Beauty Heaven

ismerkedés a Le Primaire prémium hazai natúrkozmetikumokkal

2019. március 27. - zsu044

Le Primaire. Amilyen elegánsan és kifinomultan cseng a márkanév, olyannyira elegánsak és kifinomultak a termékek. A márka megálmodója saját bőrén tapasztalta meg a kozmetikumokban fellelhető egészségre ártalmas összetevők hatásait, ez késztette a magas hatóanyagtartalmú, ám egészségre ártalmatlan összetevőkből felépülő, tökéletes receptúra megalkotására. Számomra eleve hitelesebb egy olyan brand, ahol nem a nyereségvágy volt az elsődleges célpont egy termék előállításánál, hanem mert a saját érzékenységéből kifolyólag "rákényszerült" arra, hogy megalkossa magának a tökéleteset, és ezt osztja meg velünk. 

_mg_8699.jpg

Prémium ránctalanító és hidratáló arckrém

Amit ígér:

"A LE PRIMAIRE Magyarországon egyedülálló módon egy olyan 24 órás arckrémet alkotott, amely univerzális high-tech összetevőinek köszönhetően minden bőrtípust a legteljesebben kiszolgál, hiszen a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva normalizálja a bőr működését, miközben exkluzív hatóanyagának köszönhetően 14 percen belül kifejti intenzív ránctalanító hatását, mély hidratálással kombinálva. Innovatív módon, egyetlen tégelyben ötvöztük a perceken belül jelentkező eredményt, a hosszútávú helyreállítással, azaz a biztos sikerrel az idő romboló hatásával szemben!"

Főbb hatóanyagok:

  • damaszkuszi rózsavíz
  • édesmandula-, argán-, kendermagolaj
  • mélytengeri algából kivont, poliszacharidhoz hasonló szerkezetű természetes hatóanyag, mely aktiválja a bőr hidratálási folyamatát, hosszútávú használata feszes, hidratált, egészséges arcbőrt ígér
  • hialuronsav
  • Squalene - kiváló hidratáló, bőrpuhító emollient anyag, természetes hidratáló elem

Tapasztalatom:

Csomagolás: igényes megjelenésű, pumpás airless tégelybe került az arckrém, ami máris plusz pont, hiszen a krém minőségének megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő csomagolás. Így mindig épp csak annyi kence érintkezik a külvilággal, amit azonnal fel is használunk. Az adagoló tökéletes, pont annyit ad ki, amennyit szeretnénk.

Állag: zseniális. Furcsán vegyes bőrtípusom van, az orr területén zsírosodásra hajlamos, az orcák területén normál, a homlokomon vízhiányos, a szemkörnyéken pedig száraz / vízhiányos. Általában nem egyszerű mind a 4 terület igényeit egyetlen formulával kielégítenem, de ez az arckrém képes volt rá. Tesztelés alatt mindig kipróbálom az adott terméket önmagában is, más termékek használata nélkül, hogy lássam, mit produkál. Tökéletesen helytállt az összes területen, az orr környéke egyáltalán nem zsírosodott túl, az arcom többi területét pedig tökéletesen hidratálta. Erőteljesen ápol, mégsem túl sok. Nagyon eltalált formula.

Hatása: 2 hete használom a nappali rutinom részeként. A legelső, amit észrevettem, hogy sokkal szebb és üdébb a sminkelt bőröm, és a mosolyráncaim sem mélyülnek el annyira nap végére.  Kipihentebb hatású a bőröm, mint általában, sőt, az utóbbi napokban nem mindig volt sminkelési kényszerem, megelégedtem a színezett ásványi fényvédőmmel, amit a Le Primaire fölé viszek fel. Hosszabb távú hatásairól majd beszámolok a szokásos "Elfogyott, megérte az árát?" sorozatban, de a hidratáló hatása engem már meggyőzött. Nem használtam mellette külön szemkörnyékápolót sem, mert tökéletesen elég volt, önmagában is gyönyörűen kezelte a szemkörnyéki ráncaimat. 

Az összetevőkről és a termékről bővebben a Le Primaire webshopban olvashatsz, ha pedig a "beautyheaven" kuponkódot használod, vásárlásod teljes végösszegéből 20% kedvezményben részesülsz! (a kód 2019. április 4. csütörtökig érvényes!)

_mg_8834.jpg

Ajak környéki ránctalanító szérum 

Amit ígér:

"Magyarországon egyedülálló módon a LE PRIMAIRE olyan kozmetikumot alkotott speciálisan az ajak környéki ráncokra kifejlesztve, amely hatóanyag-koncentrációjának köszönhetően bőrön keresztül felszívódva, tűszúrás nélkül stabilizálja a mimikai izmok és a mozgatóidegek membránjait. A bőr legmélyebb rétegeibe hatolva pedig a sejtek szintjén regenerálja a kötőszövetek rugalmasságát. Káprázatos összetevőinek és tűpontossággal célzott receptúrájának köszönhetően heteken beül látható a letaglózó eredmény. Ajka dúsabbnak, teltebbnek, feszesebbnek, Ön pedig évekkel fiatalabbnak fog kinézni a használatától!"

Főbb hatóanyagok:

Az összetétel hasonlóan gyönyörű, mint a Prémium ránctalanító arckrémé, peptidekkel felturbózva. Tartalmaz arigreloxot, ami az argireline továbbfejlesztett változata. Vízmegkötő tulajdonságokkal, és bőr-helyreállító képességekkel bír, a további peptidek pedig a bőr kollagéntermelését stimulálják, mely feszesebb bőrképet eredményez.

Tapasztalatom:

Nem lennék túl hiteles, ha most elkezdenék áradozni, hiszen az egyik legolvasottabb cikk a blogon a hialuronsavas feltöltésekről szóló blogbejegyzésem. Szóval mint tudjátok, én az ajkaimat, és az ajak körüli ráncaimat, illetve a nasolabialis redőt is hialuronsavas feltöltésekkel "fiatalítom". Ennek ellenére úgy gondolom, ez egy gyönyörűen megkomponált termék, melyet kifejezetten az ajak körüli területre fejlesztettek ki, szép és hatékony összetevőket tartalmaz, prevencióra mindenképp ajánlanám a használatát, illetve természetesen a már kialakult ráncokra is. Szintén szuper az állaga, azonnali hidratálást biztosít, és nem hagy kellemetlen réteget a bőrön.

Összességében egy nagyon csajos, szép és hatékony összetevőlistával rendelkező termékcsaládot ismertem meg a La Primaire termékeiben, igényes hazai natúrkozmetikumok! 

Ne feledjétek a 20% kedvezményt biztosító kuponkódot, bármelyik terméket is szeretnétek kipróbálni! ;)

_mg_8837.jpg

_mg_8821.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9014720311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása