Beauty Heaven

tetoválás eltávolítás 4. alkalom

2015. április 14. - zsu044

251765322504cf4c237f855ee9bd15b1.jpg

Megint eltelt 6 hét, így 10 napja ismét felkerestem a Lézer Centrumot. A vállamon lévő lepke elkezdett végre kopni, a csuklómon a felirat nehezebb eset. Borzasztóan érzékeny terület, sokkal lassabban gyógyul, mint a vállam, és sajnos régebbi is. A vállam ismét hamar és szépen gyógyult, a csuklómon van 1-2 kisebb heg, de szerencsére az nem olyan feltűnő helyen van. A 2. kezelés 750-es erősségen zajlott, a 3. 600-700 között, így ismét 600-as erősséggel kezdtük a vállam kezelését, hiszen gyönyörűen gyógyult. A kezelés alatt végig  iszonyú hangosan "csattogott", és mire Zsuzsi végzett, már vérzett a kezelt terület. Egyikünk sem tudta igazán mire vélni a dolgot, az erősséget is lejjebb vette közben, és mégis.. Ez előtt soha nem fordult elő ilyen, persze kipirosodott és felduzzadt mindig, de soha nem vérzett. Így a csuklómat nem is bombáztuk meg, ott még vékonyabb a bőr. Zsuzsi lefertőtlenítette, bekente. Mire hazaértem, már horrorisztikusan nézett ki a vállam. Bevérzett a bőr alatt is, és az egész tetkó gyakorlatilag "lyukacsos" volt. Nagyon megijedtem, mert eddig olyan szépen alakult a dolog, féltem, hogy heges lesz. Kicsit visszahűtöttem, utána kentem éjjel-nappal vastagon Bepanthennel. És láss csodát, 3 nap múlva elkezdett felszívódni a bevérzés, a lyukak eltűntek, és csak a szokásos kis sebek maradtak, amik az 5. nap környékén spontán leesnek. És 10 nap elteltével ugyanolyan szép a bőröm, mint volt! Nagy kő esett le a szívemről, szeretnék már végre újra  ujjatlan felsőket, ruhákat hordani, (ez idén még esélytelen) de nem heges vállal. Hihetetlen, hogy a vállamon a bőr ezek után hegmentes, a csuklómon pedig sokkal kisebb próbatételek után is van 1-2 heg. Mondjuk a gyógyulási folyamat is nagyban különbözik. A csuklómon a bőr a rengeteg ápolás ellenére még 4-5 hét után is száraz, hámló, kifényesedett. Tehát az is rengeteget számít az eltávolítás folyamatában, és eredményében, hogy HOL van a tetkó! Ez egy újabb tapasztalat.. A kezelés utáni állapotról nem csatolok képet, mert rémisztő! :) A lényeg, hogy azóta rendeződött a dolog. Zsuzsival pedig abban maradtunk, hogy a 6 hetes szüneteket kitoljuk 2 hónapra, mert úgy látszik extra érzékeny a bőröm. A normál periódus 4 hét lenne, de az már az első kezelés után látszott, hogy nálam ez nem fog működni.

A kezdet, 1 próbalövéssel a jobb alsó sarokban, 2014.11.24.:

10440656_352950924874873_8510348137317733651_n1.jpg

És ilyen a 4. kezelés előtt, a 3. kezelés után 6 héttel, gyógyultan:

unnamed.jpg

A jobb oldalon (képen nézve) szemmel láthatóan több a festék, ez már a tetkó elkészültekor is látszott, szinte "megfolyott" a széle a bőröm alatt. Remélem azért attól a résztől is sikerül majd megszabadulnom előbb-utóbb..

Nos, mint ahogy kezdetben ígértem, minden tapasztalatomat megosztom az eltávolítás folyamatáról, mert másfél éves netes kutatómunka, illetve tetoválás eltávolítással foglalkozó szalonok, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek személyes felkeresése során SEHOL nem tudtak HITELES referenciaanyagot bemutatni, sőt, néhol ócska minőségű Photoshoppolt munkákkal akartak meggyőzni. Az ijedtség ellenére ez a kezelés is szerencsésen végződött, folytatás 2 hónap múlva..

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr427369020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertész Judit 2015.04.16. 22:57:00

Miért nem egy szép takarást csináltatsz egy profi művésszel? :) Kevésbé fájdalmasabb és hosszadalmasabb :)

zsu044 2015.04.16. 23:00:25

@Kertész Judit: az alkaromon ezt a verziót választottam, de ezzel valahogy úgy vagyok, hogy ha eltűntethető, akkor inkább nem szeretnék oda tetkót. Ha már látom a bőrömön, h nem bírja, akkor természetesen a takarást választom, kevesebb festékkel legalább a takarás is jobban sikerülhet! :)
süti beállítások módosítása