Beauty Heaven

Naya ásványékszerek

2022. május 01. - zsu044

Régóta szemezek az ásvány karkötőkkel, és a Naya ásványékszerek között találtam is olyan stílusú darabokat, melyeket tökéletesen be tudok illeszteni a stílusomba, és a hatásuk is rám fér.. Ha Ti is szeretnétek ilyen csoda karkötőket, nézzetek szét a webshopban, és használjátok a VINTAGE10 kódot a kedvezményért! :) Mutatom a kedvenceimet..

naya-collage.jpg

3 karkötőt választottam, egy fekete és egy fehér ónix karkötőt, és egy howlitból készült darabot. A színviláguk is tökéletesen passzol a ruhatáramhoz, és remélem a hatásuk is segít a mindennapokban, ezekről bővebben olvashattok a webshopban! Ha hisztek az ásványok erejében, és tetszenek az ilyen stílusú ékszerek, katt a webre, és ne feledjétek a kedvezményes kódot! VINTAGE10

_mg_1276.jpg

_mg_1280.jpg

_mg_1927.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9017821191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása