Beauty Heaven

Kia-Charlotta vegán körömlakkok

2020. november 02. - zsu044

Lassan 3 éve teljesen natúr körmökkel létezem, és szeretem, de nem mondom, hogy nem hiányzik néha egy kis extra.. A klasszik körömlakkok azonban nálam szóba sem jöhetnek, amióta ledöbbenve tanulmányoztam az összetevőlistájukat, illetve olvastam egy kicsit ebben a témakörben. A jó hír viszont, hogy végre Magyarországon is elérhetőek a Kia-Charlotta vegán körömlakkok! Hogy miben mások, mint a hagyományos lakkok? Olvass tovább! :)

kia-ch_web.jpg

15 FREE

A Kia-Charlotta lakkok nem tartalmazzák a körömlakkokban található 15 leggyakrabban használt mérgező, vagy állati eredetű összetevőt, ellenőrzött, minősített összetevőkből készülnek Németországban, 100%-ban vegán, állatkísérlet-mentes termékek! Ezen felül 100%-osan növényi eredetű Etil- és Butil-acetátot tartalmaznak.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashattok, érdemes megnézni!

Magyarországon november 15-től lesznek elérhetőek a Kia-Charlotta vegán körömlakkok 15 ragyogó színárnyalatban, ezen kívül alap- és fedőlakk, valamint körömlakklemosó is található lesz a termékpalettán a https://kia-charlotta.hu/ weboldalon!

Ezen kívül a csodaszép piroson kívül még 2 árnyalat van a birtokomban, a későbbiekben azokat is mutatom, addig is a webshopban meg tudjátok nézni a teljes színpalettát!

kia-ch_web2.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9416270148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása