Beauty Heaven

bőrfiatalítás és digitális detox az Immortelle erejével | L'Occitane újdonságok

2020. szeptember 24. - zsu044

Aki rendszeresen olvas, szerintem már tudja, hogy a L'Occitane-tól két termékcsalád a kedvencem. A Shea kollekció szerintem az örök klasszikus, nincs a világon nő, aki ne ismerné az ikonikus Shea kézkrémet. A másik nagy kedvencem pedig az Immortelle termékcsalád, mivel fanatikusan rajongok a bőrápolásért, és - saját problémámból kiindulva - az anti-aging vonalért. Az Immortelle kulcs összetevő az anti-aging rutinban, a retinol gyengédebb alternatívája. Az Immortelle az a "szupervirág", ami a leszedést követően is élettel teli marad. Jelentése magyarul: "halhatatlan". A L'Occitane két újdonsága, amiket most mutatok Nektek, mindkettő tartalmazza ezt a fantasztikus összetevőt.

locci-collage_1.jpg

Nem szeretnélek Titeket az összetevők elemzésével untatni, mindkét terméket be fogom linkelni, és a webshopban bővebben is olvashattok a termékek összetevőiről, egy pár dolgot azonban szeretnék kiemelni, amiért imádom a márkát (a termékeken túl ♥)

  • etikus beszerzés - a L'Occitane a korzikai immortelle mezőktől a Provence-i levendulamezőkig 130 francia gazdálkodóval, és 10.000 szüretelő munkással dolgozik együtt a legjobb minőség és a legfentarthatóbb beszerzés biztosítása érdekében.
  • Föld-barát - a biológiai sokféleséget fenntartható termesztési eljárásokkal, és a természetes összetevők arányának növelésével támogatják. Korlátozták a légi szállítás alkalmazását, előnyben részesítik a fenntartható energiák használaltát.
  • elkötelezettség - a L'Occitane 1976-os alapítása óta elkötelezetten támogatja a látásmegőrzést világszerte. A L’Occitane Alapítvány Magyarországon közel 10 éve áll kapcsolatban a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével, és időről időre a legkülönbözőbb módon támogatja a látássérülteket.

#NotJustABrand

 

Najó, mégis kell egy kis összetevős szösszenet, úgy gondolom ez fontos, mivel rávilágít a termékek működési elvére is, illetve eligazítást ad a L'Occitane által felfedezett kivonatok között:

  • Immortelle Szuper Kivonat: a retinolhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, és extra kíméletes a bőrhöz. 
  • Immortelle Esszenciális Olaj: az E-vitamin természetes alternatívája, extra erős antioxidáns, amely megvédi a bőrt a külső hatásoktól.
  • Immortelle Szuper Vízbázisú Kivonat: az Immortelle Esszenciális Olajjal összekapcsolódva megvédi a bőrt az olyan külső hatásoktól, mint például a kék fény.
  • Immortelle Vízbázisú Kivonat: polifenolt tartalmaz, amely leginkább antioxidáns hatásairól ismert.
  • Immortelle Olaj Kivonat: Omega 9 és 6 zsírsavakat tartalmaz, melyek tápláló hatásukról ismertek.

És akkor rátérek végre a termékekre! :)) Két újdonság érkezett hozzám, elképesztően szép kompozícióban. Egy üvegbúra fedte volna az egészet, de a futárszolgálatnak nem sikerült épségben leszállítania, a gondos csomagolás ellenére.. :(  Nézzétek milyen gyönyörű..

locci_5.jpg

Divine Bőrfiatalító arcolaj

Előre lelövöm a lényeget: szerelem lett első használatra. Eleve imádok olajokat beilleszteni a rutinomba, de ez az olaj azonnal lenyűgözött az összetevőivel, állagával, szolíd illatával. Kulcs összetevője a már említett Immortelle Szuper-Kivonat, sok egyéb fantasztikus növényi olaj mellett. Gyönyörű összetételű, nagyon kellemes állagú olaj, varázslatosan finom illattal. Fantasztikus a textúrája, azonnal elnyeli a bőr, nem hagy semmilyen zavaró réteget, csak a pihe-puha, feltöltött bőrt, egyszerűen imádom! A csomagolása mellett sem tudok szó nélkül elmenni, a márkához híven igényes üvegcsébe került az olaj, zseniális pipettás megoldással: a kupak tetején lévő "gomb" segítségével tudjuk felszívni, illetve adagolni az olajat, szuper pontossággal, cseppenként. 5 csillagos külső-belső! 

_mg_2602.jpg

_mg_2608.jpg

Immortelle Precious éjszakai maszk

Az Immortelle Precious termékcsalád egyszer már lenyűgözött, korábbi véleményemet ITT olvashatjátok. Most a megújult kollekcióból az éjszakai maszk is felkerült a must have listámra, mivel van egy "szuper-tulajdonsága", mégpedig az, hogy regenerálja a bőrt a kék fény okozta káros hatásoktól. A kék fény mindannyiunk mumusa. Ma már elképzelhetetlen az életünk mobil, laptop, tv, és mindenféle monitor nélkül, nincs is ezzel baj, ha észszerűen használjuk őket, és óvjuk bőrünket is a kibocsájtott fényüktől. Az esti / éjszakai mobilon lógás beleszól szervezetünk természetes ritmusába, gátolja a melatonin kiválasztását, ezáltal hatással van az alvás minőségére. A nagy energiájú fény a bőr mélyebb rétegeibe is eljut. Szabad gyökök képződését váltja ki a bőrben, ami ráncok és pigmentfoltok kialakulásához vezet. Az esti kék fénynek való kitettség hatással van a bőr természetes éjszakai regenerálódó folyamatára, ezáltal a bőr idő előtti öregedését okozhatja. A Precious éjszakai maszk Immortelle esszenciális olajjal, Immortelle Super Aqueous kivonattal, valamint alacsony molekulatömegű hialuronsavval hatékonyan regenerálja a bőrt a kékfény negatív hatásaitól, megerősíti a bőrt a külső behatásokkal szemben. A termékcsalád kék üveg tégelyét kapta ez a maszk is, az illatvilág is azonos. Az éjszakai maszk elnevezésre asszociálva sűrű, testes állagot vártam, ehelyett egy tápláló, mégis könnyed krém fogadott. Nagyon érdekes textúra, érezni, hogy tápláló, dús krém, mégis pillekönnyű, és azonnal felszívódik. Vékonyan a bőrre rétegezve illesztettem az esti rutinomba, heti 1-2 alkalommal viszont vastagabban is fel lehet kenni, majd a felesleget letörölni, így extra-tápláló maszkot kapunk. Szereti a bőröm, ragyogóbb és egységesebb az összkép reggelre! Azon felül, hogy a bőrömön is látom a hatékonyságát, elégedettséggel tölt el, hogy a nappali fényvédelem mellett éjszaka is mindent megteszek a bőröm kék fény elleni védelme érdekében!

_mg_2624.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6216212160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása