Beauty Heaven

az 5 kedvenc adventi kalendáriumom | 2018 Christmas

2018. november 13. - zsu044

Sziasztok. Zsú vagyok. Karácsonyfüggő.

Épp tegnap díszítettem fel a lakást ünnepi dekorral, ha már múlt hét óta a karácsonyi fotókat retusálom, gondoltam megadom hozzá a hangulatot. Nem, nekem nem korai. Imádom, és én nem érném be soha a dec.24-től jan.6-ig tartó karácsonnyal, nálam november első hetében kezdődik az ünnepi szezon. 2 éve volt életemben először adventi kalendáriumom, akkor a Clinique kiadását "nyitogattam", tavaly az Alverdét választottam. Idén már meglepett egy adventi kalendáriummal a L'Occitane, (ezúton is köszönöm! ♥), de természetesen van még néhány kiszemelt darab a listámon! :)

tenor.gif

DIPTYQUE 

0_advent-calendar-round-up-beauty.jpg

diptyque-advent-calendar-2018-review-650x612.jpeg

Ezer éve szeretnék egy Diptyque gyertyát, de mikor oda jutok, hogy na majd most, akkor mindig lebeszélem magam az ára miatt. Nem volt meglepő, hogy óriási szerelem lett a Diptyque adventi kalendáriuma, egy ilyen darabbal aztán kiélvezhetném a Diptyque gyertya mániámat, 15 db mini gyertyát, és egy teljes kiszerelésűt tartalmaz a kalendárium, ezen kívül testápoló- és parfümmintákat rejt. Imádnám! ♥ Ár: 350 €  ITT és ITT találod

NICHE BEAUTY

najlepsie-beauty-adventne-kalendare-s-kozmetikou-2018-7.jpg

Nagyon tetszik ez a modern verzió, a színvilág passzol az otthonunkhoz, ráadásul a kiürült zacskók újra felhasználhatók. A benne lévő termékek / márkák többsége is tetszik, sőt, ebben is van egy mini Diptyque gyertya! :D   Ár: 250 € elérhető ITT

L'OCCITANE

image_5b8ea2a8305f7.png

Ezt a szépséget fogom idén nyitogatni, természetesen Veletek is megosztom majd a tartalmát mini videókban Insta-sztoriban, és a Facebook-oldalon is. Ez a klasszikus kalendárium, ITT éritek el 15.490 Ft-os áron, és van egy prémium kiadás is, ITT tudjátok megnézni.

HOLLAND & BARRETT

049355_a_1.png

A tiszta bőrápolás kedvelőinek szuper választás ez a natúrkozmetikumokat tartalmazó kalendárium. Nagyon korrekt a honlap, az összes termék összetevőlistáját feltüntették! Az ára 70£, ITT tudjátok megnézni.

BALMAIN

1_2.jpg

486-3005650-legiftcalendar18_alt01.jpeg

A végére egy kis hajas-luxus: a Balmain Hair Couture termékcsalád darabjai lapulnak ebben a gyönyörű kalendáriumban. 140£-ért érhető el ITT.

❄︎ Kellemes ünnepi készülődést! ❄︎

 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr9914371113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása