Beauty Heaven

testápolás tetőtől-talpig bio módra

2015. augusztus 03. - zsu044

Bár egyre jobban kezdenek divatba jönni a natúrkozmetikumok, sajnos még mindig sok ember azt gondolja, hogy ezek közel sem lehetnek olyan hatékonyak, mint szintetikus társaik. Ez nem így van! Sőt! Bőröd és szervezeted imádni fogja, hogy kőolajszármazékok és illatanyagok nélküli ápolásban részesíted! Szervezetednek a külső környezeti hatások, a táplálkozással bevitt adalékanyagok és permetszermaradványok, valamint a napi szinten használt kozmetikumok által naponta átlagban 500 féle káros vegyülettel kell megbirkóznia. Csak a testápolási szokásaid változtatásával ebből kb. 130-at ki tudsz iktatni! Ez nem kevés! Ha ennyit megtehetsz, akkor miért ne tennéd?

bio.jpg

HAJ:

Urtekram Bio levendulás sampon

Minden hajtípusra alkalmazható, ECO-CERT minősítéssel rendelkező sampon SLS, parabenek és tartósítószerek nélkül. Az alapanyagok 100%-a természetes eredetű, állatokon nem tesztelték! ♥ Levendulaolaj tartalma nyugtat, kiegyensúlyoz, miközben ápolja  a hajat.

Urtekram Bio nyírfás hajkondicionáló 

Aloe vera, glicerin, lecitin és E-vitamin tartalma intenzív táplálást biztosít, a nyírfa levél kivonata pedig erősíti a hajat. Tökéletesen kifésülhető, ápolt hajat biztosít!

ARC:

La Roche-Posay fiziológiás micellás víz

Kíméletes, de hatékony arctisztítást biztosít káros összetevőktől mentesen. A tiszta bőr a szép bőr alapja! 

The Konjac Sponge arctisztító szivacs

Mindig ügyelek arra, hogy maximálisan tiszta bőrrel térjek nyugovóra. Ez a kis bambusz szivacs igazán a kedvencemmé vált, a nap zárásaként kellemes érzés a szivaccsal átmasszírozni az arcom.

Berber Beauty Vad csipkerózsa hidrolátum

Ápoló hatású arcpermet, aminek illata maga a mennyország! Alig várom a reggeli és az esti arctisztítást, hogy érezhessem ezt a kényeztető permetet az arcomon, és az édes, rózsás virágillatot! 3-4 fújás elosztva az arcra és a dekoltázsra - nem csak a bőröm hálálja meg, minden érzékszervemet boldogsággal tölti el! A BB virágvizei 100%-ban a tiszta hidrolátumok, semmilyen egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaznak!

Berber Beauty Coherence gránátalmás anti-aging krém

Luxus minőségű arckrém természet adta értékes olajokkal, damaszkuszi rózsavízzel, aloe verával és hialuron savval. Szolid, lágy illattal, könnyed, de tápláló állaggal. Már pár alkalom után láthatóan felfrissíti, élettel tölti meg a bőrt, a ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, feltöltődnek, a teljes arcbőr élettől ragyog! A legjobb hidratáló, amit valaha próbáltam! A nagy kiszerelésnek köszönhetően (250 ml) a mell és a dekoltázs bőrére sem kell sajnálnunk ezt a csodát!

REN BB krém

Szilikon-, paraben-, kőolaj-, kémiai UV szűrő, és szintetikus illatanyag mentes BB krém SPF15-ös fényvédelemmel, antioxidánsokkal. Maga a bársonyos tökély. Az arcápolás utolsó lépéseként kiegyenlíti az arcbőrt, eltűnteti az apróbb bőrhibákat, véd az UV sugarak ellen, feszesíti és revitalizálja a bőrt. Perfect!

AJAK:

Még mindig keresem a tökéletes natúr ajakápolót, de eddig nem találtam. 1-2 hét után mindegyikhez hozzászokik a bőröm, és már nem hidratál eléggé. A CoconutOil ajakápolóját váltogatom 100%-os shea vajjal, illetve mostanában nagyon bevált a Berber Beauty antioxidáns olaja, csak sajnos ezt nem tudom magammal vinni, és napközben ezzel kenegetni! :) Ami igazán bevált, az a Dr Organic gránátalmás ajakápolója, ehhez érdekes módon nem szokik hozzá a bőröm, mindig megfelelően hidratál és ápol, de sajnos ez esetben az SPF 15-ös fényvédelmet kémiai szűrő biztosítja EWG 6-os kockázattal, így elváltak útjaink..

KÉZ:

Calena Szimfónia kézkrém

A Pixik legelső "tiszta" doboza tartalmazott egy 50 ml-es kiszerelést, azóta a kedvenc kézkrémem. A csomagolása nagyon praktikus, a pumpás megoldásnak köszönhetően a krém nem érintkezik levegővel, így a minősége hosszan tartó, és a tartalmát is maradéktalanul felhasználhatjuk. Enyhe, citrusos illata van az illóolajoknak köszönhetően. Nagyon lágy, könnyű krém, azonnal beszívja a bőröm, ami egy kézkrémnél abszolút pozitívum! 

COMB-CSÍPŐ-POPSI:

Berber Beauty Kávés alakformáló olaj

Természetes kávékivonattal felturbózott értékes és tápláló olajkeverék, mennyei kávéillattal. Használata azonnal lendületbe hoz, feltölt, imádom ezt a zamatos aromát, amivel ez az olajkompozíció rendelkezik. A bőröm szemmel láthatóan jobb állagú, mióta ezt használom. Váltott hideg-meleg vizes zuhanyt követően a még nedves bőrbe felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozom be az olajat minden nap. Természetesen az életvitelnek is megfelelőnek kell lennie, csak magában az olaj nem képes leolvasztani rólunk a felesleget, de segít megőrizni a kényes területeken a bőr ruganyosságát, feszességét, mindennapi masszázzsal sokat javíthatunk a narancsbőr tünetein.  

Berber Beauty Anticellulite intenzív krém

A másik nagy kedvencem feszesítés terén! Ez a krém abszolút függőséget okoz! Nagyon lágyan krémes állagú, könnyű bedolgozni a bőrbe, és nem hagy zsíros utóérzetet, csak puha, illatos bőrt! Az illata valami elképesztően finom, és annak ellenére, hogy mesterséges illatanyagot NEM tartalmaz, mégis nagyon tartós! A legjobb feszesítő testápoló, amit valaha használtam, örök darab lesz a bőrápolási rutinomban! :)

TELJES TEST:

Heti rendszerességgel veszek sófürdőt, illetve radírozom át alaposan a teljes testem. Saját készítésű natúr szappant használok, ezen kívül az Olivia Natural szappanjainak szoktam elcsábulni, a piacon forgalomban lévő natúrszappanok közül ezt az egyet tolerálja a bőröm mindenféle tüntető szárazság és hámlás nélkül. A bőrömet mindig természetes olajokkal, vajakkal ápolom. Kimondottan ajánlom a Berber Beauty Szivárvány olajsorozatának tagjait, de néha magam kotyvasztok az otthon fellelhető olajokból. Néha az Alverde limitált kiadásai is vásárlásra bírnak, de mostanában már törekszem inkább a 100%-ban tiszta alapanyagú kozmetikumok előtérbe helyezésére.

Névtelen_1.png

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr267672742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása