Beauty Heaven

pazar arcápolók a Phi-től

2017. július 17. - zsu044

Phi kozmetikumokkal már többször találkozhattatok a blogon, és egész biztos, hogy még fogtok is, egyrészt, mert nagyon szeretem a termékeiket, másrészt mert nagyon tetszik, amit ez a magyar márka képvisel. (ezt a legelső róluk íródott posztomban bővebben is kifejtettem, elolvashatod ITT) 2 hónapja a Pazar Cafe termékcsaládot tesztelem, a testápolóról és a testradírról már olvashattatok ITT, a testradír bekerült a tavaszi kedvenceim közé is, és azóta is töretlen a szerelem. A CreamCafe arckrém és a Lungo arctonik páros is belopta magát a szívembe, az arctonik zseniális, eleve imádom az ilyen felturbózott virágvizes termékeket, az arckrém pedig igazi frissítő, könnyed hidratáló, így nyáron különösen élveztem a használatát.

_mg_6951.jpg

Pazar Cafe Lungo frissítő arctonik

Amit ígér:

"A Pazar Cafe család nem lehetett teljes egy üdítő Tonik nélkül, amit abból a célból alkottunk, hogy felébressze, hidratálja, energetizálja és felfrissítse arcbőröd. Az összetevőket úgy válogattuk, hogy a tonik végül megfeleljen a fenti elvárásoknak."

Összetétel:

víz, varázsmogyóró hidrolátum, búzavirág hidrolátum, zöld tea kivonat, kávé kivonat, karbamid, panthenol, allantoin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol 

Tapasztalatom:

A virágvizek már 2-3 éve fix tagjai az arcápolási rutinomnak, eleinte csak tisztán önmagukban alkalmaztam, de aztán rájöttem, milyen jó buli, ha a virágvízzel együtt további hatóanyagokat is felviszek a bőrömre egy lépésben. Mint az összetevőlista alapján látjátok, itt kétféle virágvízhez kerültek további aktív összetevők. A zöld tea kivonat antioxodáns, gyulladáscsökkentő, segíti az egészséges kollagén termelést, és véd a káros szabad gyökök ellen. A kávékivonat szintén gazdag antioxidánsokban, jó hatással van a fakó arcbőrre. A megtisztított arcbőrömet szoktam áttörölni a tonikkal, ezt követi a többlépéses arcápolási rutinom. Nagyon szeretem a használatát, tényleg frissítő a hatása, és már eleve egy hidratált alapot ad a további termékek használatához. A drogériás tonikokkal össze sem lehet hasonlítani, egyrészt azoknak a 90%-a tartalmaz valami csúfságot, másrészt általában tömve vannak alkohollal, szétszárítják a bőrt tök feleslegesen. Egy zsíros, pattanásos bőrt sem kell agyonszárítani, csak még intenzívebb faggyútermeléssel fog védekezni a bőr a szárító hatás ellen. Ilyen phincsi tonikokkal ápoljátok a bőrötöket, mint a Phi arctonikjai!

_mg_6950.jpg

Pazar CafeCream arcápoló

Amit ígér:

"Illata, mint egy mennyei cappucinoé...enyhén karcos, füstös és mély illatjegyekkel, megbolondítva egy leheletnyi vaníliás árnyalattal. Állaga krémesen lágy és selymes, könnyen felszívódó. Táplál és hidratál, felpezsdíti a vérkeringést, energetizál. Férfiaknak is jó választás."

Összetevők:

víz, varázsmogyóró hidrolátum, búzavirág hidrolátum, rizskorpaolaj, caprylic capric triglycerid, kávé kivonat, urea, cetearyl olivate, sorbitan olivate, makadámiadió olaj, shea vaj, squalan, cetyl alcohol, koffein, zöld tea kivonat, coffein, vanília kivonat, benzyl alcohol, glycerin, benzoic acid, sorbic acid, vetivera zizanoides (vetiver) root extract, kávébab olaj, E-vitamin, xhantan gum

Tapasztalatom:

Abszolút hozza azt, amit ígér. Illata tényleg olyan tejeskávés, finom aromás, simán beleillik egy férfi rutinjába is. Nagyon könnyed, lágy textúrájú krém, pillanatok alatt felszívódik, ilyenkor nyáron a többlépéses rutinban szerintem kimondottan jól jön egy ilyen könnyed állagú arckrém. Az aktív összetevőkről a termékoldalon bővebben olvashattok, röviden-tömören egy könnyed, pezsdítő, virágvizekben, antioxidánsokban és tápláló olajokban gazdag hidratálóval van dolgunk, pazar! Napi egyszeri használattal 2 hónap alatt fogyott el nálam a 30 ml-es kiszerelés, nem spóroltam vele, az arcomon kívül a nyakam és a dekoltázsom is mindig kapott a kényeztetésből. Friss, ruganyos, hidratált arcbőrrel ajándékozott meg minden reggel, szerettem! :)

_mg_6857.jpg

Nekem nagyon bejött a  Pazar Cafe termékcsalád, jó szívvel ajánlom nektek, teljes szettben kedvezményes áron juthatok hozzá, de külön-külön is imádivaló darabok!

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

instagram-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4812670609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása