Beauty Heaven

Omorovicza - Irány a Nagyvilág Szett

2019. szeptember 01. - zsu044

Imádom Budapestet, és amióta elköltöztem szülővárosomból, rajongásom csak tovább fokozódott iránta, így az Omorovicza Irány a Nagyvilág kozmetikai táskája azonnal levett a lábamról. Még nem sok mindent próbáltam eddig a márkától, így ez egy remek lehetőség volt, a kozmetikai táskába ugyanis 3 utazó méretű terméket választhatunk, így áll össze a szett. A Magyar Királynő Permet tavalyi álomszép különkiadása esetében is a külcsín fogott meg először, utána persze a beltartalom is magával ragadott, imádom az ilyen kettősséget, amikor a külcsín és a belbecs egyaránt igényes és profi.

_mg_0307.jpg

A kozmetikai táskához (imádom!) az Iszapos tisztítókrémet, a Feszesítő testolajat, és a Nyugtató borotvakrémet választottam, a Tisztító hab az egyik kedvenc magazinom, az Elle júniusi számához volt csomagolva, (dupla élvezetként azonnal lecsaptam rá), de szintén választható a szett részeként egyéb fantasztikus termékek mellett.

A legnagyobb kedvencem az Iszapos tisztítókrém lett, elképesztően kényeztető érzés a használata. Lágy és krémes állagú, nagyon gyengéden tisztítja a bőrt, ugyanakkor a mentának köszönhetően nagyon frissítő érzés. Először elkövettem azt a hibát, hogy a sminkelt bőrömet szerettem volna megtisztítani vele zuhanyzás közben, erre nem alkalmas a termék, a webshopban fel is van tüntetve, hogy a szemkörnyék sminkjének eltávolítására nem alkalmas, de a tesztem alapján a BB krémre sem. Ez egy "véletlen" teszt volt, ugyanis (majdnem) mindig micellás lemosással kezdek, ezt követi a "vizes" lemosás, így már tökéletes ez a termék, de nálam a reggeli arcmosásokhoz lett a legtökéletesebb társ. Reggel nincs a bőrön sminkmaradvány, így bőven elegendő az Iszapos tisztítókrémmel gyengéden átmosni az arcot, a frissítő hatása pedig pont jól esik a reggeli ébredezéskor. Hagy egy kellemes réteget a bőrön, ami furcsa mód egyáltalán nem zavaró, sőt, nagyon kellemes érzés a bőrömnek. Szerelem termék, talán még soha nem volt ekkora kedvencem egy vizes arctisztító. 

_mg_0318-2.jpg

A Tisztító hab már nem csak a kényeztetésről szól, hanem az alapos tisztításról is, így ezt illesztettem be az esti arctisztítási rituálémba. Nagyon menő termék, a flakonból kinyomva krém, ami az arcunkon vízzel érintkezve lágy habbá válik. Kellemes, lágy illata van, és valóban hatékonyat tisztít, mégsem szárítja ki a bőrt.

A másik nagy kedvencem a Feszesítő testolaj. Rugalmassá és élettel telivé varázsolja a testemen a bőrt, ami mostanában különösen megviselt, törékeny, laza és száraz. Azt gondoltam, így nyáron utálni fogom magamon ezt az olajat, a nagy melegben nem bírom elviselni, ha egy testápoló krém / olaj réteget hagy a bőrömön, pláne ha egy picit alá is izzadok a 35 fokban, azonnali zuhanyzási kényszert vált ki belőlem. De ez az olaj meglepő gyorsan és nyomtalanul felszívódik, csak egy nagyon kellemes, szolíd illatot, és bársonyosan puha bőrt hagy maga után, imádom!

_mg_0322.jpg

A Nyugtató borotvakrém az arcbőr borotválásához lett megalkotva, így bátran ajánlom a férfi olvasóimnak, (ha létezik ilyen), vagy ajándékötletként igényes férfiak számára. Ennek ellenére muszáj volt kipróbálnom a hónaljamra, mert nagyon sokszor irritációt okoz a borotválás, az epilálást / gyantázást viszont nem bírom ezen a területen. Nálam ötösre vizsgázott, könnyedén siklik rajta a borotva, és megszűntek a borotválás után megjelenő undok kis piros kiütések. Szerintem nem kell tovább ragoznom a dolgot, tökéletes termék.

Ha még nem próbáltátok az Omorovicza termékeit, vagy épp megvan már a kedvenc, de jó lenne utazó méretben is beszerezni, ne hagyjátok ki a Nagyvilág Utazó Szettet, a kozmetikai táska igényes, a mintája trendi és imádnivaló, és zseniális termékek közül választhattok 3 utazó méteret a szettbe! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3815035210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása