Beauty Heaven

Mit hoz a blogger Horvátországból? Biobaza termékeket!

2017. augusztus 04. - zsu044

Tegnap este értem haza Horvátországból, idén Krk szigetet választottuk úticélul férjemmel. Mi az aktív(abb) nyaralásokat szeretjük, a délelőttöket a tengerparton töltöttük, de minden délutánra szerveztem valami programot. A listámon szerepelt a sziget egyetlen DM üzletének felkeresése is, mert szerettem volna olyan Biobaza terméket is vásárolni, ami Magyarországon nem kapható, viszont webes vásárlás esetén kb. 4300 Ft lett volna a postaköltség, így összekötöttük a vásárlást a városnézéssel.

_mg_7291.jpg

A horvát Biobaza natúrkozmetikai márkát a tavaly nyári Pure by Pixibox által ismertem meg, a Sun kollekcióból tartalmazott mintákat a doboz. A csillámos szuperbarnító dzsemet imádtam, azt is be akartam szerezni teljes kiszerelésben, de nem volt a Krk-i DM-ben, viszont ez már elérhető a magyarországi DM üzletekben is. A napozóolajról valahogy megfeledkeztem tavaly, így most, a nyaraláson használtam el, tetszett az is, de azért a csillámos dzsem jobban! :)

029_1_1.jpg

A Deep White fogfehérítő fogkrém, ami nem kapható nálunk, így az összes fellelhető darabot megvettem! :)) Aktív szenet tartalmazó fogkrém SLS, parabének, mesterséges színezék, illatanyagok, és fluorid nélkül. Végre nem kell külön tunkolnom az általam összetört "széntablettába" a fogkefét, benne van a tubusban! :) A 100 ml ára 32,9 Kn (mostani árfolyamon kb. 1350 Ft), ami rendkívül kedvező ár. Hosszabb használat után beszámolok majd a fehérítő hatásáról, annyi bizonyos, hogy nagyon jól tisztít, nekem egyelőre egy kicsit erős, de majd megszokom. 

Azzal az elhatározással mentem vásárolni, hogy a 400 ml-es levendulás testápolóból fogok vásárolni 2 db-ot (meglepő, nem?), de valami azt súgta, szagoljam meg előtte, így letekertem a pumpás adagolót, hogy "hozzáférjek" az illathoz. Örülök, hogy megtettem, mert sajnos nem nagyon véltem felfedezni a levendulaillatot, inkább csak olyan friss illatúnak mondanám. Nem is baj, néha muszáj már váltanom, mert ha valami levendulás, azt tuti megveszem! :)) A rózsás kencék nem az én illatvilágomba valóak, így megszagoltam a kókuszos és a kenderolajos testápolót, mindkettő a kosaramban landolt, a kókuszos egyszerűen mennyei, a kenderolajos illatát nem tudom behatárolni, de nagyon kellemes. Az áruk szintén szuper, a 400 ml-ért 39,9 Kn-t, azaz kb. 1650 Ft-ot fizettem.

Ezen kívül még a Remodelling testápoló krémből vettem 2 tubussal, mert mesések az összetevői, és mert a viszonylag tiszta étkezés, és az edzések ellenére is elkél valami plusz segítség combtájékon, reménykedek.. Az illata is nagyon finom, és az ára is sokkal kedvezőbb, mint a hasonló összetételű testápolóké, (ami nem sok van) a 150 ml 59,9 Kn, vagyis kb. 2500 Ft.

Hát ezek az én horvátországi szuvenírjeim, ezeken kívül természetesen a növények voltak még, amik nem maradhattak ki, (aki követ Instán, láthatta már az erkélyemet, ahová lassan nem férünk majd ki) hazajött velem egy kis olivafa, plusz pár cserép virágzó szépségen kívül egy másik jellegzetes növényük, a Pittosporum Tobira (kínai enyvesmag). 

Tesztelés után jövök majd részletesebb poszttal is! 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

instagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4712720164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása