Beauty Heaven

Elfogyott.. megérte az árát? | 5.rész - SMINK

2019. április 30. - zsu044

Annyira nem szeretem befotózni ezekhez a bejegyzésekhez a termékeket, hogy mindig a kényszer visz rá, amikor már kifolynak az üres flakonok az erre a célre fenntartott kosaramból, na akkor nagy nehezen nekiállok. 1 éve volt utoljára ilyen bejegyzés, el tudjátok képzelni a kosár méretét? :)) A sminkkel kezdem, mert ebből van a legkevesebb, persze a fürdőszobaszekrényben van jópár használt sminkcucc, amiből már alig van, de bemelegítésnek elég lesz ennyi termék.. :)

_mg_9169.jpg

Mint látható, nem vagyok nagy smink-felhasználó, elég egyszerűen űzöm ezt a dolgot, enélkül viszont nem érzem jól magam a bőrömben, így minden nap kisminkelem magam, akkor is, ha nem mozdulok ki a lakásból. Ez van, nincs olyan makulátlan bőröm, hogy #nomakeup #nofilter hashtagekkel villogjak az Instán, a szempillám pedig szőke. Ennek ellenére a maszk-szerű smink viszont nagyon taszít, és azt sem értem, amikor valaki napi szinten szó szerint átmaszkírozza az arcát. A barátja / férje mellé hogy fekszik be este? Na de jöjjenek végre a termékek..

L'Occitane Peónia CC krém:

Sajnos már nincs forgalomban ez a termék, van viszont Immortelle BB krém, ami szintén ígéretesnek tűnik, valószínű ki fogom próbálni. A Peónia CC krémet imádtam, tisztán fizikai fényvédelmet adó bőrtökéletesítő krém volt, ami gyönyörű, könnyed, egységes tónust adott a bőrnek, SPF20-as fényvédelemmel.

Megérte az árát? pipa.jpg   Újravenném? pipa.jpg 

_mg_9192.jpg

Clinique High impact szempillaspirál:

Gyönyörűen pigmentált, mélyfekete, dús pillákat lehet vele varázsolni, nagyon szeretem, az egyetlen bajom, hogy nincs vízálló változata. Sajnos ha fúj a szél, ha süt a nap, ha hideg van, stb-stb.. akkor folyik a könnyem, így vízálló spirált használok, de nem sikerült még megtalálni az igazit.. Ez a szempillaspirál vízálló verzióban talán az lenne. A keféje is pont tökéletes!

Megérte az árát? pipa.jpg   Újravenném? pipa.jpg 

_mg_9187.jpg

Alverde All in one szempillaspirál:

Pont semmilyen pillákat fest, látszik, hogy van rajta valami, de nem emeli ki, nem mélyfekete, nem dúsítja, semmi extra. Emellett kb. az 5. használatnál a tubusban maradt a kefe.. Hiába kedvező az ára, így is pénzkidobás.

Megérte az árát? ixsz.jpg  Újravenném? ixsz.jpg

_mg_9188.jpg

Catrice Longlasting vízálló szemceruza:

Tusvonal kihúzására használtam, viszonylag szép vékony vonalat lehet vele húzni. Nem túl kemény, nem túl puha, könnyű vele dolgozni. Tartós, szépen pigmentált, nem lettünk elválaszthatatlanok, de megérte az árát.

Megérte az árát? pipa.jpg   Újravenném? pipa.jpg 

_mg_9189.jpg

Terra Naturi Rouge Puder - 02 Rosewood árnyalat:

Kb. 4 éve ezt a pirosítót használom, és azóta nem is kísérletezek mással. Már nem ilyen csomagolásban van forgalomban, sokkal szebb külsőt kapott, de szerencsére az árnyalatot nem szűntették meg. Számomra ez a tökéletes darab, tökéletes a bőrtónusomhoz és a hajamhoz, gyönyörű összetételű natúr termék, nagyon kedvező áron. Kell ennél több?

Megérte az árát? pipa.jpg   Újravenném? pipa.jpg pipa.jpg 

_mg_9179.jpg

Dizao Organics színezett ajakápoló:

A 205 Peony árnyalatot használtam, és imádtam!! Végre egy natúr ajakápoló, ami valóban jól pigmentált, és valóban színezett, ráadásul ez az árnyalat annyira az én színem, zseniális. Az utóbbi időben azonban nem találom már egy webshopban sem, nemcsak ezt az árnyalatot, hanem maga a márka is eltűnt a magyar piacról.. (?) Sajnálom..

Megérte az árát? pipa.jpg   Újravenném? pipa.jpg 

_mg_9183.jpg

Image Skincare Prevention + színezett fényvédő:

Csak egy mini mintát használtam belőle, de igazán jó kis fényvédő. SPF30-as védelmet nyújtó, tisztán fizikai fényvédő. Elsőre ijesztően sötétnek tűnik a színe, de eloszlatva áttetszően hat a bőrön, tehát nem fed, ezáltal jócskán veszít a sötét pigmentáltságból is, nekem teljesen tökéletes volt. Annak ellenére, hogy szép színt ad, nálam mégiscsak maradt a fényvédő kategóriában, nem tudtam vele kiváltani a BB krém használatát. Nem is ígér ilyet, de reméltem, hogy egy színezett fényvédővel egy lépésben megoldom ezt a kérdést is. Tetszett, de az árát tekintve nem hiszem, hogy megvenném teljes kiszerelésben, ennyi pénzért sokkal jobb színezett fényvédők vannak. 

Megérte az árát? kerdojel.png  Újravenném? ixsz.jpg

_mg_9194.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr814796500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása