Beauty Heaven

interjú dr. Mester Ildikóval, a Magister Products megálmodójával a nemrég megjelent professzionális termékcsaládról, a Séance-ról

2018. július 06. - zsu044

Mint tudjátok, régóta szeretem a Magister Products márkát, napi szinten elégedetten használom a termékeit. Amikor nemrég megjelent a Magister professzionális termékcsaládja, a Séance, mely lehetővé teszi a kozmetikai kezeléseket minőségi natúrkozmetikumokkal, az otthoni bőrápolást pedig még egy szinttel feljebb emeli, rögtön felmerült bennem egy csomó kérdés.. Ildikó, a Magister megálmodója választ adott minden kérdésemre, az interjú során eddigi szeretetem a Magister termékei és szemlélete iránt csak tovább nőtt.

_mg_2735.jpg

A Séance elsősorban a kozmetikusokat célozza meg. Miben más, mint a Magister, szerintem a Magister termékei is megállták volna a helyüket kozmetikai kezeléseknél?

Számtalan kérdés érkezett hozzánk kozmetikusoktól és vendégektől egyaránt, hogy a Magister termékekkel lehet-e kozmetikai kezeléseket kivitelezni. Erre én mindig azt mondtam: lehet, de nem arra van! :) A kozmetikusok által használt termékekkel szembeni elvárások teljesen mások, mivel más a funkció.

Egy professzionális, szakszerű kozmetikai kezelés lépései is különböznek egy otthoni bőrápolási rutintól, ezért más kozmetikai termékeket is kívánnak, néhány példa: lehet masszírozni egy Magister arckrémmel is mondjuk 2 percig (itt pont a gyors bőrpenetráció a cél), ezzel szemben a Chilei Kiwimag Mouse-szal lehet 20 percig. Vagy például teljesen új formulálást igényeltek az ultrahang és arcvasaló gépekhez javasolt gélek, ezek korábban nem jelentek meg a szortimentben.

Miért kapott új nevet a termékcsalád?

Mindenképp szerettem volna átültetni a kezelések hangulatát, eszmeiségét a terméknévbe is, Séance, tehát egy szépségrituálé, ami testi és lelki feltöltődést nyújt, kikapcsolja, relaxálja az egyébként a stressz és rohanás alól egy órára megszabadulni kívánó vendéget, amivel öröm dolgozni és, amit öröm átélni is. Ez volt a koncepció. Továbbá kifejezetten szerettem volna egy olyan nevet, ami nem sugallja a natúrságot és a természetességet. Nem azért, mert nem azok, hanem egyrészről a Magister hitvilágnál ez már annyira alap, hogy kommunikálni szinte demagógnak érzem, másrészről sajnos ezeknek a szavaknak a használata, a nem teljesen tiszta összetevőkkel dolgozó gyártók miatt nagyon elcsépelt lett. Amit igazán sajnálok, azt hiszem a többi valóban natúr gyártótársaimmal együtt. Így hát jött a Séance (párom végtelen kreativitásának eredményeként), nem mellesleg gyártóhelyünknek otthont adó Sé település nevét is magában foglalja. :)

Egy új termékcsalád a legújabb hatóanyagokat is hordozza?

Igen, valószínű divatot teremtünk, tényleg egyedi természetes peptidek, fitoszfingozin, füge kivonat, hólyagmoszat és még sorolhatnám.. De fontosnak tartom azt is, hogy a magyar nők bőrére, életvitetére lett szabva, rajtuk teszteltük (több, mint 700 kezelésen!), az ő igényeiket vettük figyelembe, ők alakították, formálták, kreálták. Tehát a végeredmény egy közös produktum, amit hazánkban mindenki magáénak érezhet egy kicsit. :)  Fő szempontok a stressz és a fokozott UV-hatás, a káros életmódbeli szokások (kevés vízfogyasztás, finomított szénhidrátok okozta glikáció) ellensúlyozása, ezért is kerültek beépítésre hazánkban először rendkívül erős antioxidáns hatással bíró (a hagyományosnál 4x erősebb) liposzómás vitaminok (Rovisome® ACE –vitamin), vagy a rendkívüli vízmegkötő kapacitással rendelkező liposzómás hialuronsav (Rovisome® HA).

_mg_2744.jpg

Az otthoni használatra is elérhető termékek közül kettőt teszteltem, az egyik a Tengeralattlátó maszk. Eleve szeretem az agyagos maszkokat, mert gyönyörűen kitisztítják a bőrt, miközben feltöltik azt ásványokkal, vitaminokkal. Sokféle agyagos maszkot próbáltam már, de a Tengeralattlátó tényleg kiemelkedő. A felvitel pillanatától kényeztet, érzéki, fűszeres, mégis lágy és könnyed illattal teremt spa hangulatot. A hatása is lenyűgöző, holt-tengeri iszap jótékony hatása mellett  rizsolaj, kókuszolaj, sárkányvér kivonat, ceramid és A-vitamin dolgozik a bőrön a hatóidő alatt, 15 perc után a maszkot lemosva csak ámultam a bőröm simaságán, folt-és ráncmentes kinézetén. Gyönyörűen feltölt, kisimít, ápol, engem meggyőzött! Totál függőséget okoz, mert minden nap szeretném ezt a hatást! :) 

A másik termék, amit kipróbálhattam, az a Tonizáló mangónektár. A mangó az egyik kedvenc gyümölcsöm, engem már az illatával levett a lábamról, bár nem teljesen mangó illatú a termék, mivel grapefruit víz alapba kerültek a hatóanyagok, a két illat komponense egy egész különleges, édeskés, trópusi illatot eredményezett. Az arctisztítást követően tonizálva az arcot azonnal megnyugtatja a bőröm, a grapefruit víz és természetes tejsav kiegyenlíti a bőr kémhatását, a benne lévő chia olaj pedig már a tonizálásnál ápolja a bőrt. Szereti a bőröm, az illata zseniális, két kiszerelésben is elérhető a webshopban, a 30 ml-es pont tökéletes utazásokhoz, vagy egyszerűen csak kipróbálni a terméket, a 100 ml-es pedig praktikus pumpás kiszerelést kapott!

Mindkét termék megvásárolható a Magister webshopjában, lakossági és kozmetikai felhasználásra is._mg_2760.jpg

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr7514097885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása