Beauty Heaven

L'Occitane Rózsa kollekció | A szerelem inspirálta

2019. február 21. - zsu044

Nem tudnék szebb bevezetőt írni, így idézek a L'Occitane-tól:

"Volt egyszer négy nővér Provence-ban, akik az igaz szerelemre várva rózsát kaptak édesapjuktól, Forcalquier grófjától. Meghódították négy király szívét, akik szerelmes leveleiket vidékük egyedi rózsájának illatával látták el aláírásként, a legtisztább szerelem jelképeként."

_mg_8449.jpg

Megmondom őszintén, annak ellenére, hogy rajongok a damaszkuszi rózsavízért, arcápoláshoz, és frissítő permetként is előszeretettel használom, mégis, ha meghallom egy kozmetikumról, vagy akár egy parfümről, hogy rózsás, azonnal menekülök. De a L'Occitane Rózsa kollekciója elűzte minden beidegződésemet. Abszolút nem az a tipikus old-fashioned illat, sőt, igazán trendi, nőies, vibráló illatokkal fűszerezett a teljes kollekció.

A legnagyobb kedvencem a Rózsa testápoló tej, egyszerűen varázslatos az illata, és annyira könnyed, hogy egyetlen másodperc alatt beszippantja a bőröm, és csak selymes, extra-illatos puhaság marad utána. Természetesen a kézkrém is szerelem, de mint tudjátok, gyengéd szálak fűznek a L'Occitane kézkrémekhez! :))

_mg_8405.jpg

A kollekció új tagjaiként üdvözölhetjük a rózsavizeket, melyek önmagukban is használhatóak könnyed testpermetként, vagy rétegezhetőek a Rózsa EDT-vel, így egy teljesen egyéni illat jön létre. A hangulatodhoz és az egyéniségedhez szabva választhatsz a rózsavizekből, a rózsaszín egy vidám, üde, gyümölcsös illat, a kék a provence-i kamilla és levendula kivonattal egy kiegyensúlyozott, nyugodt illat, a sárga pedig egy vibráló energiabomba. Az én kedvencem a kék üveges "relax" rózsavíz lett, bár az alapillatok ismeretében ez egyáltalán nem meglepő! :)_mg_8420.jpg

A teljes Rózsa kollekciót megtekinthetitek a L'Occitane webshopban, vagy a szaküzletekben, aki hasonlóan vélekedett eddig a rózsás dolgokról, mint én, azoknak is ajánlom figyelmébe, mert tényleg nagyon trendi illatok! ♥

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7214641918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása