Beauty Heaven

5 (költség)hatékony kozmetikum 2000 Ft alatt

2017. április 03. - zsu044

Igaz, hogy ha nem vagyunk tökéletes genetikával megáldva, akkor bizony költeni kell a tetszetős külső eléréséért, vagy megtartásáért. De ez nem feltétlen jelent horribilis kiadásokat, csak alaposan körül kell nézni a piacon! (az olcsó drogériás-szupermarketes, nem bőrre való adalékokkal telepakolt cuccokat hanyagoljátok..)  Most 5 általam is használt kozmetikumot mutatok nektek 2000 Ft alatt.

5_koltseghatekony.jpg

Alverde Zell Aktiv szemkörnyékápoló hibiszkusszal | elérhető a DM-ben, 15 ml 799 Ft

Már éppen kikiáltottam a legjobbnak az Averde Vital szemkörnyékápolót, erre megszüntették.. Ár-érték arányban szerintem a legjobb volt a piacon, tesztjét ITT olvashatjátok, majd bekerült a 2016-os év kedvencei közé is. Mivel már egyik DM-ben sem találtam belőle, így a Zell Aktiv lett az utódja. Egyelőre duzzogva használom, még kell egy kis idő, hogy azt mondjam, van ugyanolyan jó, mint a Vital, de kétségtelenül szépek az összetevői, és megfelelően hidratálja a szemem körüli bőrt. Arról nem is beszélve, hogy nincs a piacon még egy szemkörnyékápoló, aminek makulátlan az INCI-je, és 800 Ft-ért juthatunk hozzá..

The Ordinary 10% Niacinamide + Zink 1% | skinsmart.hu  30 ml 1.990 Ft

Már fél éve folyamatosan használom, nem is tudom, miért nem készült még poszt róla.. Én még a gyártótól rendeltem az Ordinary termékeket, de már elérhető Magyarországon is, a Skinsmart (a "magyar PC" megújult honlapja) webáruházában. A niacinamide (B3-vitamin) segít a bőröregedés elleni harcban, szabályozza a faggyútermelést, és szépen egységesíti a bőrt. Vizes zselé állagú, nagyon könnyű eloszlatni a bőrön, és azonnal felszívódik, nem hagy semmilyen zavaró réteget. Amióta használom, érezhetően hidratáltabb a bőröm, a pórusokon is látni vélem már a változást, a foltjaim pedig napról-napra halványabbak, bár a foltokra más célzott kezelést is alkalmazok. Ennyi pénzért ilyen magas hatóanyag tartalommal, és olyan összetétellel, amiben nincs kivetnivaló, nem találtam még szérumot.

COLO Bio levendula virágvíz | colo.hu  50 ml 995 Ft, 100 ml 1.890 Ft

Én úgy 2 éve virágvíz függő vagyok.. A levendula virágvíz az egyik, ami mindig van itthon, ezen kívül  a damaszkuszi rózsa, és a neroli (narancsvirág) is alap a bőr- és hajápolási rutinomban. A damaszkuszi rózsát használom fixen az arcápolási rutinom részeként, arctisztítás után közvetlenül. Ez főként a bőröregedés elleni harcban fontos lépés. A neroli illatát nagyon szeretem, frissítőként szoktam alkalmazni, illetve pattanások kezelésére.  A levendula virágvíz amolyan mindenes nálam. Eleve a kedvenc virágom, minden évben "muszáj" elmennem júniusban Tihanyba, és mindent imádok, ami levendulás. Ez az a virágvíz, amit mindenre használok. Az arcomra a nap bármely pontján, ha érezni akarom az illatát. A hajamra, mielőtt ágyba bújok, illetve a párnám is szokott kapni 1-2 fújást. Bőrradírozás után a teljes testemet átfújom vele. Tényleg mindig és mindenre.. :) A levendula virágvíz hidratál, gyulladáscsökkentő hatással bír, megnyugtatja a bőrt, és az elmét. Must have darab! Arra azonban figyeljetek, ha virágvizet vesztek, hogy csak 100%-os tisztaságú virágvizet vásároljatok, illetve olyat, ami nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat. (sok márka termékében pl. tartósítószer van, de minek...?)  

Alverde rózsás ajakápoló lágy csillogással | DM  4,8 g 299 Ft

A leg-leg-leg! Tényleg a legjobb ajakápoló, amit valaha használtam. Az Alverde ajakápolóit soha nem szerettem, de amikor megláttam ezt a limitált kiadást, amely enyhe rózsaszínes fénnyel vonja be az ajkakat, majd elolvastam az összetételét, ami egyszerűen tökéletes, vettem egyet kipróbálásra. Még aznap visszamentem a DM-be, és vettem még hármat. Pár hét múlva kiadták egy világosabb rózsaszín verzióját is, (na nem mintha az első széria olyan vad-rózsaszín lett volna..) amiből kapásból vettem ötöt. Nincs az az ajakápoló mennyiség, ami nálam megromlana, így nem féltem betárazni! :))) Tényleg verhetetlen, a mindig száraz ajkaimat tökéletesen hidratálja, és egy nagyon enyhe rózsaszínes csillogást ad az ajkaknak. Pont minden bőrszínhez passzol, és hétköznapokra szerintem elég is, nem kell rúzsokkal-szájfényekkel bíbelődni. Ár-érték arány ismét verhetetlen: 299 Ft, tökéletes ápoló hatás, makulátlan INCI, és még egy enyhe fényt-színt is ad. Tökély!

Aktív szén | gyógyszertárakban párszáz Forint

Nem kimondottan kozmetikum kategória, de tökéletesen alkalmazható ebben a kategóriában is. Gondolom rátok is zúdul a médiából mostanság az aktív szenet tartalmazó termékek sokasága. De könyörgöm... 10-15.000 Ft-ért egy adag fogmosópor??? Jaa, hogy van benne egy cseppnyi kókusz-, vagy akármilyen növényi olaj, és egy csipetnyi menta?? Neeemár.. (most biztos imádnak a gyártók..) Több mint 2 éve már esett szó itt a blogon az aktív szén jótékony hatásairól, az általam is próbált arcpakolásról, és a fogfehérítő hatásáról is. ITT olvashatjátok. Legutóbb 165 Ft-ért vettem 1 dobozzal... 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.pnginstagram-logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8812398087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása