Beauty Heaven

L'Occitane kézápolási rituálé

2018. március 23. - zsu044

Már lassan 2 hónapja tesztelem a L'Occitane idén megjelent kézápoló termékeit, de a Rifle Paper & Co. x L’Occitane díszes csomagolású shea termékei annyira elvarázsoltak, hogy két termékről meg is feledkeztem, pedig igazán nagy kedvencem lett mindkettő. Épp jókor jött ez a kézápolási csomag, mert télen borzalmasan száraz a bőröm, egy unalmas délutánon pedig a körmeimről "szakszerűen" leszedtem a gél lakkot, így nagyon ráfér a kezeimre az extra karbantartás. 

l_occi.gif

A L'Occitane shea kollekciója már rég a szívembe lopta magát, de ez a szerelem csak tovább erősödött ezekkel a termékekkel. 2-3 naponta csinálom végig ezt a kézápolási rituálét, így gyönyörűen kordában tudom tartani az extra száraz részeket is, és nagyon puhává, ápolttá varázsolja a kezeimet.

1. lépés: a Shea vajas egyperces kézradírral masszírozom át a kezeimet, különösen az extra száraz, durva területeket. Nagyon kellemes élmény, ahogy a lágy, de mégis sűrű és testes krémben lévő dióhéj darabkák radírozzák a bőrt, már ez után a peeling után olyan a kezem, mintha kicserélték volna.

2. lépés: felviszem valamelyik kedvenc L'Occitane kézápolómat. A L'Occitane shae vajas kézkréme már nem is emlékszem, mióta a kedvencem, szolid, kifinomult illata mellett gazdagon ápolja a kezeket, mégsem hagy zsíros utóréteget. Egyszerűen imádom, mindig van a táskámban egy kis kiszerelésű, és otthon a lakás különböző pontjain is fellelhető 1-2 darab! :) Különösen a Rifle Paper kollaboráció óta, egyszerűen nem tudok betelni a csomagolásukkal. 

_mg_1739.jpg

3. lépés: felviszem a körmökre és a körömágyra a Shea vajas köröm- és körömágyápoló olajat. Ennél a terméknél külön meg szeretném említeni a csomagolást, ami fantasztikus, extra 10 pont érte! Évek óta próbálkozok körömágyápoló olajakkal, de eddig csak a hagyományos "körömlakkos" üvegben találtam ilyen terméket. Én általában este, már az ágyban fekve, utolsóként szeretem felvinni a kezemre, körmömre az ápoló termékeket, amikor már nem tapizok össze semmit, és - míg el nem alszom - a takarón pihentetve a kezeimet, szívódhatnak be az értékes olajok. De a körömlakkos-üveges formuláknál kb. a 3. este elmúlik a lelkesedésem, mert elég macera az ágyban kenegetni az üvegből az olajat. A L'Occitane körömápolója szuper-praktikus csomagolást kapott, az ecsetes applikátorral gyorsan, tisztán és problémamentesen tudom felvinni a körmeimre az olajat. Mióta megvan ez a kis csodakencém, akkor is viszem magammal, ha pl. hosszabb útra megyek, vezetés előtt kb. 30 mp alatt felviszem a körmeimre, és amíg vezetek, ápolja a körmeimet, puhítja a körömágy bőrét, így sokkal vállalhatóbb külsőt kapnak a körmeim, mint amilyenek e nélkül lennének.

_mg_1827.jpg

További fantasztikus kézápolási termékeket találtok a L'Occitane webshopban, én szívem szerint az összes limitált kézkrémet megvenném!  

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr10013774754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása