Beauty Heaven

ránctalanító pakolás

2014. szeptember 03. - zsu044

Egy nagyon egyszerű, ám annál hatékonyabb pakolást szeretnék megosztani veletek.

 

Hozzávalók:

- 2 teáskanál extra szűz olívaolaj CAM005053.jpg

- 2 teáskanál kókuszolaj

- 2 db E-vitamin kapszula

- 1 teáskanál méz    

 

Összekeverjük a hozzávalókat egy kis méretű  , zárható üvegben. Én egy héten egyszer szoktam felkenni arcra, nyakra, dekoltázsra, ill. a hajam végébe és a fejbőrömbe is bemasszírozok egy keveset. 2-3 órán át hagyom hatni, majd gyors zuhany és hajmosás. Látványosan kisimítja a bőrt, pihe-puha lesz, és egységesíti a bőrszínt. A hajvégeket is szépen feltölti, kisimítja, a fejbőrt megnyugtatja. Nagyon könnyen kimosható samponnal, nem úgy, mint mondjuk a ricinus.

 

 

Méz:

Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, antibakteriális hatású. B- és C-vitamint, vasat, cinket és káliumot tartalmaz.

Olívaolaj:

Rácfeltöltő, regeneráló, öregedésgátló hatású. Heg- és sebgyógyító.

Kókuszolaj:

Antioxidáns, gombaellenes hatású. Táplálja, feszesíti a bőrt. A hajra csodaszer. Táplálja, feltölti a hajat, segít a hajnövekedésben, megelőzi, gyógyítja a korpát. Töredezett hajvégekre elengedhetetlen! Bár ebben a pakolásban ezt az előnyét nem élvezhetjük, de napvédő (kb. SPF8), barnító hatású.

E-vitamin:

Antioxidáns, sejtvédő, hatékony ránctalanító és bőrkiegyenlítő hatású. Olajos kencékhez, pakolásokhoz adagolva javítja azok eltarthatóságát.

CAM005063_1.jpg

A kész pakolást lezárt üvegben, sötét, hűvös helyen tároljátok! Ez a mennyiség ha csak arcra használjátok, akkor úgy 5-7 alkalomra lesz elég, ha hajvégekre, fejbőrre is, akkor 3-4 alkalomra elegendő.

 

                                                                                                     Névtelen_1.png                              

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr466666635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása