Beauty Heaven

professzionális arcápolási rutin Natics termékekkel

2019. április 23. - zsu044

Beauty bloggerként nem tudok leragadni csak egy márka termékeinél, hiszen mindig ki kell próbálnom újdonságokat, és nem is szeretnék, mert viszonylag sok márkától vannak fix kedvenceim. Viszont múlt héten, fürdőszoba nagytakarítás közben döbbentem rá, hogy milyen sok Natics termék lapul a szekrénykémben. Nem volt ennyire szembetűnő, mivel alapban nem így vannak elrendezve a kozmetikumaim, termékcsoportonként vannak a polcokon. De ahogy egymás mellé pakoltam a Natics termékeit, rádöbbentem, hogy végülis egy komplett arcápolási rutint adtak ki a termékek. Ezt mutatom most meg Nektek is, hiszen egy professzionális natúrkozmetikumokat gyártó márkáról van szó, aminek bármelyik termékéhez csukott szemmel adnám a nevemet, hiszen nem kérdés a magas minőség, a hatékonyság, a gyönyörű összetétel, és a magas hatóanyagtartalom.

_mg_9073.jpg

Ez a poszt nem a termékek részletes elemzéséről fog szólni, nagyrészt az összes termékről írtam már a blogon, amelyikről bővebben is szeretnétek olvasni, írjátok be a blog keresőjébe a nevét, és meg fogjátok találni. Plusz az összes terméket linkeltem (katt a kiemelt terméknevekre), a Natics weboldalán részletes termékleírást és összetevőlistát találtok mindegyik termékhez.

_mg_9063.jpg

TISZTÍTÁS

Nagyon fontos lépés a rutinban. És az is nagyon fontos, hogy hogyan végezzük! Mivel színezett fényvédőt és könnyed alapozót vagy BB krémet használok, plusz vízálló szempillaspirált, első lépésként ezeket távolítom el a már bevált szemfestéklemosómmal, illetve micellás vízzel. Nem, ezt a lépést még nem a Natics micellással, nem lenne szívem erre pazarolni, erre egy alap micellást használok. Ezt minden esetben "vizes" arcmosás követi, jelenleg az egyik nagy kedvencemmel, a VITALITÉ & FRAICHE AHA arclemosóval. Isteni illatú, könnyed lemosó, egy ilyen esti arctisztítást követően makulátlanul tiszta arcbőrrel indítom az esti rutint. A DETOX BHA arclemosót nem napi rendszerességgel használom, csak ha a bőröm úgy kívánja. Ezt már említettem nektek szerintem, hogy ez minden kozmetikumra, haj- és testápolási termékre igaz, hogy figyelem a bőröm / hajam stb.. reakcióit, állapotát, és annak megfelelően választom meg, mit használok éppen, nem ragaszkodom görcsösen egy adott termékhez. Szóval a Detoxot általában akkor vetem be, ha a hormonjaim háborújának köszönhetően felbukkan 1-2 pattanás, vagy rosszabb állapotban van a bőröm, illetve szeretem ezzel letisztítani a bőröm pakolások használata előtt. Az EAU MICELLAIRE micellás arclemosó pedig... azt hiszem már többször áradoztam róla, mert ez konkrétan illatorgia! Édes, érzéki illatú csoda, a két kedvencem, damaszkuszi rózsa és vanília tökéletes kompozíciója. Imádom, ezért állandóan spórolok vele! :)) Nagy általánosságban vagy a már említett alap micellásom után törlöm át ezzel a bőröm, vagy a reggeli arctisztítást végzem ezzel. Nincs mit részletezni, ez a tökéletes micellás.

Tapasztalataim alapján a Detoxot rendszeres használatra problémás, zsírosodó bőrtípusra ajánlanám, az AHA lemosót és a micellás vizet pedig minden bőrtípusra.

_mg_9078.jpg

SZÉRUMOK / HÁMLASZTÓK

Régen hajlamos voltam hanyagolni a bőrömnek ezt a fajta ápolását, szerettem inkább elintézni egy arckrémmel a sztorit, de az ember 30 felett már nem engedheti ezt meg magának.. És a mai eszemmel mennyire örülnék, ha már huszonévesen eljutottam volna odáig, hogy prevencióként is alkalmazom ezeket. A legjobb "SOS" kezelés a hámlasztók bevetése, persze már most rögtön tisztázzuk, ez esetben tényleg elengedhetetlen a rendszeres fényvédelem. Amúgy is, de hámlasztók mellett kötelező. A legnagyobb kedvencem az EXTRÊME 15% AHA hámlasztó szérum, a képen még a régi verziót láthatjátok, azóta megújult a termékcsalád, és még profibb lett. Otthoni hámlasztásban ez egy viszonylag erős formulának számít, és ami a különlegessége, hogy kemikáliák nélkül, a leghatékonyabb természetes gyümölcssavakkal készült. Hetente 1x használom télen-nyáron, mivel MINDIG használok fényvédőt, így a nyári rutinomból sem hagyom ki. Feszesít, egységesít, és kiváló anti-aging formula, prevencióra és a más problémás bőrökre egyaránt! Jóval gyengédebb hámlasztó a HYDRA-N L'AIR 4% PHA hialuron szérum, akár napi szintű használatra is tökéletes. Nagyon könnyed, extra hidratáló formula, bármelyik bőrtípus imádni fogja. A LUMIÈRE ragyogás szérumból szintén a régi verziót látjátok a képen, már pipettás üvegben éritek el a webshopban. Igen, nem egy olcsó szérum, de minden cseppje aranyat ér! Az elnevezése egyszerűen tökéletes, merthogy a használata után szó szerint ragyog a bőr! Üde, feszes, fiatalos kinézetet ad, lenyűgöző a hatása. Ez egy hatóanyagokkal telepakolt rózsaszín csoda! ♥

Mindhárom terméket minden bőrtípusra ajánlom, a HYDRA-N L'AIR-t kezdő hámlasztóknak, az EXTRÊME-et haladóknak, csodát fog tenni a bőrötökkel!

_mg_9082.jpg

C-VITAMIN

A Natics esetében ez egy külön fejezetet érdemel, hiszen a márka C20 szérumja gyakorlatilag ikonikus termékké nőtte ki magát a C-vitaminos szérumok között. Emlékszem anno a mi "kapcsolatunk" is így indult, akkor még a C22-vel, már akkor tudtam, hogy elválaszthatatlanok leszünk mind a márkával, mind a szérummal. Azóta tovább fejlődött a dolog, és immár a C20 van forgalomban, ami a legtökéletesebb C-vitamin szérum, amit valaha használtam! Magas (20%) C-vitamin tartalom, tökéletes állag, csodálatos összetevőlista, maximális hatékonyság, mit mondhatnék még, függőség, örökké kell, mindig is fix helye lesz a rutinomban. Napi szinten használom a nappali rutin részeként, mivel esténként általában valamilyen kezelést vetek be. Egy pillanat alatt felszívódik, nem hagy zavaró réteget, anti-agingre, prevencióra, folt halványításra, a fényvédő hatékonyságának növelésére, pattanásokra, hegekre, szóval gyakorlatilag mindenre jó! :)) Nemrég megjelent a C20 légiesen könnyű változata is, a C20 AIR, zsíros bőrre, vagy ha nyárra valami nagyon könnyed szérumot kerestek, tökéletes választás. A képen láthatjátok még a C15-öt, ami egy korábbi különkiadás volt, muszáj volt befotóznom, mert szintén függőség, egy hatékony illatorgia, nem is lehetne tökéletesebb!

Ha csak egyetlen szérumot szeretnél, vagy csak egyet engedhetsz meg magadnak, a C20-at ajánlom! Napi egyszeri használattal 3 hónapig kitart, és minden bőrtípus meg fogja hálálni! A C20-at minden bőrtípusra ajánlom, a C20 AIR-t kombinált vagy zsírosabb bőrre.

_mg_9073.jpg

ANTI-AGING

Nagyon szeretem a Natics arckrémeit, és különösen tetszik, hogy egy adott arckrémen belül kétféle verzió közül választhat mindenki a bőrtípusához mérten, a normál / kombinált / zsíros bőrüek a soft változatot, míg a szárazabb / érett bőrűeknek a rich nyújtja a gazdagabb táplálást. Én a rich táplálását szoktam igényelni, a FLUIDE SENSUEL RICH hialuron fluidból, és az INTENSE RICH ANTI-AGING fluidból is ezt választottam. Nem tudnám megmondani, melyik fluidot szeretem jobban, az Intense használatánál egyszerűen látom a bőrömön, hogy imádja, a Fluide viszont mindenben annyira csajos, isteni, lágy illata van, gyönyörű babarózsaszín színe, és persze a hatása sem elhanyagolható! Mindkettőt szeretem, és ajánlom, ha egy jó minőségű, hatóanyagokkal telepakolt, mindenféle illatanyagtól mentes natúr arckrémet keresel! A HYDRA-N YEUX hialuron esszencia újdonság a rutinomban, de már érzem, hogy szeretni fogjuk egymást! :)) Különösen figyelnem kell a szemkörnyékápolásra, mert sajnos a régi életvitelemnek, a rossz bőrápolási szokásaimnak, és a genetikámnak köszönhetően nagyon hamar kezdett ráncosodni a szemem körül a bőr, és ez az idővel nyilván nem javul. Így nagyon örültem ennek a hialuron esszenciának, ami 2% zöld kávéból kivont, természetes koffeint is tartalmaz (ez a reggeli puffadtságon, és a szem alatti karikákon is segít). Pillekönnyű formula, azonnal felszívódik, és hatékonyan hidratál, a szem- és a szájkörnyéken is bevetem reggel és este is!

A krémekből / fluidokból minden bőrtípusra tudtok választani, hiszen soft és rich változatban is elérhetőek, a HYDRA-N YEUX hialuron esszenciát pedig minden bőrtípusra, minden korosztálynak ajánlom, már prevencióra is!

_mg_9085_2.jpg

MASZKOK

DETOX MASQUE BHA arcmaszkot hetente egyszer biztosan használom, de ha pattanások ütik fel a fejüket, abban az esetben azonnal! A mitesszerekkel csodásan leszámol, gyönyörűen kitisztítja a pórusokat, és heti egyszeri méregtelenítés minden bőrnek kijár! Nagyon kellemes gél-maszk állagú, a lemosást követően pihe-puha, tiszta arcbőr fogad, szeretem! A SÉRUM MASQUE ANTI-AGE éjszakai maszk pedig nagyon nagy kedvencem lett, egy hosszabb blogbejegyzésben már felsoroltam az érveimet! Nagyon univerzális maszk, jól jön, amikor este hulla fáradtan örülök, ha az alapos tisztításon túl vagyok, és nincs kedvem a soklépéses rutint végigcsinálni, csak felkenem ezt a maszkot, és üde, feltöltött bőrrel ébredek. A retinolos krémemet is ezzel a maszkkal keverve szoktam felvinni a bőrömre, így nem okoz bőrirritációt, hámlást. A csúcs hatás, amikor felviszem este az Extrême hámlasztót, majd ez fölé viszem fel a maszkot. Szóval lehet variálni is, de önmagában is csúcsszuper termék!

A Detox armaszkot minden bőrtípusra ajánlom, problémás, pattanásos, mitesszeres bőrre különösen! A SÉRUM MASQUE ANTI-AGE éjszakai maszkot pedig normál / száraz / érett bőrre, akinek kicsit zsírosabb, vagy kombinált a bőre, az inkább a SÉRUM MASQUE HYDRA-C éjszakai maszkot válassza!

_mg_9080_1.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9714782140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása