Beauty Heaven

ásványi sókkal a ragyogó bőrért, egészséges fogakért | Schüssler kozmetikum tesztek

2019. október 07. - zsu044

Beauty bloggerként azt hiszem szégyen, de nem tudtam, hogy a Schüssler natúrkozmetikum magyar márka. Annyira összekötötte az agyam a német eredettel, hogy fel sem merült bennem, hogy a Schüssler Kozmetikum “magyar találmány”. Soós Adrienn, a márka megalkotója Németországban ismerkedett meg a Schüssler sókkal és hatásukkal, és egyedülálló módon kozmetikumként kezdte alkalmazni ezeket, így kencéi nem csak felületi szinten, hanem sejt szinten is hatnak. Minden termék esetében növényi olajokból, vajakból álló természetes alapba kerülnek a Schüssler ásványi sók, és minden termék állatkísérletektől mentes! ♥

thank_you_card_wedding_1.jpg

Több termék is nagyon csábító a Schüssler webshopban, de félretéve a "minden kell" gondolatot, és előhozva a mélyből az ész-érveket, és a tudatos vásárló / tudatos bőrápoló énemet, végül 2 termék mellett döntöttem. Az Age Protection ránctalanító arcszérumra, és egy aktív szenes fogkrémre esett a választásom. Hogy miért? Nézzük:

Schüssler Age Protection ránctalanító szérum 40+

Bár még nem vagyok 40, a szérum összetételét látva nem volt kérdés, hogy ez kell nekem (és a bőrömnek). Gyönyörűséges összetételű szérum, tömve van növényi kivonatokkal, olajokkal, shea vajjal, valamint tartalmaz hialuronsavat, niacinamide-ot, szkvalént, E-vitamint, és természetesen Schüssler ásványi sókat. Ez a szérum a Nr. 1 + 11-es sókat tartalmazza, a sókalauz segít eligazodni, melyik mire való, illetve bőrprobléma alapján megkönnyíti a termékválasztást, érdemes átolvasni! A Nr. 1 a kötőszövetek, és ezáltal a bőr rugalmasságáért felel, serkenti a kollagéntermelést, feszesíti a megereszkedett bőrt. A Nr. 11 pedig a "szépség sója", áldásos hatású bőrre, hajra, körömre, ráncokra, és fokozza az erek rugalmasságát is. Ez a szérum egy valódi anti-aging hatóanyagbomba, és ami lenyűgöző, 2-3 használat után már látható eredményt produkált. Ami a leginkább megfogott, hogy a nyakamon lévő hajszálvékony függőleges ráncokat szinte teljesen eltüntette, a dekoltázs bőre is sokkal kisimultabb, mint volt, és valahogy élettelibb színt kapott. Még csak 1 hete használom, kíváncsi vagyok a hosszú távú hatásaira is, mindenképp beszámolok a tapasztalataimról a teljes flakon elhasználását követően is. A szérum airless tégelybe került, ami szerintem alap egy minőségi kozmetikumnál, hiszen tovább megőrzi a hatóanyagok és a termék minőségét, higiénikus,  és praktikus is, hiszen az utolsó cseppig kinyerhető a beltartalom. Az adagolója tökéletes, pont annyit adagol, amennyit szeretnék, akár egy kis pötty is kinyomható anélkül, hogy egy teljes adagot kiontana magából. A csomagolása kellemes, nőies megjelenésű. Az illata nekem ici-picit sok, de ez is relatív, a barátnőm odáig van érte! :) Mindent összevetve jelesre vizsgázott nálam! 

_mg_0042.jpg

_mg_0050.jpg

_mg_0055_1.jpg

Schüssler natúr fluoridmentes fogkrém aktív szénnel

Ez az a termék, ami mellett nem tudtam elmenni. Először is, mert natúr, szenes fogkrém, ez nálam alapból favorit. Aztán a felirat.. IMÁDOM! Valahol 2007 táján, a környezetvédelmi mizériám kezdetén az ilyen apró lépések voltak az elsők, amiket bevezettem. És most végre egy cég, aki készít egy full natúr, káros anyagoktól mentes, fluoridtól, SLS-től mentes, gyönyörű összetételű fogkrémet, ami ráadásul aktív szenet tartalmaz (a fehér fogakért), és pluszban ásványi sókat, és a flakonra ráírja, hogy "Zárd el a vizet, amikor használsz engem!"... kész... le vagyok nyűgözve! ♥ Amint meghozta a futár, azonnal indultam fogat mosni! :)) A használata után méginkább le vagyok nyűgözve, nagyon kellemes ízű, tökéletes tisztító hatású fogkrém! Nr. 1 és Nr. 2-es ásványi sót tartalmaz, a kettő együtt jótékonyan hat a fogzománcra, valamint megerősíti a fogak állkapocsban való rögzülését. Nem áradozok tovább, zseniális a termék, számomra ez a tökéletes fogkrém! 

_mg_0024.jpg

_mg_0031.jpg

Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, már csak a tudat is jó érzéssel tölt el, hogy natúr összetételű, magyar termékekkel ápolom a bőröm / fogam, ami még pluszban ásványi sókat is tartalmaz, mindezt állatkísérletektől mentesen! ♥

szponzorált tartalom

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9015208400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása