Beauty Heaven

karácsonyi ajándékötletek 4.000 Ft alatt

2019. december 06. - zsu044

A szokásos bögre, zokni, bonbon, 1 üveg bor, és hasonló sablonos ajándékok helyett stílusos apróságokkal is meglephetünk bárkit, akár a Mikulás hozza, akár a céges karácsonyi partira, vagy az óvónéninek kell beszereznünk valamit, amivel meglepnénk. Persze nem árt, ha ismerjük az illető stílusát, így egy igazán személyes kedvesség lesz az ajándékunk!

_mg_1511-2.jpg

mókás karácsonyfadíszek - H&M Home 1.295 Ft

Nem mindenki szereti az ilyen stílusú díszeket, a fenyőn nálam is igazi klasszikus üveg szépségek kapnak csak helyet fehér és ezüst színben, amolyan jégkirálynős hatást elérve, bár ezt a parfümös és pezsgős üveget is szívesen feltenném, persze ha lett volna az én színvilágomban! :)) De ha tudjuk, milyen színben fog pompázni az ajándékozott otthona karácsonykor, szerintem nagyon kedves kis apróságok ezek!

shea kézkrém karácsonyi limitált kiadások - L'Occitane 2.390 Ft

Nem gondolom, hogy lenne olyan nő a földön, akárhány éves is legyen, aki ne örülne a világ legjobb kézkrémének, ami ráadásul szépségesen cuki karácsonyi külsőt kapott.. A L'Occitane kézkrémek a gyengéim, a shea kollekció pedig a különös kedvencem, imádom, hogy minden évben gyönyörű limitált kiadásokkal kápráztat el minket a L'Occitane..

natúr ajakápoló - myskin 1.490 Ft

Szaloncukornak csomagolva kedves kis apró ajándék bárkinek, különösen az ajakápoló-függő társaimnak. Ez a natúr ajakápoló mindenki kedvence lesz, akár férfiaknak is kitűnő választás, hiszen illat- és színezékmentes, és mindössze 3 összetevőből áll, abszolút natúr gondoskodás a kiszáradt ajkaknak.

Ocean Love radírszappan - Mádara 1.990 Ft

Igazi bőrbarát és öko-tudatos ajándék, a Mádara Ocean Love kollekció tagjai ugyanis amellett, hogy a Mádara-ra jellemző gyönyörű összetétellel büszkélkedhetnek, csomagolásuk az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból, és növényi alapú műanyagból készültek, a termékek így kívül belül bőr-, környezet- és óceánbarát termékek! ♥

From Santa with Love púderecset - Essence, DM 1.299 Ft

Nem vagyok nagy sminkes, de ez az ecset annyira gyönyörűű, hogy azonnal "kellett"! :)) Szerintem nagyon trendi és szépséges ajándék, a fiatalabb korosztály nyilván jobban értékeli az ecset szárában úszkáló csillagokat és mini hógömböket, ettől függetlenül én bármilyen korosztályt simán meglepnék vele! Sajnos nem tudom linkelni, nincs fent a DM webshopban, de az üzletekben megtaláljátok az Essence polcokon!

My favorite beauty brush sminkecset - Misslyn, Müller 2.200 Ft

Igen, ez az ecset is "kellett", mentségemre legyen mondva, ezt még a karácsonyi Essence előtt vásároltam, olyan kis cuki a halacska formájával.. Még nem is sminkeltem vele, pedig jónak tűnik, nagy hibám, hogy a szép vagy cuki darabokat inkább őrizgetem, semhogy használnám.. A lényeg, hogy mint előző társa, ez is cuki ajándék lehet egy sminkrajongónak!

shea vajas mézes krémes szappan, limitált kiadás - L'Occitane 2.690 Ft

Már a neve is olyan kényeztető, és csábító, igaz? A habja is pontosan ilyen kényeztető, puha, illatos, mennyei! Ahogy az egyik kedves olvasóm fogalmazta a L'Occitane Mandulaolajos tüsfürdőre, erre a szappanra is igaz, "ünnep vele a tisztálkodás"! ♥ 

2 db-os porcelándísz - Jonathan Adler, H&M Home 3.990 Ft

Függönyelkötőhöz, szekrényajtóra, akár még karácsonyfadíszként is megállják a helyüket ezek az arc motívumokkal mintázott porcelándíszek, mondjuk kicsit stílusfüggő darabok, én személy szerint odavagyok a teljes kollekcióért! Limitáltan még elérhetők!

gyöngyös hajcsat szett - H&M 2.990 Ft

Továbbra is trendi minden feltűnő, gyöngyös, vagy kövekkel kirakott hajbavaló, így remek apró ajándék bármi ilyen jellegű darab. Most egy H&M-es verziót linkeltem, de gyönyörű darabok vannak a Zaraban, és a Stradiban is!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7715341506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása