Beauty Heaven

L'Occitane Mesevilág adventi kalendárium Aranybiléta nyereményjátékkal!

2019. november 17. - zsu044

A karácsony a legszebb, legkedvesebb ünnep számomra, teljesen hatalmába kerít. Amúgy is maximalista vagyok, de ebben az időszakban különösen figyelek rá, hogy minden tökéletes legyen körülöttem, a dekortól kezdve az ételekig,  a hangulatig, hogy kutya-macska-Férj, mindenki jól érezze magát a környezetemben, és persze én magam is! Imádok ajándékot adni, de kapni ugyanennyire! :)) Az adventi kalendárium kötelező része nálunk az ünnepeknek, és mégnagyobb boldogság, hogy a L'Occitane adventi kalendáriumának köszönhetően nagyon színvonalasan hódolhatok eme szenvedélyemnek! ♥
_mg_1238web.jpg

A kalendárium tartalmát Insta sztoriban napról-napra követhetitek majd velem, de javaslom, inkább szerezzetek be egyet a L'Occitane szaküzletekben vagy a webshopban, mert tényleg hihetetlen, milyen örömet tud adni az ablakok nyitogatása, ráadásul az idei kalendáriumok minden eddiginél kedvesebb és mesésebb illusztrációkkal készültek, és persze telis-tele vannak provence-i kincsekkel! És ha ez még mind nem lenne elég, a Mesevilág adventi kalendárium hátoldalán lévő sorszámmal lehet jelentkezni egy nyereményjátékra, amivel egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás pihenést lehet nyerni a Villa Vitae-be!! ♥ Elég menő, nem?

Siessetek, a készlet limitált!

A Mesevilág adventi kalendáriumot ITT éred el,

az Aranybiléta nyereményjátékra pedig ITT jelentkezhetsz!

Kellemes karácsonyra hangolódást kívánunk Nektek!

_mg_1246.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr3715310570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása