Beauty Heaven

karácsonyi ajándékötletek 25.000 Ft alatt

2019. december 10. - zsu044

Ebben az ajánlómban a már jól bevált listáról szemezgettem, egy jó könyvvel, kozmetikai csomaggal, vagy ékszerrel biztos a siker, persze itt sem árt jól ismerni az adott személyt, hogy tudjuk, milyen stílus vagy márka termékei között keresgéljünk..

_mg_1517.jpg

minden terméket linkeltem, katt a narancssárgával kiemelt terméknevekre!

Spotless szuszpenzió - Phi kozmetikum 13.491 Ft

A Phi mindig is erős volt arcápolás terén, zseniálisak az arckrémeik, és a szérumok is nagy kedvenceim. A Spotless szuszpenzió a foltok és bőrhibák halványítását célozza meg, márpedig melyikünk ne szeretne tökéletes bőrt? Telitalálat bármelyik korosztálynak! (a képen 30 ml-es kiszerelés látható, a webshopban 15 ml-es méretben érhető el) 

Porcelán gyertyatartó - Jonathan Adler x H&M  Home 8.995 Ft

Nem bírok magammal, már megint egy J.A. darabot ajánlgatok Nektek, nem tehetek róla, imádom ezt a kollaborációt, szerintem még szemezgetni fogok a kollekcióból, ha már egyszer elérhetőek Magyarországon is Jonathan csecsebecséi.. 

Megan Hess A ruha - Alexandra 3.825 Ft

Nagyon szeretem a szépen illusztrált könyveket, Megan Hess stílusáért pedig egyszerűen odavagyok. Szerintem nincs divatrajongó ezen a földön, aki ne örülne Megan gyönyörű könyvének, mely a divattörténelem ikonikus ruhadarabjait ábrázolja, és írja le röviden, Audrey Hepburn kis feketéjétől kezdve Diana hercegné tündérmesébe illő esküvői ruhájáig!

christmas-collage.jpg

Csillagos ég karkötő - Pandora 22.500 Ft

Nem szeretem a karkötőket, leginkább idegesítenek, de ennek a csillagokkal díszített Pandora karkötőnek, és a hozzá alkotott kedves kis sztorinak nem tudtam ellenállni.. #makeawishcometrue ♥ 

Bársonyosan hidratáló mandula testápolási szett - L'Occitane 9.500 Ft

A Mandula tusfürdő olajból és Mandula kézkrémből álló csomag mindenkit levesz a lábáról, varázslatosan édes illatfelhőbe burkol, miközben kényeztetően ápol, az egész egy csipetnyi luxussal, és csodaszép csomagolással megfűszerezve!

pc091537.jpg

Varázslattal teli ünnepeket kívánok Mindenkinek!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6715346970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása