Beauty Heaven

Elvékonyodott, extra száraz szemkörnyék, táskák, mélyebb ráncok? - ez a szemkörnyékápoló kell neked!

2018. december 13. - zsu044

Ez egy olyan blogbejegyzés, amit minden szempontból imádok. A termék zseniális, a webshopban igényelhető ajándékcsomagolás pedig naggyon-nagyon karácsonyos. Olvassátok, remélem Ti is imádni fogjátok!

colo_christmas_card_1.jpg

A Colo webshopban így kezdődik a szemkörnyékápoló leírása:

"Elvékonyodott, extra száraz szemkörnyék, táskák, mélyebb ráncok - ismerős tünetek? "

Igen sajnos, így, ebben a sorrendben. Egyrészt családi örökség, másrészt huszonévesen az életvitelemmel sem kíméltem a bőröm, hogy aztán harmincon túl kapkodjak a megoldásért, hogy valahogy korrigálni tudjam a kialakult problémát. Mióta kipróbáltam kb. ezer szemkörnyékápolót, (na jó, csak kb. 30-40-et), az nagyon hamar kiderült, hogy nekem abszolút semmit nem érnek a könnyed, hidratáló szemkörnyékápolók. Mintha semmit nem kennék, felesleges pénzt kiadnom egy ilyen termékre. És arra is hamar rájöttem, hogy a testesebb, shea alapú krémekkel nem mélyülnek el annyira a ráncaim estére. Plusz arra, hogy nagyon jót tesz a szemkörnyékemnek az olajok használata, hogy az acmellától valahogy tömörebb lesz a bőröm, és hogy a koffeintől üdébb leszek, a virágvizek pedig frissítenek és hidratálnak. Ezeket a hatóanyagokat használtam eddig kb. 5 termék alkalmazásával nap mint nap a szemkörnyékemre. És erre jön egy szemkörnyékápoló, amiben MINDEZEK BENNE VANNAK! 

_mg_7300.jpgMár az összetevőlista levett a lábamról. És hogy mi még? Sorolom:

  • illatmentes formula
  • pumpás kiszerelés
  • szemet gyönyörködtető összetevőlista
  • zseniálisan összekomponált hatóanyagok
  • tökéletes állag: testes krém, mégsem hagy zsíros/olajos réteget, könnyen beszívódik
  • nem tartalmaz alkoholt, sem semmilyen irritáló anyagot, a legérzékenyebb szemkörnyékre is alkalmazható
  • az összetevők 100%-a természetes eredetű
  • az összes összetevő 68% -a ellenőrzött biológiai termesztésből származik

Nem, azt nem állítom, hogy ránctalan leszel. Egy szemkörnyékápolótól sosem leszel az. De egy jól megválasztott krém segít enyhíteni a már meglévő tüneteket, illetve prevenció jelleggel is nagyon fontos szerepet tölt be. Az én szemkörnyékemre tökéletes választás. Nagyon szeretem használni, a fent említett tulajdonságai miatt, és mert érezhetően/láthatóan javít a szemkörnyékem állapotán. Estére nem mélyülnek el annyira a ráncaim, a papírvékony, száraz bőröm sokkal hidratáltabb tőle, és elég egyetlen "pötty" krém, tehát az elsőre kevésnek tűnő 15 ml sokáig hű társunk lesz. Ár-érték arányban talán a legjobb szemkörnyékápoló, amit valaha próbáltam, és ez nem túlzás! Ráadásul december 20-ig 10% kedvezmény van a szemkörnyékápolóra, és az összes teljes árú termékre a BEAUTY kóddal!

És akkor kicsit karácsonyozzunk is... :)

Ha nem találtok kedvetekre való összeállítást a karácsonyi csomagok között, akkor ilyen csodaszép ajándékcsomagolást is kérhettek plusz opcióként a választott termék mellé, viszont ha 4 termék landol a kosárban, akkor a csomagolást ajándékba kapjátok! Ne feledjétek a 10% kedvezmény!

_mg_7295.jpg

_mg_7303.jpg

_mg_7289.jpg

_mg_7308.jpg

❄︎ Kellemes karácsonyi készülődést kívánok Nektek! ❄︎

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7014479130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása