Beauty Heaven

debütál a Müllerben a Phi Kozmetikum | Mom Park Müller megnyitó

2018. augusztus 23. - zsu044

Augusztus 23-án, azaz ma nyitotta meg kapuit a Müller Drogéria a Mom Parkban, ami az egyik kedvenc márkám, a Phi Kozmetikum számára is nagy nap, hiszen a Müller kínálatában ezentúl Ők is elérhetőek lesznek! ♥ Az elmúlt időszakban a Müller üzletekben egy helyre csoportosították a natúrkozmetikumokat, szuper natúr részlegeket alakítottak ki, nagyon örülök, hogy ezentúl a Phi is jelen lesz, egyelőre csak a Mom Park Müller üzletében, de év végéig több Müller üzletben is elérhető lesz a márka.

phi_collage.jpg

A nyitás napján exkluzív ajánlatokkal és változatos programokkal lepik meg a látogatókat, a Phi Kozmetikum két fantasztikus megalkotójával, Mariannal és Timivel pedig szombaton találkozhattok a helyszínen, akik a Müller szombat keretein belül egész nap tanácsadással, és arcápolási rutin kialakítással várnak Titeket! :) 

A megújult Mom Park 1. emeletén találod az üzletet:

ke_pernyo_foto_2018-08-22_11_21_31.png

Menjetek, ismerkedjetek meg Mariannal és Timivel, akik csupaszív, kedves, és jófej csajok, ha még nem ismeritek a termékeiket, akkor itt a lehetőség kézbe venni, kipróbálni, informálódni, ha pedig már lelkes vásárlójuk vagy, akkor itt egy újabb platform, ahol beszerezheted kedvenceidet! 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr514194703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása