Beauty Heaven

ragyogó bőr napi 5 mp befektetéssel | Pixi Glow Tonic

2019. február 05. - zsu044

Karácsony előtt lepett meg a Pixi Beauty az ikonikus Glow Tonic névreszóló változatával, aminek nagyon örültem, egyrészt, mert régóta szerettem volna már kipróbálni, másrészt nagyon szeretem az ilyen kedves és személyes figyelmességet. A tonik ráadásul 500 ml-es kiszerelés, és egy nagyon menő tartóval együtt érkezett.

pixi-collage.jpg

ÖSSZETÉTEL:

A Pixi talán legismertebb terméke a Glow Tonic. Ez egy 5% glikolsavat (a leggyakoribb AHA sav) tartalmazó hámlasztó tonik, ami minden bőrtípusra ideális választás, gyengéd formája az elhalt bőrsejtek eltávolításának.  A bőr legfelső rétegére van hámlasztó hatással, ezáltal felgyorsítja a természetes bőrmegújulás folyamatát. Csodamogyoró és vadgesztenye kivonatot tartalmazó, alkoholmentes formula. Az egyetlen, ami nem tetszik az összetevőlistában, az az, hogy tartalmaz illatanyagot, amit a bőröm (pláne az arcbőröm) nem szokott tolerálni, ennél a toniknál azonban valami csoda folytán semmilyen irritáció nem lépett fel. Szerencsére minimális lehet az illatanyag tartalma, mert a szintetikus illatok nagy részét az arcomon pl. szagolni sem bírom, de itt ezzel sincs gond. A hatását viszont egyszerűen imádom! 

_mg_7587_1.jpg

HASZNÁLAT:

Ennél egyszerűbb és gyorsabb módja nincs is a hámlasztásnak, a tisztítást követően a vattakorongra adagolt tonikkal áttöröljük az arcunkat, és már folytathatjuk is a szokásos rutint! :) Én csak este használom, és azt sem minden este, mivel használok más savas termékeket is, és semmiképp nem szeretném túlhámlasztani, vagy irritálni a bőröm. Egy héten átlagban 5 alkalommal használom, de aki nem használ más ilyen jellegű terméket, az nyugodtan alkalmazhatja minden este. Elvileg a szemkörnyéket el kellene kerülni, mint minden maszkkal, hámlasztóval, retinollal, stb.., én azonban simán felviszem oda is, miért pont az arcom legproblémásabb területét hagynám ki a buliból? (a szempillasort viszont jócskán elkerülve!!!) Ezzel korántsem azt mondom, hogy kövessétek a példámat, de én kipróbáltam, nem irritál, és így használom. Enyhe csipkelődő-bizsergő érzés teljesen normális reakció, azonban 5-10 perc elteltével el kell, hogy múljon!

TAPASZTALATOM:

Imádom használni. Azonnali friss, üde érzést ad, valahogy olyan nagyon tisztának érzem tőle a bőröm, miközben egyáltalán, abszolút nem szárít! Sőt, inkább ápolt érzetet hagy maga után. Kb. másfél hónapja használom, egetverő változást nem hozott ennyi idő alatt, de a pattanások pl. sokkal hamarabb gyógyulnak a használatával, szépen lehúzza a pirosságot, és talán mintha kezdene egységesebb lenni a bőrképem. Hiteles véleményt szerintem csak hosszabb távú használat után tudok majd mondani, (frissíteni fogom a bejegyzést, ha elhasználtam az 500 ml-t) de abban már most biztos vagyok, hogy az illatanyag ellenére is újra beszerzem, ha elfogy. 

15 ml, 100 ml és 250 ml-es kiszerelésben tudjátok megvásárolni itt: pixibeauty.co.uk

_mg_7573.jpg

_mg_7583.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5114608358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása