Beauty Heaven

Happy Skin Díva hyaluronsavas szérum

2017. január 13. - zsu044

A Happy Skin termékei közül az első számú kedvencemről, a Brown Sugar testradírról már olvashattatok a blogon, azóta is töretlen a szerelem, imádom azt a pihe-puha bőrt, amit maga után hagy. Most egy másik kedvencemről, a Díva Hyaluronsavas szérumról lesz szó, amivel 2 hónapja bővült az arcápolási rutinom, így már kiforrott véleményem van róla, és nagyon megszerettem ez idő alatt..

005_4.jpg

Amit ígér:

"Magyar Termék Nagydíjas natúr arcszérumunk segít visszaszerezni arcbőröd régi feszességét. Hidratálja és ápolja a száraz, fáradt bőrt. A hyaluronsav, ligetszépeolaj és BIO csipkebogyóolaj a leginkább felelős azért, hogy arcod újra fiatalossá válhasson. A termék mesterséges színezéktől-, illatanyagtól mentes."

Összetétel: 

víz, damaszkuszi rózsavíz, Glycerin, jojoba olaj, sárgabarackmag olaj, Lecithin, Urea, csipkebogyó olaj, ligetszépe olaj, Panthenol, erdei mályva kivonat, hialuronsav, Xanthan Gum, Lactic Acid (tejsav), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate (gyengéd tartósítók), Sodium Levulinate, Sodium Anisate 

Az összetevők 29%-a BIO minősítésű!

A főbb hatóanyagok jellemzőit, bőrre gyakorolt hatását megtekinthetitek ITT

Tapasztalatom:

Csomagolás: nagyon szeretem a pumpás kiszerelésű termékeket, praktikus, higiénikus, és az utolsó cseppig kinyerhető belőle a szérum. De ami az airless tégely legfontosabb tulajdonsága, hogy a szérum nem érintkezik levegővel, így az aktív összetevők védve vannak az oxidációtól. Stabil, nem lötyögős, erős a tégely, és pontos adagolást tesz lehetővé, nem csak egy teljes pumpálásnyi mennyiség nyerhető a tégelyből, hanem egy-két cseppet is tökéletesen kiadagol.

Illat: ennek a gyönyörű, natúr összetételnek megfelelően natúr illatú a termék. Ez is a profi bőrápolási rutin egyik alapja: kerüld az (szintetikus) illatanyaggal ellátott termékeket!

Állaga / hatása: mivel szérum, az állagán először egy kicsit meglepődtem, ez egy viszonylag testes, sűrű(bb), aranysárga kence, nem az a vízszerű, vagy zselés állag, amit a szérumoktól idáig megszoktam. A bőrre kenve sem az a pár pillanat alatt beszívódó szérum, az olajoknak köszönhetően sokkal másabb, erőteljesebb az ápoló hatása, mint a vizes állagú szérumoknak.Enyhén fényes finist hagy maga után, így én inkább az esti rutinomba illesztettem be, viszont a nappali rutinban a szemkörnyékre szoktam felvinni kiegészítő ápolásként, tökéletesen működik! Az esti rutinomban így két szérumot is alkalmazok, arctisztítás után jön a virágvíz, a könnyedebb szérumom, az fölé rétegezve használom a Dívát, és ha a bőröm még igényli, akkor az éjszakai krémet. Reggelre gyönyörűen feltölti a bőrömet, az apróbb ráncok szépen kisimulnak. A szemkönyékemen és a szám körüli apróbb ráncokra kifejezetten jó hatással van, sokkal ruganyosabb a bőröm, amióta ezt a szérumot is használom. 

Ezzel az összetétellel és hatással azt gondolom megérdemelten lett Magyar Termék Nagydíjas termék! Én jó szívvel ajánlom nektek a HappySkin termékeit, nem fognak csalódást okozni! És most lehetőségetek van HappySkin termékeket tesztelni, további részletek a márka Facebook oldalán.

 

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr4912121713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása