Beauty Heaven

adventi kalendárium ajánló a natúrtól a fényűző luxusig | 2019

2019. november 03. - zsu044

Lehet, hogy korainak tűnik, de a november nálam már abszolút a karácsonyra hangolódásról szól, november első hétvégéjén a lakást is elkezdem dekorálni, előkerülnek a fények, a puha takarók, imádom a bekuckózós estéket.. És amit még nagyon-nagyon imádok, azok az adventi kalendáriumok, és ezekre bizony időben le kell csapni, ha az adventi időszakban élvezni szeretnénk a napi apró meglepiket. Mutatom a kedvenceimet! 

christmas.jpg

Diptyque

Ezer éve a vágyam egy Diptyque adventi kalendárium, az árát tekintve idén sem látom esélyét, hogy ezt fogom nyitogatni, pedig imádnám! Sebaj, megelégszek egy gyertyával is! ;) 

niche beauty - 350 €

diptyque-collage.jpg

L'Occitane

Insta sztoriban, vagy a Facebook oldalamon már láthattátok, hogy idén is a L'Occitane kalendáriumával élvezhetem az adventi időszakot, az idei különösen kedves, mesés kiadás lett, odavagyok érte.. ♥ Én a Mesevilág kalendáriumot birtoklom, de elérhető egy mégnagyobb, mégizgibb kiadásban is, ez pedig az Álomvilág adventi kalendárium. Bármelyik verziót választjátok is, imádni fogjátok, gyönyörű illusztrációk, és fantasztikus termékek várnak rátok minden nap! 

Mesevilág aventi kalendárium - 15.500 Ft

Álomvilág adventi kalendárium - 30.500 Ft

locci-collage.jpg

Crowshed

Komplett otthoni spa élményt nyújt a Crowshed csodaszép kalendáriuma, esszenciális olajokkal, gyógynövény kivonatokkal, relax gyertyával.. tökéletes kényeztetés az ünnepi időszakban!

johnlewis.com - 130 £

crowshed-collage.jpg

Alverde

Bár a magyarországi DM üzletekben még nem láttam, a dm.de-n már elérhető az Alverde idei kalendáriuma, tele natúr kincsekkel. Izgibb a tartalma, mint az eddigi kiadásoké!

dm.de - 24,95 €

alverde-collage.jpg

Tiffany

Fényűző, limitált luxus kalendárium a Tiffany szerelmeseinek, (..melyikünk nem az?) mely 24 "apró" ajándéktárgyat rejt, a toll és ceruzakészlettől kezdve a gyémánt medálig, mindegyik meglepetés az ikonikus Tiffany Blue Boxba csomagolva. Azt hiszem bármelyikünk elolvadna ettől a kalendáriumtól, viszont kíváncsi lennék, milyen futárszolgálat szállítaná házhoz a 32 milliós csomagot!? :))

tiffany.com - 112.000 $ 

tiffany-collage.jpg

Thomas Sabo

Ezt a kalendáriumot egy kicsit rossz tréfának érzem, ugyanis első ránézésre úgy tűnhet, gyönyörű ékszereket rejt, pedig csak Lindt bonbonokat... Nekem így már keserédes lenne a legfinomabb csoki is! :D 

thomassabo.com - 19.90 £

ts-collage.jpg

Bare Minerals

Régóta szemezek a Bare Minerals termékeivel, ez a kalendárium jó alkalom lenne a termékek tesztelésére.. Bár nekem azt hiszem évekig elegendő lenne ez a smink készlet! :)) 

bareminerals.co - 79 £

bm-collage.jpg

Még órákig lehetne válogatni, de ide tényleg csak azokat soroltam fel, amiket én is szívesen elfogadnék!  

Nektek melyik a kedvenc? 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr215286342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása