Beauty Heaven

Valentin napra, és minden napra | African Spa natúrkozmetikumok férfiaknak

2020. február 06. - zsu044
A barber shopok hangulata mindig is magával ragadott, a régi idők mellényes - öltönyös feelingjét, és az igényes férfi képét idézik számomra. A pár éve befutott szakáll trendnek köszönhetően újra divatba jöttek ezek a szalonok, és a szakáll ápolására is egyre több termék vált elérhetővé. Bár nincs szakállas ismerősöm, az teljesen egyértelmű számomra, hogy ugyanúgy, mint bőr- és hajápolás terén, a szakáll ápolásához is natúr termékeket ajánlanék. Az African Spa ezt a hangulatot és minőséget foglalja össze: egy trendi, igényes márka, akik kézzel készített szakáll- és bajuszápoló natúrkozmetikumokat alkotnak.
_mg_2037.jpg

Mint említettem, nincs szakállas a családban, de azt tudom, ha lenne, a maximális ápoltságot várnám el e téren is! Úgy gondolom, ha valaki száműzi a borotvát az életébl, és szakállat, bajuszt növeszt, azt a hajhoz hasonlóan ápolni kell, nem csak a kedvesünk, és a külvilág kedvéért, hanem maga a szakáll szr, és alatta a br is igényli az ápolást. Erre a célra a legtökéletesebb megoldás a natúr olajok, olajkeverékek napi szinthasználata. Az African Spa kínálatában számtalan izgalmas olaj közül válogathatunk, a teljesen natúr, illatmentes formulától a szolíd, kifinomult illatokig. A kézzel készült termékek kizárólag tiszta növényi olajokból állnak, a csomagolásuk pedig praktikus és trendi egyszerre. Személyes kedvencem az Urban Style grapefruitos olaja, friss citrusos illat, nyáron szerintem üdítlehet viselni, csakúgy, mint az African Spa Stylish mentolos csodáját. Csak mellékesen megjegyzem, ezeket az olajokat amúgy elszeretettel használom hajvégápolásra! :))
_mg_2044.jpg
Ha már a hajápolásnál tartunk, ez sem maradt ki az African Spa termékpalettájáról, sampont és pomádét is találunk a webshopban. A Caffeine sampon mint neve is mutatja, koffeint is tartalmaz,mely a hajhullással veszi fel a harcot, és tartalmaz még panthenolt és keratint is a dús és egészséges hajért. Gyengéd, szulfátmentes formula, szolídan férfias illattal.
A Tattooed Barber vizes bázisú pomádé pedig lenyűgözillatú, trendi kis hajformázó termék, bár gyengén itt is férfias illatjegyeket vélek felfedezni, a tavaly nyáron vágatott Pixie hajamra tuti, hogy kipróbáltam volna! :))

_mg_2055.jpg

_mg_2046.jpg

Hölgyeim, hamarosan Valentin nap, szuper kis csomagokat találtok a webshopban, amivel meg tudjátok lepni életetek párját, külön ajánlom figyelmetekbe a Valentin napi kényeztető csomagot, isteni bonbonokat, fürdőbombát, és egyéb nyalánkságokat is tartalmaz, hogy közösen élvezzétek a Valentin napot! ♥ Uraim, Ti pedig adjatok magatokra, szupermen, gyönyörösszetétel, igényes kozmetikumok közül válogathattok az africanspa.hu weben!

 

_mg_2050.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6215462576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása