Beauty Heaven

Biobaza Sun & Sea forever

2019. július 10. - zsu044

A Biobaza Sun termékcsaládot 2 éve ismerem és használom, Horvátországban vettem és próbáltam ki először a csillámos szuperbarnító dzsemet, és abszolút jó tapasztalataim voltak a termékkel. Továbbra is rajongok a Sun vonalért, hiszen napozás közbeni, és napozás utáni természetes összetételű termékeket tartalmaz, csodaszép összetevőlistával, és barnulást elősegítő hatóanyagokkal, némely termék megspékelve egy kis aranyló ragyogással. 

biobaza.jpg

A Biobaza Sun termékek NEM TARTALMAZNAK FÉNYVÉDŐ ÖSSZETEVŐT (SPF), mivel nem a fényvédelmet, hanem a természetes barnulást hivatottak segíteni. Ezt kérlek vegyétek figyelembe a termékek használatánál! Én évek óta tudatosan napozok, vagyis nem fekszek ki szándékosan perzselni magam, betartom, hogy 11-15 óra között nem tartózkodok tűző napon, (ha muszáj, akkor fizikai fényvédelemmel), viszont ha van rá időm, a délutáni, kora esti órákat szeretem a kertben vagy a medenceparton tölteni, illetve városi séták alkalmával is szívesen használom a Sun termékvonalat.

biobaza2.jpg

A mostani legnagyobb kedvencem a Royal Gold szuperbarnító napozó dzsem, mely lilarépa kivonattal készíti elő a bőrt a napozásra, az immortelle, körömvirág és olíva trió pedig hidratálja és regenerálja. Aranyló szemcséket is tartalmaz, így méginkább kihangsúlyozza a már meglévő barnaságot is, imádom ezt a bronzos ragyogást. Városi sétákhoz, vacsorákhoz is rendszeresen használom, mert igazi nyári bronzos ragyogást ad, az illata pedig mint egy kókuszos trópusi koktél! ♥

biobaza5.jpg

A másik favorit a Száraz napozóolaj, mely 100%-ban természetes összetételű, valóban "száraz" napozóolaj, vagyis nem hagy idegesítően olajos érzetet a bőrön. Az összetevőlista valami fantasztikus, 13 féle növényi olaj keveréke, a hidratált, pihe-puha, szuperbarna bőrért. Imádom!

biobaza3.jpg

A kis pipettás üveg egy Barnulásfokozó és bronzbarna színt megőrző szérum, közismertebb nevén önbarnító. Hidratáló krémhez, vagy napozás utáni testápolóhoz adagolva mélybarna bőrszínt eredményez, zöld tea, koffein és aloe vera tartalmával hidratált, ápolt bőrképet ad. Illata engem a szolikrémek illatára emlékeztet, nekem ez kellemes emlék, mivel közel 10 évig dolgoztam a szoláriumiparban.

Az ajkak védelméről a Sun Therapy méhviaszos ajakbalzsam gondoskodik, ez a termék viszont az előzőkkel ellentétben 15 faktoros fényvédelmet nyújt. 9 féle növényi olaj nyújt kellő ápolást, így egyszerre védi és ápolja az ajkakat a nyári forróságban.

biobaza4.jpg

Csodaszép nyarat, és bronzbarna bőrt kívánok Nektek, de ne feledjétek, napozzatok okosan!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4114934422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása