Beauty Heaven

könnyed natúr - vegán BB krém az egyenletes tónusú, ragyogó bőrért | Colo pure skin care

2019. július 31. - zsu044

Az "alapozás" nálam mindig kényes téma. Mint mindenki, én is szeretnék egyenletes, foltoktól - bőrhibáktól mentes bőrképet, hiszen megjelenésünkben éveket jelent egy tökéletes, sugárzó bőr. De mindezt maszk hatás nélkül, szép összetevőkkel, esetleg plusz hatóanyagokkal, némi ásványi fényvédelemmel, illatmentesen szeretném. Eddig nem sok szerencsém volt az olyan termékekkel, amik megfelelnek mindegyik kitételnek, az eddig általam próbált natúr BB krémek (1-2 termék kivételével) mindegyike vagy az árnyalaton bukott el, vagy pedig a nullához közeli fedéssel bírt. Kíváncsian álltam neki a Colo BB krém tesztelésének, az összetevőlista makulátlan, de nézzük, emellett mit tud?

_mg_9817.jpg

MIT ÍGÉR?

  • könnyű felvitelt, egyenletes, könnyed fedés
  • nem ül meg a ráncokban
  • SPF5 széles spektrumú fényvédelem
  • innovatív, új generációs ásványi pigmentekkel készült
  • bio szárazolajokkal ápol, így nem zsírosít, nem fénylik
  • antioxidánsokkal, hidratáló összetevőkkel, ferulin savval ápol
  • vegán, illatmentes termék

MIT TUD?

Ha rövid és lényegretörő szeretnék lenni, akkor egy szóval: mindent. Mindent, amit ígér. 

Az összetevőlista gyönyörű. Bio neroli hidrolátum alapba kerültek a tápláló olajok, jojoba-, málnamag- és makadámia dió olaj, valamint kokum vaj, tehát kellőképp ápol, a száraz bőrt nem szárítja, a zsírosabb bőrt viszont nem zsírosítja tovább, egyszerűen tökéletes. A rizsportól selymes érzetű lesz a bőr, és mattítja is azt, mégsem azt az élettelenül matt végeredményt adja, amit sok alapozó produkál, és ettől lesz igazán maszk hatású, hanem egy kellemes, semleges finist. A színt tisztán ásványi pigmentek biztosítják, amik ráadásul nem nano méretűek, és nem tartalmaznak alumíniumot, valamint Ecocert tanúsítvánnyal rendelkezik. Antioxidánsokat igen, illatanyagot viszont nem tartalmaz, ez nálam +10 pont! 

Árnyalat: kétféle árnyalatban került forgalomba, Beige és Almond. A színminta alapján hajlamos lettem volna az Almond árnyalatot választani, de a webshopban talált leírás alapján, és Csilla, a Colo megálmodója tanácsára a Beige árnyalat mellett döntöttem. És tökéletes lett! Felvitel után illeszkedik a bőröm tónusához, és nincsenek határvonalak, csak egységes, egészséges küllemű bőr. 

befunky-collage-_1.jpg

Használata: az én bőröm kombinált, az orcákon, homlokon normál, a szemkörnyéken száraz- vízhiányos, az orr területén enyhén zsíros. Ezt eddig talán egy alapozó vagy BB krém sem tudta kezelni, vagy az orcákon - szemkörnyéken szárított, vagy az orr területe fénylett át estére. Hihetetlen, de a Colo BB krémmel egyik verzió sincs, nem szárít, és nem ül bele a ráncokba, az orr területe viszont nem fénylik át még estére sem. Talán ez volt, ami leginkább meglepett. Én rendesen aláhidratálok, tisztítás, tonizálás, virágvíz, szérum, hidratáló, fényvédő fölé használom záró lépésként, de én bármilyen BB krém, vagy alapozó előtt a soklépéses rutint alkalmazom, megkívánja a bőröm. Viszont egy-egy rohanós napon nem volt időm erre, így hidratáló, fényvédő került csak a BB krém alá, és így is tökéletesen helyt állt, így sem szárított, ugyanolyan ápolt, kellemes végeredményt adott. Zsírosabb bőr esetében a tonizálást követően én csak egy könnyed szérumot vinnék fel, és erre már mehet is a BB krém, illetve hámlasztó használata esetén, vagy hosszabb ideig való napon tartózkodáskor mindenképp kiegészítő fényvédelmet a BB krém alá!

Szuper tippeket olvashattok a BB krém helyes használatáról ebben a cikkben:

https://www.colo.hu/hogyan-hasznald-helyesen-a-bb-kremet

_mg_9793_ma_solat.jpg

_mg_9805_ma_solat.jpg

Összegzés: a Colo BB krém egy gyönyörű összetételű, kisebb bőrhibákat tökéletesen elfedő BB krém, zseniálisan megkomponált formula, hihetetlen, hogy nem szárít, mégis természetesen matt, észrevétlen finist biztosít. Az árnyalattal nem lehet mellényúlni, hallgassatok a webshopban található leírásra, plusz illeszkedik a bőr színéhez, így tényleg nagyon szép lesz a végeredmény. Ami még nagyon fontos, az ásványi, nem nano méretű pigmentek használata, illetve hogy nem tartalmaz illatanyagot, így a legérzékenyebb bőr is szeretni fogja! ♥

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1414987178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása