Beauty Heaven

TESZT | Phi Hidratália kollekció

2016. szeptember 14. - zsu044

A Phi Hidratália kollekciójából két terméket volt lehetőségem kipróbálni. A hidratálót immáron 2 hónapja használom, a testápoló még csak 1 hónapja van a birtokomban, és bár felváltva használom a mangóvajas csodával, azért kiforrott véleményem van mindkét termékről. A testápolót ráadásul az elsők között tesztelhettem a megújult környezetbarát, "zacskós" kiszerelésben! Köszi Csajok! ♥

050_2.jpg

Innováció a csomagolás terén! Elsőre egy kicsit idegenkedtem a dologtól, egyrészt, mert odavagyok a Phi pumpás testápolós üvegéért (szép, letisztult dizájn, és számomra tök praktikus pumpás kiszerelés), másrészt mert nem tudtam elképzelni, milyen már, hogy "zacskóban" kapom a testápolót?? De aztán Phi Leia (imádom a nevét ♥♥) felvilágosított az innováció miértjéről, majd jött a használatával járó személyes tapasztalat, és innentől már imádom a dolgot.

Először is, a miértje: a Phi nagyon környezettudatos brand, az összes termékük csomagolásánál döntő szempont volt az újrahasznosíthatóság. A pumpás kiszerelésük is újrahasznosítható, sőt, ha valaki visszajuttatja a Phi portájára a kiürült üvegeket, a következő vásárlásánál ajándékkal jutalmazzák. Az üveg alján azonban mindig marad egy kis kence, amit kár lenne veszni hagyni. Így megfogalmazódott a lányok fejében ez az új kiszerelés, melyből a kence az utolsó cseppig kinyerhető, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosítható.

És a személyes tapasztalat: tényleg nagyon praktikus a használata, nagyon ügyesen van kiképezve az adagoló nyílás, egyszerűen kinyomható a kence anélkül, hogy mindent összetrutyiznánk. Mivel a kiszerelésnek alig van súlya, és bizonyos mértékig alakváltásra is képes, azt hiszem, a sokat utazóknak ez abszolút must have darab. (itt most a bőröndbe tuszkolásra gondolok..) Igaz, én sokkal többet nyúlok a mangóvajas testápolóm után, mivel kint van a pulton, csak odanyúlok, és pumpálok, de azt pl. nem szeretném magammal cipelni valahova. Mondjuk én alapvetően pumpás-párti vagyok, a micellás vizemtől kezdve a hajbalzsamomig szinte mindenem pumpás kiszerelésben van. Számomra praktikus, gyors, fel sem kell vennem a flakont, csak odanyúlok, és már adagolom is. Ennek ellenére mindkét termék kiszerelése abszolút nyerő, és bármennyire is mások, nem tudnám megmondani, melyik a jobb. Mindkettő perfekt, mindkettőnek megvan a maga előnye. És mivel ennyit beszélek arról a bizonyos pumpásról, íme egy kép:

036_1.jpg

Ok, a kiszerelés ügyes, és szerintem menő is, de mi a helyzet a beltartalommal? 

Összetétele:

Aktív összetevők: búzavirágvíz, meggymagolaj, sheavaj, selyemprotein, E-vitamin, karbamid, hyaluronsav, allantoin

INGREDIENTS: Aqua, Centaurea cyanus flower water, Prunus cerasus seed oil, Butyrospermum Parkii Butter, Poligliceril-3 dicitrate, Lecithin, Urea, Silk amino acids, Tocopherol, Natural essential oils, Allantoin, Xhantan

Igen, ismét egy gyönyörű összetétel. Mióta natúr kozmetikumokra váltottam, valahogy mindig nyűglődtem a testápolókkal. Nekem ezek a natúr olajos, natúr vajas testápolási témák nem jönnek be, nem bírom elviselni, amikor olajos utóérzet van a bőrömön, és egész nap mindent összekenek vele. Ez a problémám egycsapásra megoldódott a Hidratália testápolóval (a mangóvajassal is, de arról majd külön posztban), hiszen egy hihetetlenül könnyű, már-már vizes, szinte azonnal beszívódó testápolóról van szó! A búzavirágvíz frissítő, üdítő hatása és a meggymagolaj hidratáló, öregedésgátló hatása kiválóan érvényesül a kencében, az illatát is ezek határozzák meg. A shea felel a bőr nedvességtartalmának megőrzéséért, a selyemproteintől pedig puha és "selymes" lesz a bőr. 

Ez egy könnyed, üde testápoló mind illatában, mind állagában, ami még a fülledt nyári napokon is kellemes viselet,kellően hidratál, mégsem nehezíti el a bőrt, vagy hagy rajta zsíros utóérzetet. Szeretem.

És akkor jöjjön az arckrém..

053_1.jpg

A legelső, amivel megfogott, az a csomagolááás! Igen, szinte minden Phi-s posztomban megjegyzem, hogy el vagyok ragadtatva a Phi termékek csomagolásától. Hiába a szép beltartalom, nekem KELL a szép külső is. Nem szeretem a filléres, gagyinak ható csomagolásokat, de a túl giccses külsőt sem. A Phi pont az én ízlésemnek való: finom, letisztult, igényes. Imádom! A Hidratália kollekció a beltartalmához illő, könnyed, virágos külsőt kapott. Olyan kis szép! :)

Összetétele:

Aktív összetevők: búzavirágvíz, meggymagolaj, sheavaj, csipkebogyóolaj, homoktövis olaj, selyemprotein, B5 provitamin, E-vitamin, karbamid, hyaluronsav, allantoin

INCI: Aqua, Centaurea cyanus flower water, Prunus cerasus seed oil, Butyrospermum Parkii Butter, Rosa canina (Rose hip) oil, Hippophae rhamnoides (sea buckthorn) oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Poligliceril-3 dicitrate, Urea, Silk amino acids, Tocopherol, Panthenol, Sodium Hyaluronate,  Allantoin, Xhantan

Mivel egy kollekció, felfedezhetjük a testápolóban is fellelhető összetevőket, de arckrémhez méltán azért ez fel van turbózva még egy kicsit. A csipkebogyó olaj véleményem szerint az olajak egyik királynője ránctalanítás terén. Retinolsav és C-vitamin tartalma csodaszer a napkárosodott, igénybevett bőrökre. A homoktövis olaj erőteljes regeneráló, sejtszinten véd a nap káros hatásaitól, a B5 provitamin pedig bőrnyugtató, hidratáló tulajdonságokkal bír. 

Tapasztalatom:

Szintén egy könnyed, prémium minőségű kencéről van szó. Pillanatok alatt beszippantja a bőröm. Illata a testápolóhoz hasonlóan üde-virágos-meggyes. A RáncStop arckrémmel (szintén zseniális) felváltva a jelenlegi bőrápolási rutinom részei, mint már ott is említettem, van, amikor nappalra, van, hogy éjszakára használom, kiegészítik, felerősítik egymás hatását, jól működnek együtt. Az utóbbi időben mondjuk jellemzően ezt használom éjszakára, és a RáncStoppot nappalra, pedig hát a józan ész úgy kívánná, hogy a hidratálót alkalmazzam nappal, és a kicsit testesebb krémet éjszakára, de mindig figyelem a bőröm igényeit, + hogy az általam használt termékek egymásra hogyan reagálnak, és nálam úgy alakult, hogy fordult a kocka a használatot illetően. 

Teszi a dolgát, kitűnően hidratál, véleményem szerint minden típusú arcbőr örömmel fogadná, a könnyedségéből, és a tiszta összetételből adódóan szerintem egy zsíros bőr esetében ugyanúgy van helye, mint egy normál, vagy egy vízhiányos bőr esetében. Én jó szívvel ajánlom mindenkinek!

És mert nem tudok betelni a külsővel, még egy kép sötét háttér előtt, ami még jobban kiemeli a szépségét.. :)

061.jpg

062_1.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3211704239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása