Beauty Heaven

Olive & Oliva Vegán kozmetikumok | teszt + nyereményjáték

2019. február 28. - zsu044

Bár ez az első találkozásom az Olive & Oliva termékekkel, hamar belopták magukat a szívembe. Hogy miért? Mert natúr, Vegán, Cruelty Free, és Zero Waste elvek alapján, kézzel készültek. ♥ Szerencsére egyre több brandnél láthatjuk ezeket a "plecsniket", a mai mérgekkel telepakolt, környezettől eltávolodó világunkban nagyon fontos, hogy mit kenünk magunkra, így különösen örülök az ilyen beállítottságú, elhivatott márkáknak, mint az Olive & Oliva. Ami a leginkább megérintett, hogy a szappan darabolásakor megmaradt szappanvégeket alapítványoknak ajándékozzák, akik rászoruló családokhoz juttatják el azokat. Amikor egy üzletszerű tevékenységbe a fent említett plecsniken kívül még ez is belefér, az nálam máris 10 ponttal indul.. ♥

befunky-collage_1.jpg

A márka termékpalettáján gyakorlatilag a komplett test- és arcápolási rutinunkhoz találunk termékeket.

Számomra a legizgalmasabb és legnagyobb kedvenc a fürdőgolyó lett. Lehet, hogy furcsa, miért pont egy fürdőgolyó fogott meg, amikor százféle "hasonló" közül választhatunk a boltok polcain..? Éppen azért, mert az Olive & Oliva fürdőgolyója kilóg a sorból! A kádban fürdés számomra amolyan ünnepi dolog, a hétköznapokon a gyors zuhanyzásokat preferálom. Viszont hetente-kéthetente szeretek lazításképp elmerülni egy kád vízben egy jó könyvvel / magazinnal, és egy csésze teát szürcsölgetve lazítani egy órát. Ezekre az alkalmakra mindig rákészülök, ne legyen otthon Férj, (mert tuti akar közben valamit), ne keressenek telefonon, stb.. És ezt még megspékelni egy illatos, olajos fürdőgolyóval maga a mámor. Igenám, de a boltokban kapható fürdőgolyók kb. 95%-a parfümös, színezőanyagos, stb-stb..  "cukiság", amiből köszönöm, nem kérek. Az O&O fürdőgolyója viszont csakis természetes összetevőket tartalmaz, és lenyűgöző mind az illata, mind a hatása. Az English Rose golyót próbáltam ki, ami kókuszolajjal, kakaóvajjal, és rózsaolajjal ápolja a bőrt, és isteni rózsaillattal vonja be azt, illetve tölti be a fürdőt. A tusfürdő is bevált, abszolút nőies virágos illatú, és nagyon gyengéden tisztít, nincs feszülő, húzódó bőr a használata után!

_mg_8076.jpg

_mg_8082.jpg

Az arcápolási vonalban nagyon tetszik a szérumok színes, vidám megjelenése, ehhez a tavaszias időjáráshoz pont passzolnak, és egy kis üde hangulatot varázsolnak a fürdőszobába. Ezek is nagyon izgalmas termékek, csupa különleges hatóanyaggal. 5 féle szérumból választhatunk a webshopban, bőrtípustól illetve bőrproblémától függően. Mivel a bőröm mostanában gyakorlatilag mindent elnyel, rögtön tudtam, hogy a Virgin Blood oil szérum lesz nálam a befutó, és nem tévedtem, imádom, illetve imádja a bőröm! Az illata nagyon meglepett, natúr olajkeveréktől valahogy egy viszonylag szolídabb illatra számítottam, ehelyett egy különleges, érzéki illat fogadott. Csodálatos az összetevőlista, és ehhez méltán a hatása is, abszolút kedvenc! A másik nagy kedvenc a Luxury Green szérum lett, melynek főbb hatóanyagai a neroli, hyaluronsav, zöld tea kivonat, és az acmella. Az acmellát amióta csak felfedeztem, imádom, így előszeretettel használok olyan termékeket, amiben megtalálható, és persze ami ilyen szép összetételű, mint ez a szérum. Az illata ennek is meglepett, cseppet sem unalmas natúr illatok ezek, a Luxury Green egy kicsit gyógynövényes, mégis buja, be sem tudom határolni, annyira különleges, de nem kizárólag nőies, a Férjem is előszeretettel használja, pedig nem sok terméket hajlandó magára kenni! :) Ezt minden bőrtípusra bátran ajánlom, annyira könnyed, hogy szó szerint 1 mp alatt felszívódik, és nem hagy semmilyen zavaró réteget!

_mg_8516.jpg

Ami még nagyon szimpatikus, hogy a szérumokból 5ml és 30ml-es kiszerelés közül választhatunk, így ha végig szeretnénk próbálni a teljes palettát, az sem akadály, vagy ha épp mini kiszerelésben szeretnénk vinni a kedvenc szérumunkból a nyaralásra, arra is tökéletes darabok!

Örömteli ismerkedés volt számomra a márkával, tetszik a márka habitusa, a termékek, és úgy összességében az egész Olive & Oliva!

Ennek örömére szeretnénk Titeket is meglepni egy szuper arcápolási csomaggal, ami 3 terméket tartalmaz, egy arckrémet és 2 szérumot! A Facebookon szálhattok be a játékba! :)

 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr614658801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása