Beauty Heaven

favourites | 2017 tavasz

2017. május 24. - zsu044

_mg_6989.jpg

Nagyon-nagyon rég volt már kedvences poszt, most összeszedtem az éppen aktuális favoritokat.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zink 1%

Viszonylag új márkaként szerepel a bőrápolási rutinomban a The Ordinary, tavaly ősszel rendeltem tőlük először, de mindennel annyira elégedett voltam, (rendkívül korrekt árak, magas hatóanyagtartalom, letisztult dizájn, gyors szállítás, és a cég üzletpolitikája is nagyon szimpatikus)  hogy immár a második rendelésemet várom (már 25 napja, mert egy kicsit besokalltak) tőlük tűkön ülve. (szuper cuccok érkeznek, benne az új alapozók, és a 30%-os AHA is!) A Nia szérumot kb. 1800 Ft-os áron vettem, 2 üveggel használtam el tavaly december óta. Valamennyit finomított a pórusaimon, és egységesebb lett a bőröm, de azon kívül valahogy hidratáltabb is volt a bőröm, míg ezt használtam. Ennyi pénzért ilyen magas hatóanyagtartalommal fix helye van a rutinomban.

Clinique Repairwear laser focus szemkörnyékápoló

Az 1 hónapos Clinique teszt alatt a legnagyobb meglepetést ez a szemkörnyékápoló okozta. Rengeteg terméket próbáltam már a szem körüli bőr ápolására, a drogériás termékektől kezdve egészen a luxus verziókig, mindegyiknél volt szép ígéret, (a kedvencem a "botox hatás") de egyik sem hozott olyan eredményt, mint ez a krém. Nem, nem tűntette el a szarkalábakat, nem is lett Photoshoppolt bőröm tőle, de ez a krém finomított eddig legtöbbet a szemem körüli ráncaimon. Biztos, hogy megveszem teljes kiszerelésben.

Clinique Even better alapozó

Utálom az alapozókat, mert mindegyik vakolat, sokkal mélyebbnek mutatja a ráncokat, és látszik, hogy a bőrön van, és szárít, és alapozó.. Szóval eddig inkább csak BB krém párti voltam, mert nem volt kedvem több alapozóba pénzt fektetni, hogy végül mindegyik a kukában landoljon. Aztán az adventi kalendáriumban egy ilyen minta is volt, ami amúgy nem is olyan kicsi, nagyon sok használatra elég. Röviden-tömören: IMÁDOM! Krémes, és ápol, nem szárít, mégsem fénylik, tökéletesen illeszkedik, nem vakolat, selymes, és puha, és..... tökéletes! Egy pici gond (számomra) mégis van vele, kémiai fényvédőt is tartalmaz.

Magister Products Maccarone habkrém

A Magistertől 3 termék is bekerült a kedvencek közé, töretlen a szerelmünk a márkával. A habkrémjeikkel végre öröm a testápolás, eddig kompromisszumként az Alverde testápolóit használtam, a Magister habkrémjei még azoknál is natúrabb összetételű, ellenben tök izgalmas termékek, mindegyik használata kész illatorgia, tökéletesen tiszta összetétel és szuper tápláló hatás mellett. A legkedvencebb közülük a Maccarone habkrém, imádom az illatát, már végigáradoztam egyszer egy posztot róla, de készül egy átfogó poszt is a Magister habkrémekről.

Magister Products Öregedésgátló arcmaszk

Erről is írtam már, nem igazán tudtam dönteni a két Magister maszk között, most sem tudnék, mindkettőt szeretem, talán ezt egy picit hamarabb használtam el, mint a másikat, de lehet, hogy csak a neve vonz jobban! :D Nem kezdek el megint áradozni, olvassátok a posztot, szerintem érdemes kipróbálni!

Magister Products Kakaóvajas naptej

Na erről viszont áradozok, még nem írtam róla, de készül egy fényvédős poszt, mert fontos és aktuális témakör. Sokáig nyűglődtem a natúr fényvédőkkel, az Alverde, Lavera, stb.. többnyire fehérre meszel, ez gyerekeken, babákon oké, de én kihagynám.. :) Aztán volt pár kókuszolajos kísérletem, merthogy természetes formájában fényvédőt tartalmaz. Ez a kerti fűnyíráshoz oké is volt, de a tengerparton szénné égtem vele. Már kezdtem feladni, aztán kipróbáltam a Kakaóvajas naptejet. Szuper! Testes, sűrű krém, az illata engem a mogyoró illatára emlékeztet, finom, szolid, natúr. Az összetétele a Magisterhez hűen tökéletes, és eddig gyönyörű halvány aranybarna színt kaptak a karjaim, merthogy egyelőre csak azt éri huzamos ideig a nap. A szokásos tavaszi leégést simán megúsztam vele, eddig tökéletesen teljesít. Tengerparton csak nyáron lesz alkalmam tesztelni, de a napozás szabályait betartva szerintem nem lesz gond. Ja, és nincs fehér réteg! ;) 

Phi Pazar Cafe testradír

Tökéletes az elnevezés, mert ez a testradír PAZAR! Imádom az illatát, tömény fincsi kávé. Heti 1x alkalmazom, átmasszírozom vele a testem, a kényes területekre  (comb, popsi)  különleges figyelmet fordítva, majd egy kis idő után leöblítem, és kész is a pihe-puha, ápolt, illatos bőr! Az összetétele is pazar, a tégely pedig a szokásos letisztult Phi-stílus, imádom! :) A webáruházban bővebb leírást olvashattok róla, katt-katt! :) 

Terra Naturi Matt rúzs

A rúzsok is a mumusaim, főleg mert elég botrányos összetételűek általában, nincs kedvem egész nap azt "enni". Így eléggé lekorlátozódik a rúzshasználatom 1-2 márkára. A Clinique Chubby-jai közül sajnos 2 árnyalat jöhet szóba nálam, és kifújt. Ezen kívül az Alverde csillámos színezett ajakápolójából vettem egy raklapnyit, mert limitált kollekció volt, illetve a Dizao Organics színezett ajakápolóiból a Peony árnyalat a kedvenc. Terra Naturi rúzsokat még sosem próbáltam, nem az én színvilágom, de most fedeztem fel a matt rúzsok között a 04 Nude árnyalatot, ami nagyon passzol hozzám. Nekem csak aláhidratálva működik, amúgy szétszáradna a szám, és így el is veszíti a matt finisét, amit egyáltalán nem bánok, nem vagyok oda ezért a matt őrületért. A csomagolása elég gagyi, nehezen nyílik, a logo pedig kb 3 használat után kopni kezdett, de kb. 1200 Ft-ért azt hiszem ez elnézhető.. Az összetétele teljesen korrekt, gazdagon pigmentált rúzs, nekem bevált.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr112538057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása