Beauty Heaven

Phi Liquid Gold 2.0 | hatékony mélyhidratálás az éj leple alatt

2018. március 09. - zsu044

Szinte hihetetlen, de jobb állapotban van a bőröm, mint 5-6 évvel ezelőtt. Sokkal feszesebb, hidratáltabb, foltmentesebb, és a túl korán kialakult ráncaim is sokat finomodtak. Mióta tudatosan ápolom a bőrömet, (és főleg, mióta blogot írok) nagyon sok mindent meg kellett tanulnom a bőrápolásról, összetevőkről, hatóanyagokról, ez mögött sok-sok tanulással töltött óra, és sok saját bőrömön - és pénztárcámon - tapasztalt öröm, vagy csalódás áll. Azt is meg kellett tanulnom, hogy egy terméket ne a jól megfogalmazott marketing szöveg alapján vásároljak meg, hanem az összetevőlista alapján el tudjam dönteni, hogy fogja-e hozni az adott termék az ígéretét, és szeretni fogja-e a bőröm. Megtanultam a kozmetikumok rengetegében felismerni a kincseket. A Phi Liquid Gold éjszakai mélyhidratáló face-lotion is ilyen. Egy kincs a kozmetikumok rengetegében.

_mg_2115.jpg

Az esti bőrápolási rutint sokkal jobban szeretem, mint a nappalit, nappalra a tonik - szérum - szemkörnyékápoló - hidratáló termékeken kívül nem nagyon szoktam más ápoló formulát felvinni a bőrömre, hiszen ezt még a fényvédő és a smink követi. Éjszakára azonban jöhetnek a különböző formulák, hatóanyagok és a rétegek. Ilyenkor tényleg mindent beleadok, és azonnal tudtam, hogy a Phi Liquid Goldot imádni fogom az esti rutinom részeként.

Amit ígér:

"Ez a lotion állagú emulzió textúrájában rendkívül lágy, tartalmában viszont nagyon gazdag. Úgy fejlesztettük, hogy a bőrazonos hatóanyagok  és vitaminok illetve a vízmolekulák az olajcseppek gyűrűjében a lehető legmélyebbre juthassanak a bőrödbe amíg te alszol. A formula egyik különlegessége abban rejlik, hogy egy olyan természetes emulgeátorral dolgoztunk, mely egy lassabban, de sokkal mélyebben felszívódó krémet eredményez. A nyugodt és szép álmokról a terápiás minőségű Tangerine és a földies jegyeket hordozó Vadrépamag (Daucus Carota) illóolaj gondoskodik, melynek az aromaterápiában erőteljes sejtregeneráló és ráncmegelőző hatást tulajdonítanak."

_mg_2109.jpg

Tapasztalatom:

Annak ellenére, hogy a leírásában is szerepel, hogy ez egy lotion állagú emulzió, valamiért egy testesebb formulára vártam, de nem az. Valóban nagyon könnyed formula, nem hagy semmilyen zsíros / olajos utóréteget, pillanatok alatt felszívódik. A teszt kedvéért mindenféle verzióban ki szoktam próbálni a termékeket, hogy lássam, mikor hogyan viselkedik a bőrömön, illetve hogy mit produkál. A Liquid Gold-nál is így történt, próbáltam arctisztítást - tonizálást követően önmagában éjszakára, de a többlépéses rutin részeként is, illetve nappalra is, fényvédővel és sminkkel fedve. Mindenhogy tökéletes, minden más termékkel kompatibilis. Szó szerint egy pillanat alatt elnyeli a bőröm, a szemkörnyékre, és a kritikusabb területekre 2-3 rétegben is fel tudtam vinni, még ekkor sem hagyott látható nyomokat maga után, csak az azonnali pihe-puha bőrt. Éjszakára alkalmazva reggelre valóban kipihent, ápolt, üde bőrrel ébredtem, szemmel láthatóan "kivasaltabb" bőrrel, mint általában. Makulátlan, és rendkívül hatékony összetételét a webáruházban is megtaláljátok, ezt is kimondottan szeretem a Phi webshopjában, hogy minden infó fel van tüntetve a termékekről. Illata tiszta és natúr, nem tudnám szavakba önteni, semmi általam eddig használt illatú termékre nem hasonlít. Állagra és színre valóban folyékony arany:

_mg_2111.jpg

_mg_2113.jpg

Nekem normál, helyenként száraz/vízhiányos, az orr területén pedig zsírosodásra hajlamos bőröm van, de az arcom minden területére tökéletes ez a formula. Annak ellenére, hogy értékes növényi olajokkal táplál (bio sárgabarackmagolaj, bio sheavaj, bio makadámiadió-olaj, karnaubawax, B5 provitamin, csipkebogyó magolaj, vadrépamagolaj, marigold kivonat, E-vitamin, szkvalán, beta sitosterol, allantoin, 100% bio tangerine illóolaj), mégis nagyon könnyed lotion, én minden bőrtípusnak bátran ajánlom. Gyönyörű,hatékony és tiszta összetételét minden bőr szeretni fogja. Elvileg 30+ -os termék, az én bőröm 25-től elviselte volna már. Szerintem remek módja az éjszakai hidratálásnak.

Ha megrendelnéd a terméket, ne felejtsd el mellérakni az általad választott ajakbalzsamot is, amit a A4BQC5WV kóddal ajándékba kapsz a vásárlásod mellé! :) 

 

zsu.jpgFollow me:

 fb.jpgyoutube_1.jpginsta.jpg

Fotók:logo_stylish_calligr.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr1513727046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása