekete bors olaj

Röviden az összetételről: 

Ez a balzsam is shea vaj és méhviasz alapú, ezekről a rendkívül ápoló összetevőkről már született egy poszt, valójában a shea vaj volt a főszereplője, de a kedvenc sheás testvajam, a Miracle is shea és méhviasz alapra épülő kence, és már többszörösen bizonyította kondicionáló hatását. A kardamon olaja keringésserkentő és melegítő hatású, a gingko erősítő és bőrkondicionáló, laza bőrökre különösen ajánlott. Hatóanyagai komplexet képeznek a bőr foszfolipidjeivel, közvetlenül a bőrön keresztül felszívódnak, fokozzák a bőr tónusát, javítják vérellátását. A citromfű olaj a laza kötőszövet mentsvára, feszesít, tonizál, a striákra és a bőrhibákra is jótékonyan hat. A zöldtea kivonat erőteljesen hidratál, semlegesíti a szabadgyököket, 20-szor erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin, holott annak bőrre gyakorolt hatása sem elhanyagolható. A feketebors olaja antibakteriális hatású, fokozza az izmok vérellátását, ideális a narancsbőr elleni küzdelemben.

Mint látjátok, az összetétel profin felépített: a tápláló krémalapba csupa olyan növényi hatóanyag került, melyek segítik a bőr- és a kötőszövetek méregtelenítését, feszesítését, vérellátásának javítását, minden lehetőséget megadva arra, hogy tudatos táplálkozással, elegendő mozgással és folyadékbevitellel, illetve bázikus testápolással a lehető leghamarabb érj el fitt és feszes formát.

Állag / illat:

Állaga azonos a Miracle testvaj, és a Kávés alakformáló pakolás állagával, utóbbiról is írtam már ITT. Sűrű, viaszos, könnyen oszlatható méregzöld kence, kávédarabokkal megspékelve. Illata maga a mennyország, de hát mutassatok nekem egy Berber terméket, aminek nem varázsol el az illata!

image_2.jpeg

Használata:

Na és itt jön, amiről oly sokan kérdeztetek. Hogy hogyan kell használni.

Az igazán lelkiismeretes és elszánt egyének a legjobban teszik, ha a problémás területekre felkent pakolást kozmetikai tekercselő fóliába burkolják, ahogy a kávés posztban is mutattam, 15-20 percig dunsztolódnak a pakolásban, majd alaposan lemossák. A legjobb eredmény eléréséhez érdemes bevetni a bázikus testápolás többi elemét is, úgymint sófürdő, agyagok, lúgosító kencék és masszázsolajok, de természetesen önmagában is eredményes lesz a kezelés, de itt is hangsúlyozom, ne feledkezz az életviteledről! 

Én sajnos az a fajta vagyok, hogy az első pár alkalommal még megvan bennem a lendület pl. az ilyen pakolások alkalmazásához, lelkesen kenem, fóliázom egészen 2-3 alkalomig, amikortól azt veszem észre, hogy a fiókban lapul a pakolás már 1 hónapja, és nem csináltam vele semmit. Aztán megint előveszem, felkenem, stb... ez a lehető legrosszabb módszer, így biztosak lehetünk a kezelés eredménytelenségében. Hiszen mint minden kozmetikai készítmény, ez a pakolás is rendszeres, kúraszerű alkalmazás mellett tudja kifejteni a hatását. Ezért úgy döntöttem, ennél a kencénél nem is kezdem el a tekercselős módszert, inkább beépítettem a használatát a mindennapi rutinomba, így biztos, hogy felkerül minden nap. Az esti zuhany után szoktam alkalmazni csípő-popsi-comb területére. Alaposan bemasszírozom az adott területbe, az állagának köszönhetően nagyon könnyű masszírozni vele, és azonnal érezhető az ápoló hatás, már a felkenéskor érezhetően puhává, selymessé varázsolja a bőrt. Ugyanakkor egy kellemes, bizsergető, friss érzést hagy maga után. A kávészemcsék a masszázs közben egy plusz mikromasszázst, és enyhe peelinget visznek végbe, nagyon ki van találva! :) Igen, a kávészemcsék maradnak a bőrön, ezért éjszakára (bármennyire is nyár van) egy vékony, lenge pizsamanacit is fel szoktam húzni, hogy ne az ágyneműbe kenjem a kávészemcséket, így azok reggelre a naciban landolnak, és csak a pihe-puha, ápolt, feszes bőr marad utána. Nagyon szeretem a használatát még ilyen melegben is, igazán frissítő, egyáltalán nem zavar, hogy rajtam van, pedig nyáron nem bírom elviselni magamon a nehéz, testes kozmetikumokat. 

Összegzés:

3 hete használom, így igazán hosszú távú hatásáról nem tudok beszámolni, de azt tudom, hogy kellemes, egyszerű a használata, ennyi idő alatt is érezhetően simább, puhább a combomon a bőr. Életvitelemből adódóan szerencsére narancsbőrrel nem küzdök, de ennek ellenére a feszesítés ráfér a bőrömre! Az biztos, hogy az összetétele professzionális, egyetlen tégelybe annyi feszesítő hatóanyagot sűrítettek, hogy működnie kell! 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

fotók: studio44

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr168835976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása