Beauty Heaven

Olivia Natural termékek

2014. október 20. - zsu044

Az Olivia Natural termékeivel való találkozásomról már írtam itt, ahol megnézhetitek webshopszülinapi akciójukat is, ami még október 22-ig tart! A szállítás nagyon gyors, gyakorlatilag már másnap érkezik a csomag.

CAM00764.jpg

Az ON termékei több szempontból is nagyon szimpatikusak nekem.

1. igazi, valódi natúrkozmetikumok, nem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagot, szintetikus színező- vagy illatanyagot, kőolajszármazékot. Ellenben tartalmaznak vegyszermentesen termesztett növényeket, és fair trade gazdálkodásból származó shea- illetve kakaóvajat.

2. a cég nem végez állatkísérleteket!

3. magyar termék, korrekt áron!

4. tetszetős csomagolás. Hiába tudom, hogy ez csak egy jó marketing fogás, nekem fontos, hogy számomra tetszetős csomagolású termékeket használjak. Szeretem, ha a szememet is gyönyörködteti egy adott termék! :) Olivia szappanjai igazán szépek és gusztusosak, és az árkategóriához mérten a többi termék is helytáll a csomagolást illetően.

CAM00767.jpgA szappanok:

A legnagyobb kedvencem a csoki-menta szappan, ami a leírás szerint "boldogságszappan". És valóban boldogsággal tölt el a használata! Érdekesen ellentétes reakciókat vált ki, miközben édes kakaóillatot érzünk, a testünket a menta hűvössége öleli körül. Mennyei... A képen látható szappanok még egy régebbi rendelésemből maradtak, és már nem emlékszem, melyik milyen! :) A fehér-barna talán a mézes, a zöldes színű pedig a holt tengeri iszapos lehet. Eddig minden rendelésemnél kaptam egy szappan mintát, ezek a vékonyabbak a kép jobb oldalán. Mintához képest ezek is elég sok ideig használhatóak. Ami pedig a hatásukat illeti: mióta az Olivia Natural szappanjait használom, nem kell minden zuhanyozás után turbó sebességgel testápolóznom magam, mert elmúlt a feszülő, száraz bőr. Egyszerűen fantasztikus! :)

 

CAM00766.jpgA krémdezodorok:

Számomra megnyugtató, hogy nem egy alumíniummal, és egyéb finomságokkal teletömött deót kenek a hónaljamra. Úgy gondolom, a mai világban sajnos kapunk elég mérget minden irányból, így amit ki tudok védeni, azt kivédem. Ezek a dezodorok sheavaj, szódabikarbóna, kukoricakeményítő és illóolajok keveréke. Rendkívül kedvező, 790 Ft-os áron vásárolhatjuk meg 3 féle illatban, illetve van egy illatmentes verzió is az érzékeny bőrűek számára.

 

 

 

CAM00768.jpgÚj termékekként megjelentek a webshopban az illóolajok, és az ápoló hatású olajok is. Egyelőre csak egy mandula olajat rendeltem, de bőséges a választék mind az illó-, mind az ápoló hatású olajok terén. A mandulaolaj kitűnő bőrápoló és bőrvédő. Használható arcra, hajra, vagy bármilyen száraz bőrfelületre. Terveim szerint isteni pakolásokat készítek majd belőle! :)

 

 

Ne feledjétek, két napig még tart az akció: 3000 Ft felett ingyenes a kiszállítás! Szépüljetek természetesen! :)

                                                                                        CAM00759.jpg

                                                                                          Névtelen_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr946809869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása