Beauty Heaven

Alverde Christmas 2016 - Winter Love

2016. november 23. - zsu044

Már vártam, idén milyen karácsonyi csomagokkal rukkol elő az Alverde. Az nem volt kérdés, hogy testvaj, tusfürdő, és kézkrém lesz a csomagok alapja, a kérdés csak az volt, hogy idén milyen illattal lesznek fűszerezve. Én eddig 4 féle karácsonyi kiadást fedeztem fel a DM-ben: mini fürdőolaj trió, almás-karamellás testvaj-tusfürdő-kézkrém trió, Winter Love testvaj-tusfürdő duó, és a szokásos 3 darabos mini testvaj kollekció, ami azonban idén nem a tél illatait kapta, hanem Csipkerózsika, Hófehérke, és Hamupipőke ihlette illatot. A fürdőolaj trió engem nem fogott meg, legjobban a Winter Love kiadás tetszett a külseje miatt, igazi télies, jeges, szerintem nagyon szépre sikeredett, de hamarosan jövök a Disney hercegnős testvajakkal és az almás-karamellás csomaggal is..

010_3.jpg

A csomag tartalma egy 200 ml-es krémtusfürdő, és egy 200 ml-es testvaj, ára 1.699 Ft. Az Alverde termékei ár-érték arányban mindig is kimagaslóak voltak, drogériás viszonylatban ennyi pénzért ilyen minőségű termékeket nem hiszem, hogy találunk.

Winter Love testvaj:

Alverde testvajból csakis limitált kiadást szoktam megvenni, mert nagyon egyen-illatúak. Néha még a limitált kollekciók sem rugaszkodnak el a tipikus Alverde illattól, hiába kapnak valami különlegesebb fűszerezést. Ezzel a kiadással azonban felülmúltak minden eddigi kiadást: végre egy kicsit erőteljesebb, fűszeresebb, cseppet sem a szokványos natúr illat. Nekem fűszeres-szaloncukros-vaníliás-fahéjas illatot idéz, nagyon ismerős illatkreáció, mégsem tudom behatárolni, mire emlékeztet. Az illata a tartósságot illetően is eltér az eddig megszokottól, sokkal tovább érzem a bőrömön, mint az eddigi testvajak illatát, de lehet, hogy ez is csak annak köszönhető, hogy ez tényleg egy intenzívebb illat. Állagra maradt a megszokott minőség, kemény, sűrű testvaj,  gazdagon hidratál, mégis hamar beszívódik, tökéletes. Összetételét tekintve is hozza a megszokott minőséget: shea vaj, szójabab olaj, mangóvaj, ligetszépe olaj, jojoba olaj gondoskodik a gazdag táplálásról, golgota- és vaníliakivonattal, természetes illóolajokkal fűszerezve. Ez tényleg Winter Love...

009_4.jpg

Winter Love tusfürdő:

A háttérben ennél a terméknél már kicsit jobban érezhető az Alverde-egyenillat, de ettől függetlenül a tusfürdő is nagyon kellemes illatú. Nem szárít, gyengéd tenzidek biztosítják a tisztító hatást, az ápoló hatásról szójaolaj gondoskodik, és természetesen a tusfürdőbe is került golgota- és vanília kivonat. Az eddigi kiadások közül nekem a vaníliás karácsonyi volt az abszolút favorit, (azt hiszem 3 éve volt) még mindig az viszi a pálmát, de ez már megközelíti annak a különlegességét. Mondjuk ezen a tubusos csomagoláson már túllendülhetnének, de lehet, hogy csak én nem kedvelem, alig lehet kinyitni, vizes kézzel meg pláne nem egyszerű. De ezt leszámítva jó kis darabra sikerült ez is!

008.jpg

011_3.jpg

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

Fotók:
logo_lila.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr2711993764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása