Beauty Heaven

Paese Hyaluron Serum

2015. április 02. - zsu044

A múltkori Fytofontanas posztomban említettem, hogy létezik egy hialuron szérum, nagyon kedvező áron. Nos, ő az:

010_2.JPG

30 ml 3.300 Ft, jelenleg akciósan 2.500 Ft-ért beszerezhető a Make Up Plaza webáruházában. Szinte hihetetlen, hogy ennyi pénzért egy ilyen minőségű szérum tulajdonosai lehetünk. A szérum 3 féle savmolekulát tartalmaz, melyek kiegészítik egymás hatását, illetve biztosítják a maximális felszívódást.

  • SLMW: szuper alacsony molekulatömegű sav - növeli a bőr nedvességszintjét
  • LMW: alacsony molekulatömegű sav - hidratál, növeli a hatóanyagok bejutását
  • HMW: magas molekulatömegű sav - megakadályozza a víz elpárolgását a bőrből

Összetétele kifogástalan: vizen és hialuron savon kívül egy enyhe tartósítószert és bőrjavító anyagot tartalmaz, semmi egyebet. 3.300 Ft-ért ez maga a csoda!

Az állaga gél szerű, felkenve kicsit ragacsos, de szinte azonnal beszippantja a bőr, és teljesen matt felületet hagy maga után. Ahogy a leírásában is szerepel, valóban elég 2 pumpálásnyi mennyiség a teljes arcra és nyakra, de én azért egy harmadikat is el szoktam oszlatni a szem- és száj környékén. Reggel és este is alkalmazom. Reggel az arctisztítást követően a tiszta bőrre, ezt követi a fényvédő, majd a BB krém, este pedig a szokásos rutint követően a PC 5%-os AHA kezelését kenem fel, majd kb. 5 perc elteltével jöhet a szérum. Akinek igényli a bőre, az a szérum után kenje az éjszakai krémet, pakolást, egyebet, az én bőröm teljesen megelégedik az antioxidánsokkal telepakolt AHA-val és ezzel a szérummal, ill. a problémásabb részekre fel szoktam vinni egy kis argánolajat is éjszakára. Szinte azonnal ruganyosabb érzetű lesz tőle a bőr. Száraz ajkakra is kipróbáltam, az ajakír alá kenve sokkal szebb a végeredmény!

Azért azt senki ne várja, hogy ránctalan bőre lesz, és telt ajkai, mert az nem így működik! :) Ez ügyben keressünk fel egy jó plasztikai sebészt! :) De összességében nagyon jó kis szérum.

Azért a csodaszérum mellett megemlíteném a belső hidratálás fontosságát is! Mindig én hangoztatom, hogy a genetikát semmilyen szérummal, "szemráckrémmel" (pénzkidobás), egyébbel nem tudjuk felülírni. Még mindig kiállok ez mellett! :) (saját tapasztalat - pocsék genetika) Ellenben ha belülről nem tápláljuk ill. hidratáljuk a bőrünket megfelelően, a genetikánk ellenére is éveket ronthatunk a bőrünk állapotán. Tehát ne csak kívülről ápoljuk, tápláljuk a bőrünk, figyeljünk a belső táplálásra is!

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr177333664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása