Beauty Heaven

nyárra kötelező ➝ Phi Pazar Cafe testápoló & testradír

2017. június 04. - zsu044

Végre nyááár van, és minimálisra csökkent a ruházatunk a télihez képest, és ilyenkor (valljuk be) sokkal jobban odafigyelünk bőrünkre, hogy a lehető legjobb formáját mutassuk a külső szemlélők számára. Ebben igazán jó partner a Phi Pazar Cafe termékcsalád testápoló és testradír kombója. Kávérajongók, feszes és puha bőrre vágyók vigyázat, függőséget okoz! 

_mg_6949.jpg

Pazar Cafe testradír narancsbőr ellen

Amit ígér:

"Bőrünk a nem megfelelő keringés, a pangó salakanyagok, az elhalt hámsejtek miatt érdes, kellemetlen tapintású lehet. Ezért a te bőröd is  különleges gondoskodást igényel. Bőrradírjainkat úgy fejlesztettük, hogy többszörös hatása maximálisan érvényesüljön.  A kávé és a kókuszvirágcukor leradírozza az elhalt hámsejteket, a  kókuszvirágcukor különösen jó hidratáló. A rizsolaj és az E-vitamin mélyen és gazdagon táplálja a bőr alsóbb rétegeit, a koffein serkenti a vérkeringést a bőrben, illetve a nyirokkeringést, ami így elszállítja a szükségtelen salakanyagokat, ezáltal segít megszabadulni a kellemetlen narancsbőrtől, az atlaszcédrus illóolaj támogatásával. Végül a kókuszolaj védőréteget képez a bőr felszínén. Így heti egyszeri rendszeres használat mellett a külső környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb, telt, puha selymes és tiszta egészséges bőrrel büszkélkedhetsz majd,  nyugodtan felkaphatod a miniszoknyád és készülhetsz a bikini szezonra. A készítmény nem tartalmaz vizet, viszont tápláló értékes növényi olajkeveréket, vitaminokat, koffeint annál inkább."

Összetétel:

kókuszolaj, rizsolaj,  kókuszvirágcukor, organikus fair trade gazdaságból származó kávé,  aromaterapeuta által megkomponált illóolaj keverék

Tapasztalatom:

Első benyomás: a Phi-től már megszokott letisztult, sallangmentes csomagolás. Annyira szeretem ezt a minimalista dizájnt, hiába tudom, hogy a beltartalom a lényeg, engem sajnos nagyon sok (főleg magyar) termék csomagolása elborzaszt. A Phi tégelyeit, cimkéit imádom, jó ránézni. A Phi kívül-belül pure! ♥

Második benyomás: az illlaaat! Tömény, mennyei kávé! Nagggyon fincsi! 

Használata: nagyon el van találva az állaga, nem túl olajos, de annyira viszont igen, hogy nem potyog darabokban szanaszét a paszta, hanem pont jól lehet vele "dolgozni". Igen, a kád és környéke kávés cuccal lesz beterítve, legalábbis én mindenhova varázsoltam belőle, de ez nem tántorít el, újra és újra akarom a használatát, mert akarom ezt az illatorgiát, és azt a hidratált, puha bőrt, amit maga után hagy. Én pont ezt az erősségű peelinget kedvelem, amit ez a testradír nyújt, módszeresen átdörzsölöm az egész testem, a comb-popsi területén kicsit hosszasabban időzve, majd öblítés után nem törölközöm, csak a töribe burkolózva száradok, hogy ne töröljem le magamról az illatos-olajos réteget, amit maga után hagyott. Annyira puha, ápolt és hidratált utána a bőröm, hogy közvetlen radírozás után nincs is szükség testápolóra, és semmi egyébre, csak élvezni a pihe-puha, illatos bőrt.. PAZAR!

A webáruházban ITT találod.

Pazar Cafe Latte testápoló

Amit ígér:

"Annyira kávéőrült vagy, úgy imádod az illatát, hogy legszívesebben megfürödnél benne? Jó hírünk, hogy ezt most majdnem megteheted. Egész tested kényeztetheted immár ezzel a tejeskávé illatú krémesen Phinom kávés testápolóval, mely felébreszti a fáradt testet, közben üdítően hat a lelkedre. A kakaóvaj, a makadámiaolaj, a rizsolaj, mind táplálják és puhává varázsolják a megfáradt bőrt, a kávé koffeintartalma pedig felpezsdíti a bőröd, energetizálja a fakó bőrt, felpörgeti a vérkeringést. Pont ezért tartalmaznak a narancsbőr elleni készítmények is koffeint!  Vége a tunyaságnak, vége a pangásnak!"

Összetétel:

víz, rizsolaj, caprylic capric triglycerid, makadámia olaj, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, urea, cetyl alcohol, kávé kivonat, kakaóvaj, allantoin, coffein, E-vitamin, benzyl alcohol, glycerin, benzoic acid, sorbic acid, xanthan gum

Tapasztalatom:

A Phi "zacskós" csomagolását már volt szerencsém tesztelni a Hidratália testápolónál, zseniális, az utolsó cseppig ki lehet belőle préselni mindent!! És természetesen 100%-ban újrahasznosítható! ♻️ Az illata a leírásnak megfelelően abszolút tejeskávé, könnyed, natúr illat. A testápoló állaga is nagyon könnyed, pillanatok alatt beszívja a bőröm. Ez számomra fontos szempont nyáron, mert elég száraz a bőröm, azt nem tudom megtenni, hogy nem krémezem be, viszont nyáron uuutálom, ha bármilyen réteg marad a testemen, és nem elég, hogy a meleg miatt ragadok, még a testápolótól is cuppogok. Ezzel a testápolóval ilyen nem fordul elő, maradéktalanul és extragyorsan beszippantja a bőr, tényleg nagyon könnyed formula. Összetétele csodaszép és hatásos, a testradír-testápoló kombó használata óta érezhetően simább, ruganyosabb a bőröm.

A testápolót ITT tudod megvásárolni.

_mg_6857.jpg

A Pazar Cafe termékcsalád tonikját és arckrémjét is tesztelem, úgyhogy hamarosan jön az arcápolós poszt is! ;) 

 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3312562749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása