Beauty Heaven

Best of 2018 | testápolás

2019. január 14. - zsu044

Találtam egy-két új kedvenc testápolási terméket 2018-ban, de a nagy részük régebb óta stabilan a fürdőszoba tagjai.

bestof-collage.jpg

MINDEN TERMÉKET LINKELTEM, KATT A NARANCSSÁRGA TERMÉKNEVEKRE!

KÉZÁPOLÁS:

L'Occitane Shea vajas kézkrém

Szerintem nem mondok újdonságot, a L'Occitane-tól a shea kollekció a kedvencem, és abszolút a szívem csücske a kézápolási vonal. A kézápolás nekem valahogy mindig is a mumusom volt, pedig a bőröm nagyon száraz, és a körömágy bőre is elkeserítően tud kinézni. A L'Occitane Shea kollekciót viszont annyira szeretem, hogy egyszerűen akarom használni, így végre rendszeressé vált a kézkrém használat, a többi finomsággal együtt, amiket mindjárt sorolok. A Shea kézkrém évek óta a kedvences listámon van, elképesztő az illata, pont tökéletes a hatása, imádom a csomagolását, és elég sűrűn jön ki limitált kiadásban, (most épp ismét a Rifle Paper-el közös kiadásban, eszméletlen gyönyörű kiadás, hamarosan a blogon!) amik minden esetben szemet gyönyörködtető darabok, csak az a baj velük, hogy fáj a szívem elhasználni őket, így mindig inkább a "sima" verzióért nyúlok... ♥

L'Occitane Shea egyperces kézradír

Mintha csak a Shea kézkrém dióőrleménnyel dúsított változata lenne, 1 perc alatt pihe-puha, illatos kacsókat varázsol, felpuhítja a száraz részeket, egyszerűen zseniális! 

L'Occitane Shea vajas körömágyápoló

A másik mumusom a körömágy ápolása volt, rendszerint már az ágyban fekve, utolsó momentumként bénáztam az üveges-ecsetes verziókkal, kb 2-3 alkalommal, merthogy ezalatt meg is untam, így maradt a száraz körömágy. A L'Occitane tubusos-applikátoros verzióját viszont bárhol-bármikor előkaphatom, nincs bénázás, nem borítom ki, még a kocsiban ülve piros lámpánál is fél perc alatt bekenem a körmeimet, imádom! A "leg-okosabb" kedvencem a tavalyi évből.

l_occi_1.gif

TESTRADÍR:

Magister Products Body Bon Cherry testradír

Egy időben sorra egymás után teszteltem kávés bőrradírokat, és az agyam már el is könyvelte, hogy ha natúr testradír, akkor kávés, így újdonságként hatott rám a Magister tengeri sós testradírja. Ettől függetlenül imádom a kávés radírokat is, de valahogy ez lett a kedvenc. Az illata mámorító, a hatása tökéletes, ja, és imádom ajakradírként is használni, gyönyörűen kisimítja az ajkakat, és leradírozza a hámló részeket!

_mg_2100_1.jpg

TUSFÜRDŐ:

L'Occitane Mandula tusfürdő olaj

2017-ben is az éves kedvenceim között volt, és most is, egyszerűen nincs párja a piacon. Nem használom napi szinten, csak akkor nyúlok érte, ha már zuhanyzás alatt egy kis luxusra vágyok. Olajos illatorgia. ♥

Alverde tusfürdők

Egy időben kezdtem ráunni a márkára az egyen-illat miatt, de nagyon belehúztak, és a limitált kiadások végre elrugaszkodnak a szokásos Alverde illattól. Kimondottan szeretem a limitáltakat, tusfürdő és testápoló fronton is ki lehet fogni izgalmas darabokat.

_mg_2611_1.jpg

TESTÁPOLÓ:

Magister Products Maccarone habkrém

A Maccarone habkrém örök szerelem, amióta csak kipróbáltam, kedvenc, és az is marad, örökké kell! ♥ Az illata mámorító, édes marcipán, a textúra könnyed, mégis tápláló selymes hab. Ez nem egy sima testápoló, ez már művészet! 

Colo Skincare Mélyhidratáló testápoló tej 

Testápolás terén a tavalyi év legnagyobb meglepetése ez a testápoló volt számomra. A tél közeledtével a bőröm hajlamos pikkelyesre száradni, (még leírva is csúnya) ilyenkor gazdag ápolásra vágyok, olajos utóréteg nélkül. A Colo testápolója pontosan ezt hozza: a vitaminokban és antioxidánsokban gazdag formula mélyen táplálja a bőrt, zsíros réteg nélkül. Érezhetően puha és ruganyos lett a bőröm pár használat után, és hipp-hop felszívódik, miközben érezhetően gazdagon táplál. Imádom!

_mg_5216_1.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr5514562056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása