Beauty Heaven

Magister Products | Tihanyi levendula kollekció

2017. június 12. - zsu044

Rajongásig imádom Tihanyt, és a levendulát. Felnőttként jutottam el életemben először Tihanyba, ami talán nem is baj, gyerekszemmel nem hiszem, hogy többet láttam volna, mint a Balatonpart és a gofriárus. Még drága Édesanyámmal voltam ott először nyaralni, és az első pillanattól rabul ejtett az aprócska, szépséges, rendezett falu minden utcája, minden háza, a hangulata, az illata. Amikor pedig második nekifutásra végre megtaláltuk az Őslevendulást, (merthogy első nap egy hiányzó tábla miatt rossz irányba kanyarodtunk) és besétálva a közepére leültem a bokrok közé, és néztem a távolban fekvő Balaton csillogását, szinte eufórikus érzés kerített hatalmába. Leírhatatlan ez a furcsa vonzalom.. Az esküvőnket sajnos nem tudtuk Tihanyban tartani, de a kreatív fotózásunk egy tihanyi levendulaültetvényben volt.  Azóta is minden évben elmegyek a Levendula Fesztiválra, körbejárom Tihanyt, most már csak kettesben férjemmel, de Édesanyám emléke ott van velem a tihanyi utcák minden szegletében.. ♥

lev_collage.jpg

Tihany nem csak engem babonázott meg, emberek millióinak ejtette rabul a szívét, ihletett meg költőket, méltán lett 2014-ben a legszebb felújított falu Európában, tavaly elnyerte a Legvirágosabb település díjat Magyarországon, idén az Európai virágos falvak versenyén pedig Tihany képviseli Magyarországot.

A Magister Products a tihanyi levendula támogatására alkotott meg egy levendulás kollekciót. Hogy miért támogatják a tihanyi levendula felemelkedését? Idézem:

"A Tihanyi-félsziget hazánk egyik legnaposabb területe, egy olyan varázslatos ékszerdoboz, mely egyedülálló mikroklímájának köszönhetően ideális a levendula termesztésére.

A világon 40 fajta levendula 200 alfajtája terem, közülük tartalomanyagait tekintve a tihanyi levendula páratlan tulajdonságú. Bőrünk és lelkünk gyógyítója, rendkívüli bőrregeneráló, alkalmas kisebb sebek, vágások hámosítására, rovarcsípésre, a napozás utáni bőr nyugtatására, pattanások fertőtlenítésére, emellett lelki megnyugvást hoz, segíti az elalvást, csökkenti a stresszt.

Joggal mondhatjuk, hogy Tihany napsütéses, vulkanikus kőzetű domboldalain a csodálatos természeti adottságoknak köszönhetően valami igazán rendkívüli kincs születik.

Szeretnénk, hogy az 1920-as években még a francia Provence ismeretségével vetekedő, hatóanyagdús tihanyi levendula kimagasló minőségével arányban újra híres legyen!

Hiszünk abban, hogy mi is segíthetünk emelni a tihanyi levendula nívóját, és képesek lehetünk közösen egyetemes értékeket közvetíteni."  

Azonnal tudtam, hogy ez "az én" kollekcióm lesz, és nem tévedtem.. Használtam már a Magister levendulás habkrémjét és éjszakai krémjét, (utóbbiról már írtam korábban ITT) mindkettőt imádtam, de ha lehet, a Tihanyi-verzió felülmúlja azokat.

A habkrém kicsit talán testesebb, mint a többi Magisteres habkrém, ez nem is jó szó rá, hiszen könnyed állagú, de mégis valahogy mintha táplálóbb formula lenne, nagyon szereti az amúgy elég száraz bőröm. Az illata fenomenális, ennyire finom illatú levendulás terméket még soha nem használtam. Egyszerűen maga a tökély. A napi testápoláson kívül használható még a napon megpirult bőr nyugtatására, borotválás, epilálás utáni bőrápolásra, napozás után a tökéletes utóbarnulás segítésére, lefekvés előtti nyugtató, harmonizáló rutinként. A kollekció részeként augusztus 31-ig érhető el a webshopban, én biztos, hogy betárazok belőle még jópár darabot, mert a Maccarone habkrém mellett ez lett a másik nagy szerelem!

_mg_6996.jpg

Az éjszakai krém nagyon hasonló formula, mint a "sima" levendulás verzió, táplálóbb, sűrűbb krém, kicsit olajos tapintású, ennek ellenére pillanatok alatt felszívódik, és csak a mennyei illatot hagyja maga után, no meg a kellően táplált, hidratált bőrt. Éjszakára nekem kell ez a szintű táplálás, sőt, ha kicsit megviseltebb a bőröm, akkor nappalra is szívesen használom. Gyönyörű, kisimult arcbőrrel ébredek használata mellett, a néha előforduló pattanásokról is hamar lehúzza a gyulladást, a levendulaolaj tényleg egy csoda.. Ez a krém is nagy kedvencem lett, imádom az illatát, néha csak úgy beleszippantok a tégelybe, ha a fürdőszobában járok! :)) 

_mg_7004.jpg

A kollekció limitált, augusztus 31-ig érhető el a Magister webáruházában. A habkrémen és az éjszakai krémen kívül micellás víz, nappali krém, fürdőkrém, és folyékony szappan is a kollekció részei, terveim szerint az összes tesztjét olvashatjátok majd a blogon! :)) 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8512588519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása