Beauty Heaven

varázslatos karácsonyi ajándékok a L'Occitane-tól

2019. december 13. - zsu044

11 nap van karácsonyig, számomra kétségtelenül ez az év legszebb időszaka. Már november elejétől karácsonyi lázban égek, és ösztönösen azt szeretném, ha a környezetemre is átragadna az a zsongás és öröm, amit ilyenkor érzek. Eleve hajszolom a tökéletességet, de ilyenkor méginkább azt szeretném, hogy minden tökéletes legyen körülöttem, és mindenki jól érezze magát. Ilyen mentalitással az ajándékozás számomra sosem volt egyszerű feladat, sőt, sokszor stressz lett a vásárlásból, így azzal a pár emberrel, aki nagyon közel áll a szívemhez, bevezettük, hogy mindenki beszerzni magának, amire vágyik, ami igazán örömet okoz neki, de persze 24.-éig "tabu", csak akkortól veheti birtokba. :) Ez tökéletesen működik nálunk, és mindenki boldog! :) Ezen kívül viszont szeretek mindenkit meglepni valami igényes ajándékkal is, amit évek óta a L'Occitane csomagjai közül választok ki. A L'Occitane termékek külleme alapból levesz a lábamról, de a limitált kiadások, és a karácsonyi csomagjaik újra és újra lenyűgöznek. A luxus bőrápolóktól a kéz- és arcápolási termékekig, illatgyertyákig mindent megtalálunk a L'Occitane kínálatában!

white_lines_locci.jpg

Valami egészen különös vonzódás fűz a L'Occitane kézkrémeihez. Egyértelműen a shea vonal a kedvencem, de az összes varázslatos. Az igényes fém tubusos csomagolással, a tökéletes és gyönyörű dizájnnal, az elképesztő illatélménnyel, amit nyújtanak, ez több pusztán egy snassz kézápolásnál, ez már rituálé.. ♥ Nagyon vártam már az idei karácsonyi kollekciót, kíváncsi voltam, ezúttal milyen csomagolást kapnak a kis kedvenceim, nem csalódtam.. A kézkrém trióban a klasszikus shea vajas kézkrém mellett két ünnepi kiadás is helyet kapott (Mézes Krémes és Festive Garden), mindhárom csodaszép stílusban. Imádom a kis fém dobozt, ami a krémeket rejti, hasznos lesz kis apróságok, rúzsok, hajgumik tárolására. A sheás kedvencem legnagyobb kiszerelése is ünnepi külsőt kapott, ITT éritek el a webshopban, de érdemes megnézni az összes kézkrémet, gyönyörű darabokat találtok akár utazó méretű, akár nagy kiszerelésben, kedves és igényes ajándék így önmagában is! 

Ráadásul most minden eladott 75 ml-es és 150 ml-es Shea vajas kézkrém eladását követően a L'Occitane 1€-t ajándékoz az Unicefnek! ♥

A látásmegőrzés az elmúlt két évtizedben fontos szerepet játszott a L'Occitane életében. 2000 óta a L'Occitane világszerte küzd a vakság ellen, és cselekszik annak érdekében, hogy a világon minél többen részesülhessenek szemészeti kezelésben. Minden évben bemutatnak egy új jótékonysági terméket, amelynek bevétele a megelőzhető vakságért folytatott küzdelmüket támogatja, az idei karácsonyi szezonban ez a Shea kézkrém. Lepj meg valakit vele, és nem csak ajándékoddal fogsz örömet okozni, hanem valakin segítesz a Nagyvilágban! ♥

_mg_1560.jpg

A másik szenvedélyem a Mandula tusfürdő olaj. Luxus élménnyé varázsol egy átlag hétköznapi zuhanyzást is, és ez nem túlzás! Kényezteti a bőrt, az illatorgia pedig, amit nyújt.. leírhatatlan. Nem használom minden nap, csak amikor valami különlegesre vágyok, ettől még értékesebb számomra. Most csodaszép díszdobozban, a L'Occitane másik ikonikus darabjával, a Mandula kézkrémmel együtt okozhattok vele valakinek nagyon kellemes perceket!

_mg_1550.jpg

_mg_1553.jpg

_mg_1561.jpg

Természetesen férfiaknak is csodás ajándékok közül válogathattok, ezeket ITT éritek el, a kedves kis apró ajándékokat ITT találjátok, a hölgyeknek szánt csomagokat pedig ITT. Nézzétek meg a különleges ajánlatokat is, és ha webshopban vásároltok, figyeljetek rá, hogy december 18.-ig adjátok le a rendelést, így biztosan ott lesz a fa alatt a mesebeli L'Occitane csomag! 

_mg_1574.jpg

Varázslattal teli ünnepeket kívánok Mindenkinek!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3615350198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása