Beauty Heaven

Glamour-napok termékajánló

2019. április 11. - zsu044

A tavalyi évben a legnagyobb újításom az volt, hogy sokkal tudatosabban kezdtem vásárolni, nem ugrottam rá minden akciós cuccra, így sokkal kevesebb, ám minőségi darabokkal bővült a gardróbom. Imádom ezt a tendenciát, és imádom a minőségi váltást, ami ezáltal bekövetkezett, de a nagyszabású akciók, mint pl. Glamour, Joy, Black Friday egy pillanat alatt le tudnak venni a lábamról, és vásárlásra késztetnek. Most próbálom ezeket a kedvezményeket is nagyon ésszerűen (illetve helyesen már "észszerű", ami nekem nem ésszerű..) használni, és nem vásárolni csak azért, mert van rá kupon, hanem összeírtam, mi az, amire valóban szükségem van, és ha ezeket beszereztem, irány haza, nem nézelődünk... :D  

glamour.jpg

MÜLLER

Amit minden évben kihasználok, az a Müller 20%-os kedvezménye. Mivel sokmindent innen szoktunk beszerezni, így idén sem lesz ez másként, irány a Müller, és igen, sok ember van, és hosszú a sor is, de valamit valamiért. Az egészen alap dolgoktól kezdve az olyanokig, amit amúgy nem szívesen veszek meg teljes áron, mindent ilyenkor szoktam beszerezni. Az alap dolgokon kívül idén tuti, hogy a kosaramban landol a Clinique kétfázisú lemosója, csak ezzel tudom lemosni a vízálló szempillaspiráljaimat rendesen. Bár már beszereztem 2 hete a Mádara SPF30-as hidratálóját, de szerintem veszek egy utánpótlást, mert nagyon bevált, és az Estée Lauder rúzsoknál is körülnézek. (Clinique és EL kupon amúgy van önállóan is, de sajna ezen a hétvégén pont nem járok a szaküzletek környékén, így marad a Müller kínálata) Érdemes most lecsapni a kiszemelt Phi termékekre is, mondjuk ezt csak azokban a Müller üzletekben, ahol a Phi már a kínálat része. Kozmetikumokon kívül ilyenkor raktározok be a kedvenc Alnatura rizsitalaimból is, és nyalánkságok is szoktak a kosaramban landolni a márkától.

befunky-collage_1_1.jpg

MAGISTER

Annyi újdonság van az imádott natúr márkám háza táján, hogy azt sem tudom, mit ajánljak, illetve mit szeretnék, mert konkrétan mindent. De amit biztos, hogy be fogok szerezni, az a Trópusi nyár arckrém, nyáron ezt szoktam használni a dekoltázsomra, illetve Férjet is unszolom, hogy használja, mert kell a fényvédelem, de ő a Férfi arckrémbe szerelmes.. :D Szóval valószínű neki is beszerzünk 1-2 db utánpótlást a Férfiből, én még megrendelem a Tihanyi levendulás éjszakait, jajj, annyira imáádom, és mivel jön a nyár, nem árt egy Narancsbőr elleni testápoló sem.. Fogyóban a Black Diamond fogkrémem is, és kipróbálnék valamit az újdonságok közül is, mondjuk az Eyepresso krémzselét.. 

A kedvezményért használjátok a NYUSZIHOPP20 kódot április 14-ig a webshopban, a kuponmezőbe kell beírni! 

befunky-collage_1_ma_solat.jpg

NATICS

Tudjátok, a Natics termékpalettájáról is van 1-2 fix darab a rutinomban, amiktől sosem válnék meg! Ilyen pl. az imádott C20 szérumom, aminek megjelent egy még könnyedebb változata is, a C20 AIR, bármelyiket választjátok, szeretni fogjátok! :) Nagyon bevált a Fluid Sensuel hialuron fluid is, még csak 1-2 hete használom, de máris szerelem. Mellesleg csodálatos rózsaszínben pompázó, fenséges illatú kence! A márka legújabb terméke a Silhouette alakformáló gél, természetes, hogy izgatja a fantáziámat, és most 20% kedvezménnyel szerezhető be! És mivel elfogyott a micellásom, muszáj pótolnom, a rózsa-vanília micellás konkrétan az esti rutin illatorgiája, imádom!

Az árak már a kedvezménnyel vannak feltüntetve a Natics webshopban, a 20% kedvezmény ápr. 11-14-ig érvényes, és nem vehető igénybe a NATICS® Intense, a Lumiere és a Hydra+ kozmetikumokra.

befunky-collage_1_ma_solat_2.jpg

DM

A DM-ben megszokott a listám, szinte minden évben pontosan ugyanazokat a termékeket vásárolom. Alverde dekor 25%-os kedvezmény, Garnier micellás 50%, DM Bio 25%, X-epil gyantacsíkok 50%, L'Oreal hajfesték 50%. A hajfestékről jut eszembe, készítek majd egy blogbejegyzést, amiben megmutatom, házilag hogyan készítek ombre hajat még a tök rövid, Pixie hajamon is, nálam ugyanis alap követelmény, hogy nem érhet hajfesték a bőrömhöz! Voltam már egyszer rózsaszín ombrés 3 éve, most úgy döntöttem, a rövid hajamon is kipróbálom! :)

befunky-collage_1_ma_solat_3.jpg

L'OCCITANE

Nem emlékszem, hogy lett volna valaha 20% kedvezmény a L'Occinál az összes termékre, ezt feltétlenül ki kell használni! :)) Ha rám hallgattok, kerül a kosaratokba valami a shea kollekcióból, imááádom, zseniális, és ki ne hagyjátok az új ajakápoló termékeket se! Ja, és a mandulaolajos tusfürdőt se! És még sorolhatnám! :))

A L'Occitane webshopban használjátok a WEEKEND kuponkódot, ápr. 14.-ig érvényes! 

befunky-collage_1_ma_solat_4.jpg

PANDORA

A Pandoránál megint a 2+1-es akció van, igazán lehetne már egyszer egy sima 20%-os kedvezmény.. Persze ezt is lazán össze tudnám állítani, mivel megvannak a kiszemelt darabok, de ez most nincs betervezve a keretbe.. De azért mutatom, mit választanék, hátha valaki meglep a szülinapomon, pont a Glamour-napokra esik! :)) Az első fülbevaló a gyűrűm párja, szép szett lenne együtt, a csepp alakú óriás köves gyűrű régóta a kívánságlistámon van, +1-nek pedig a koronás fülbevalót választanám, rövid hajjal új értelmet nyert a fülbevaló nálam, pedig kb. 5 éve nem hordtam egyáltalán. 

befunky-collage_1_ma_solat_5.jpg

Kellemes és hasznos Glamour-napokat mindenkinek! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr6214757181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása