Beauty Heaven

favourites | 2019 tavasz

2019. március 18. - zsu044

Idén év elején valahogy nagyon eltaláltam a bőröm igényeit, és hogy melyik arcápolót melyikkel rétegezzem. Az éppen aktuális kedvenceim nagyjából a jelenlegi nappali rutinomból kerültek ki, ami persze még ennél is több terméket tartalmaz, azt hiszem újra aktuális lenne egy bejegyzés a nappali és éjszakai arcápolási rutinomról, mert jócskán bővült a termékpaletta, amiket használok, maradtak régi fix bevált termékek, de érkezett sok újdonsült kedvenc is. Ebben a bejegyzésben inkább az új kedvenceket mutatom, hogy ne ismételjem magam, de a közeljövőben jön a rutinos poszt is, ott jobban látható / érthető lesz, mit-mikor-miért alkalmazok!

_mg_8696.jpg

mindegyik terméket linkeltem, katt a terméknevekre!

ARCÁPOLÁS:

a rétegezés sorrendjében haladva

Olive & Oliva Luxury Green Serum

Pillekönnyű, narancsvirágvíz alapú, azonnal felszívódó szérum acmellával, hialuron savval, és zöld tea kivonattal. Minden bőrtípusra ajánlom, zsíros bőrre is tökéletes "vizes" szérum, ami nem hagy zavaró réteget, viszont szembeszáll a bőröregedés első jeleivel, és késlelteti azokat, miközben gyengéden ápolja a bőrt.

Phi Desert's Fountain Glycoin®️ és Hialuron Szérum

Egyszerűen imádom ezt a szérumot, igazi "szomjoltó" a bőrnek, azonnali hidratált, feltöltött bőrképet eredményez! A hialuronsav mellett a másik fő hatóanyaga a GLYCOIN natural, a PCHi FOUNTAIN AWARD 2017 díjnyertes összetevője. Klinikailag alátámasztott, hogy a ráncok elleni küzdelemben eredményesen alkalmazható, látványos javulást hoz. Könnyed, zselés állagú szérum, amit minden bőrtípus meghálál! ♥

Pixi Rose Caviar Essence

A könnyed szérumok fölé szoktam felvinni következő lépésként ezt a virágolajokat tartalmazó szérum-esszenciát. Antioxidánsokban gazdag természetes olajokat tartalmaz, mégis annyira könnyed formula, hogy egy pillanat alatt felszívódik, és azonnali üde, ragyogó kinézetet kap tőle az arc. Nagyon-nagyon megszerettem a Pixi Rose kollekcióját, megérdemelnek a termékek egy "saját" blogbejegyzést is, hamarosan... Gyönyörű összetételű, szintén minden bőrtípusra ajánlom.

Phi Jasmine Green Tea Kollagén booster fluid peptidekkel

A szérumok és az esszencia fölé jön ez a fluid, ami egy igazi szépségbomba, peptidekkel, vitaminokkal, hialuronsavval, és zöld tea kivonattal teszi minden használattal egyre gyönyörűbbé a bőrt! Nagyon átgondoltan megalkotott formula, igazi remekmű, zseniális mind állagra, mind hatásra, egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van. Mint minden Phi termék, ez is igazi "green-beauty-product", makulátlan összetevőlistával. Minden bőrtípusra ajánlom, zsírosabb bőr esetében akár nappali krémként is elég lehet.

Le Primaire Prémium ránctalanító és hidratáló arckrém

Még csak 2 hete használom ezt a hidratálót, de máris kedvenc lett. Nagyon tetszik az állaga, kellően krémes és tápláló, mégsem nehezíti el a bőrt, vagy hagy kellemetlen réteget. Kis molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, ami képes a bőr mélyebb rétegeit hidratálni, nem csak a bőrfelszínt, így kulcsfontosságú anti-aging hatóanyag. Egy mélytengeri algából kivont hatóanyagot is tartalmaz, ami a poliszacharidhoz hasonló szerkezetű, aktiválja a bőr hidratálási folyamatát, és védi a bőrt. Annak ellenére, hogy tápláló olajokat is tartalmaz, minden bőrtípusra ajánlom, mert erőteljesen tápláló / hidratáló, mégis könnyed formula.

Pixi Rose Glow Mist

7 féle virágolajat tartalmaz ez a kétfázisú, esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal telepakolt arcpermet. Eleinte a szérumok előtt alkalmaztam, így is szerettem, de nem fogott meg különösebben, majd kipróbáltam sminkelés előtt, ahogy a gyártó is tanácsolja, és azt kell mondanom, ez egy csoda!! A fényvédő felvitelét követően várok 5-10 percet, majd fújom a permetet, és jöhet a BB krém, vagy az alapozó. Mindkettő csak úgy siklik a bőrön, sokkal könnyebb eloszlatni, és sokkal hidratáltabb a bőr a permet használatával, és olyan "ragyogó" lesz a végeredmény. Aki a full matt bőrt / sminket szereti, annak nem ajánlom, egyébként normál / száraz bőrön szerintem tényleg csoda, én imádom! 

TESTÁPOLÁS:

Colo Skincare kézkrémek

Szándékosan nem neveztem meg konkrétabban, kétféle kézkrémet találtok a Colo webshopban, de gyakorlatilag ugyanaz az összetételük, csak a "piros pöttyös" tartalmaz illatanyagot (természetesen nem szintetikus illatanyagot, hanem természetes illóolaj mixet), a "kék pöttyös" pedig illatmentes, hogy a legérzékenyebb, vagy esetleg ekcémás bőrűek is bátran alkalmazhassák. Folyamatosan nagyon szárazak a kezeim, és a körömágy bőre, nekem amolyan SOS krémek ezek, nagyon bevált mindkét verzió, hatékonyan ápolja a kezeimet, sőt, előszeretettel használom a talpak-lábfejek ápolására is. Ha gyönyörű összetételű, hatékony regeneráló krémet kerestek kéz- és lábápolásra, próbáljátok ki a Nektek szimpatikus verzióban, szuper mindkettő!

L'Occitane x Rifle Paper Shea testápoló

Szívem szerint a komplett Rifle Paper kollekciót besoroltam volna a kedvenceimhez, főleg a kézkrémet, de hogy ne mindig a L'Occitane kézkrém mániámmal sokkoljalak Titeket, így a Shea Ultra Rich testápoló limitált kiadását soroltam inkább ide. A tavalyi Rifle Paper kollaboráció is rabul ejtett, de az idei talán mégnagyobb szerelem, imádok ránézni a csomagolásukra, egyszerűen gyönyörűűű! ♥ Úgy örülök, hogy a shea kollekció kapott ilyen gyönyörű, egyedi csomagolást, ez a kedvencem a L'Occitane-tól, annyira lágy, finom, szolíd illatúak a sheás termékek, imádom. Nem fokozom, tovább, szerelem és kész! :)) A limitált testápolót már nem találom a webshopban, így a komplett shea kínálatot linkeltem, nézelődjetek! :)

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr8014697950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása