Beauty Heaven

top 5 Magister termék nyárra

2018. augusztus 15. - zsu044

A top 5 sorozat első részeként az egyik kedvenc márkám, a Magister Products kínálatából választottam 5 terméket, amit a legnagyobb kánikulában is szívesen használok!

_mg_3089v.jpg

Ciao Chia arckrém:

Annyira könnyed arckrém, hogy a legnagyobb hőségben sem folyik le az arcomról, mégis egész napos hidratációt biztosít Pentavitin tartalmának köszönhetően. Ez egy innovatív tartós mélyhidratáló, mely a használat után 72 órán keresztül képes megtartani hatását! Nyáron különösen fontos a (külső-belső) hidratáció, ezzel a krémmel ezt tutira biztosítod a bőrödnek! A tetszetős üveg tégely ezúttal 60 ml kencét rejt!

BB kollagén krém:

Könnyed, színezett hidratáló krém természetes fényvédelemmel (SPF10), mely nem nehezíti el a bőrt, csak egységesíti, és napcsókolta színnel vonja be. Én minden esetben aláhidratálok, mert igényli a bőröm, zsírosabb bőrnél ez elhagyható, abszolút minden bőrtípusra tökéletes választás! Fel szoktam dobni egy kis ásványi pirosítóval vagy bronzosítóval, és kész is a könnyed, természetes nyári smink! 

Sunny Bunny naptej:

Aranyló barna bőrt, és egészséges napozást biztosító naptej, kémiai szűrő, és fehér réteg nélkül! Imádom a tápláló formuláját, ami már a napozás alatt biztosítja, hogy ruganyos és feszes marad a bőröm, és gyönyörű, mélybarna színt tudok elérni segítségével, pedig a könnyen piruló fehér bőrűek táborát népesítem.. Természetesen mindig betartom a napozás szabályait! (a képen még a régi verziót láthatjátok Kakaóvajas naptej néven, de már Sunny Bunny néven keressétek a webshopban!)

Sunny Bunny napozás utáni bőrnyugtató spray:

A naptejjel a napozás alatt, a bőrnyugtató spray-vel a napozás után biztosítom a bőröm megfelelő ápolását, ami a spray-vel még ráadásul visz egy kis extrát is a rutinná vált bőrápolásba. Túl nagy hőségben a hűtőben tárolom, így duplán üdítő a hatása, az illata pedig a trópusokra repít.. 100% nyár!

Q10 gránátszérum:

Nyáron hajlamosabbak jobban elmélyülni a szem körüli ráncaim, eleve sokat mosolygok, nevetek, nyáron még ráadásul hunyorgok is, ez nem a legjobb kombó, már ami a szarkalábakat illeti.. De inkább csak nevessetek lányok, a ráncokat meg lehet oldani! :) Például sokat javít a dolgon, hogy ezt a kis praktikus golyós kencét, ami a legkisebb táskámban is elfér, bárhol előkaphatom, csak végighúzom a szemem körül, finoman beleütögetem a bőrömbe, és vigyorgok is tovább! :) Hiába olajos formula, pár másodperc alatt beszippantja a bőröm, és így sokkal rugalmasabb marad a bőröm, nem mélyülnek el annyira a ráncok. 

Mindegyik terméket megtaláljátok a WEBSHOPban, ahol a "nyár" menüpont alatt további szuper termékeket találtok a nyári bőrápoláshoz! SŐT, ha az oldal legalján feliratkozol a hírlevélre, 15% kedvezményre jogosító kupont kapsz 08.17-08.20-ig! ITT tudsz feliratkozni! (a lap legalján)

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9214183487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása