Beauty Heaven

egy imádnivalóan színes kollaboráció: L'Occitane x OMY

2020. február 04. - zsu044

Eleve imádom a L'Occitane termékek megjelenését, de mint tudjátok, rajongok a különkiadásaikért. Mindig annyira exták, igényesek, gyönyörűek, vagy épp cukik, elvarázsolnak.. Olyan becsben tartom pl. a limitált shea kézkrémeket, hogy lassan gyűjtővé avanzsálom magam! :)) Az elmúlt 2 évben a Rifle Paper-el való kollaboráció után (ami különös szerelem volt számomra) kíváncsian vártam, mivel indítja az idei évet a L'Occitane, és nem csalódtam! A francia OMY-val alkotott kollekció üde, vidám, és színes, csak imádni lehet! ♥

_mg_1997.jpg

Megmondom őszintén, ez előtt sosem hallottam még az OMY-ról, így egy pár szót róluk:

"A francia OMY-t két párizsi illusztrátor, Elvire Laurent & Marie – Cerise Lichtlé alapította 2012-ben, azért, hogy az egész család számára élvezhető színezőket készítsenek. Leginkább hatalmas színező plakátjaikről ismertek, de zsebtérképeket, maszkokat, puzzle-ket, matricákat, kártyákat és lufikat is készítenek, melyeket mindenki a saját fantáziája és szíve szerint tehet színesebbé.

Az Instagram oldalukon (@omy_maison) nézelődve rájöttem, imádom őket, azt vettem észre, hogy jó kedvem lesz a képeket, színezőket nézegetve! :)

Legnagyobb örömömre ismét a Shea kollekció kapott különleges külsőt, ezt is említettem már egy párszor, nem tudok betelni velük, számomra megtestesítik a tökéletes illatvilágot, gazdagon táplálnak, a Shea kézkrém pedig a nagybetűs kézkrém! Emellett rendkívül közel áll a szívemhez a L'Occitane Shea kollekciója, nagyra értékelem a márka elkötelezettségeit! ♥

A L’OCCITANE által forgalmazott shea vaj 100%-ig organikus, melyet kizárólag a tradícionális módszerek segítségével állítanak elő Burkina Fasó-ban. A L’OCCITANE shea vaja fair trade minősítést kapott, ami a vásárlók számára is garancia a megfelelő és biztonságos munkakörülmények, a fenntartható földművelési gyakorlat, a méltányos bérek biztosítására. Emellett pedig a L’OCCITANE egyenesen a shea vajat előállító nőktől szerzi be a shea vajat, nem közvetítőkön keresztül, ezáltal garantáltan a helyieket támogatja!

A L'OCCITANE és a shea vajat előállító burkinabé asszonyok története egészen az 1980-as évekre nyúlik vissza. Azóta egy közös, fejlesztő jellegű partneri- és egy közeli, támogató jellegű kapcsolatot alakítottak ki. A kezdetekben pusztán egy tucat asszonnyal dolgoztak, mára már több, mint 10 000-ren vannak! 2009 óta a márka shea vaj előállítási lánca 100%-ban Fair Trade!

 

A klasszikus shea kézkrém mellett limitált, ibolya illatú társa is színezhető külsőt kapott, a shea testápoló szintén kétféle illatban és textúrában (light és rich) érhető el a kollekció részeként. 

_mg_2000.jpg

A kollekció része az elmaradhatatlan Shea szappan is,  ami évek óta a fürdőszobám alap "dekorációs" kelléke, ez nálam olyan minden egyben darab: a limitált kiadások általában jó ideig csak dekorációs célt szolgálnak, emellett imádom, ahogy az illatukkal megtöltik a fürdőt. A "sima" kiadásokat pedig folyamatosan használom, kézmosásra és zuhanyzásnál is szeretem, ahogy az illatos, gyengéd hab bevonja a bőröm. Az én fürdőszobám illatát a L'Occitane Shea szappan adja! ♥

_mg_1999.jpg

A teljes kollekciót a L'Occitane webshopban, vagy a szaküzletekben éritek el! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7915455202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása