Beauty Heaven

Debütált a L'Occitane make-up kollekció! | ajakápolási rutin a kicsattanóan szexis, gyümölcsös ajkakért

2019. április 02. - zsu044

Ma debütált a L'Occitane új gyümölcsös smink- és bőrápolási termékcsaládja, melyet Provence és a mediterrán térség gyümölcsei, fűszerei ihlettek. Elképesztően örültem az új termékcsaládnak,  imádom a telt és ápolt ajkakat, és szeretem is hangsúlyozni azokat. A L'Occitane most egy fantasztikusan trendi ajakápolási rutinnal rukkolt elő, gyümölcsös ajakradírok, multibalzsam, színezett ajakápolók, és györörű színekben pompázó ápoló rúzsok kaptak helyet a kollekcióban. Lip care heaven.. ♥

_mg_8730.jpg

ÚTMUTATÓ A TÖKÉLETES AJKAKHOZ

A L'Occitane ajakápoló termékcsalád tagjai 

  • kiegészítik egymást, erősítik egymás hatását
  • vegetáriánus összetevők alkotják
  • szilikonmentes formulák

PEELING

3 féle mennyei ajakradír közül választhatunk, én a Raspberry Crush-t teszteltem. Ásványi olaj mentes formula málnakivonattal és répával, pomelo- és gránátalmaolajjal simítja és ápolja az ajkakat, már ezt követően szupersima, élettel telibb színűek lettek az ajkaim. Nagyon szeretem az ajakradírokat, ha túlságosan száraz a bőröm, illetve rúzs használata előtt is csodákat tud tenni egy kis radírozás. Ez pedig olyan mennyei formula, egy kicsit egy ínycsiklandozó lekvárra hasonlít, koncentrálnom kellett, hogy ne kóstoljam meg használat közben! :))

_mg_8779.jpg

_mg_8784.jpg

ÁPOLÁS / HIDRATÁLÁS

Hidratáló termékekben igazi kánaán az új kollekció, minden adott a tökéletes ajkakhoz. A leguniverzálisabb termék a 3az1-ben multibalzsam, használható primerként rúzs alá, ajakbalzsamként, hogy egész nap puha és hidratált legyen, illetve éjszakai maszkként, kicsit vastagabban kenve a legszárazabb, dehidratált ajkakat is selymessé és ápolttá varázsolja reggelre. 

Talán a legmenőbb a Gyümölcsös ajaktökéletesítő, nem fotóztam be a hatását, ezt mindenképp pótolni fogom!! Annak ellenére, hogy ránézésre egy sima sárga ajakápoló, a felvitelt követően gyönyörű rózsaszínes árnyalattal vonja be az ajkakat, a hatás mindenkinél egyedi, előhozza az ajkak természetes színét. Gyönyörű fényt ad, és azonnali feszes, telt hatást!!! Én általában nem szoktam hinni az ilyen csodacuccokban, de ez tényleg az!!! ♥ Ha természetesen telt, érzéki és ápolt ajkakat szeretnél, a #Yellowlipstick kötelező!! 

Hogy még tovább fokozzuk az ajakápoló élvezeteket, és vigyünk bele még egy kis extrát, jöhetnek a színezett ajakápolók. 4 féle vidám színben érhető el, épp csak egy leheletnyi színt adnak az ajkaknak, ami a hétköznapokra pont tökéletes, szolíd, gyönyörű árnyalatok, pihe-puha, gyümölcsillatú ajkak. Imádom! A Pink Calisson és a Gimme Mauve árnyalatot használom, mindkettő imádnivalóan szuper!

_mg_8778.jpg

_mg_8805.jpg

SZÍNEZÉS

És most jöjjön a hab a tortán, vagyis ez már inkább a koktélcseresznye a hab tetején! Rúzs, ami kellőképp pigmentált, és nem szárít, sőt, 8 órán keresztül hidratál, szilikonmentes, állati eredetű összetevőktől mentes, és 8 féle színárnyalat közül választhatok? Nem, ez nem kamu, ez a L'Occitane Gyümölcsös ajakrúzsa! Első tesztelésnél a totál kiszáradt ajkaimra vittem fel, azonnal megnyugtatja és kisimítja a száraz ajkakat, elképesztő.. A komplett ajakápolási rutint megkoronázva valamelyik ragyogó árnyalattal pedig maga a mámor.. Itt is a gyümölcsök dominálnak, mind az illatot, mind a színeket tekintve, szilva, cseresznye, pirosgyümölcsök.. a végeredmény pedig az imádnivalóan gyümölcsös, csókos ajkak! 3 árnyalatot használok, nem tudom eldönteni, melyik a kedvenc, minden nap az épp aktuálisat imádom! :)) Az ajakrúzsok valódi gyümölcsvelőt, E-vitamint, pomelot, répát és gránátalmaolajat tartalmaznak az extra ápolásért! A színek fentről lefelé: Nude Infusion, Provence Sunset, Provence Calling

_mg_8764.jpg

_mg_8737.jpg

_mg_8740.jpg

_mg_8753.jpg

Egyszerűen rajongok az ajakápoló kollekcióért, nem tudnék választani, melyik termék a favorit, ha mindenképp választanom kellene, azt hiszem, a Yellowlipstick lenne az, de annyira szuper mindegyik termék, hogy nem akarnám beérni ennyivel.. :D Az új arcmaszkokat egy következő bejegyzésben mutatom meg Nektek, hamarosan folyt.köv! A kollekció 2019. ápr. 2-től érhető el a L'Occitane szaküzletekben és a webshopban.  

Millió L'Occi rúzsos puszi!

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr2614734451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása