Beauty Heaven

Pure by Pixibox | 2015. május

2015. május 08. - zsu044

Megérkezett a natúr Pixibox második kiadása. Igaz, a márkák megtekintésével már sejthető, hogy mi lapul majd a dobozban. de azért mégsem értem azokat a bloggereket, akik azonnal, már a szállítási etap első napján felteszik a dobozról szóló posztot / videót, "húúúmegnenézzeakinemkaptameg" felszólítással, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy ez méginkább felhívás keringőre. Szerintem, mivel ez egy meglepetésdoboz, ezzel pont a játék lényegét rontják el, de persze ez csak az én saját véleményem. Személy szerint kibírom, hogy kivárva a szerda-csütörtöki szállítási napot, csak pénteken teszem közzé, hogy mit rejtett a dobozom, de nyilván van, akinek a nézettségi index a lényeg..

Az első kiadásnál sok olyan hozzászólást olvastam, hogy fel volt szakadva a dobozt lezáró ragasztó, az enyém szerencsére épen érkezett. A mostani doboz már Pure by Pixis ragasztószalaggal volt biztosítva, így ilyen már nem fordulhat elő. A beltartalmat a már ismert levélnyomatos papír rejti, benne a kis "szalmafészekben" lapulnak a termékek.

A dobozom tartalma:

  • MÁDARA Purifying Foam - Arctisztító hab 150 ml
  • MÁDARA 3 darabos mintacsomag
  • CAONATUR sampon száraz, töredezett hajra 250 ml
  • CURAPROX fogkefe
  • ANNEMARIE BÖRLIND LL regeneráló nappali krém 15 ml
  • KELL A PÚDER! ásványi szemhéjpúder minta
  • VÖSLAUER ásványvíz 0,33 l

Az egyetlen újdonság számomra a CaoNatur sampon, magamtól meg sem fordult volna a fejemben, hogy megvegyem, pedig elég jó az összetétele. A "legjobb natúrsampon" projektemben legalább ez a sampon is beszállhat a mérkőzésbe. A Mádara termékeit ismerem, az arctisztító hab nagyon szép összetevőkkel bír. Curaprox fogkefét használok, így jól jött a tartalék. Az AnneLind termékeit a bőröm nem mindig tolerálja, pedig vannak nagyon jó termékei a márkának. A kapott krémminta nagyon kis ízléses üveg tégelyben érkezett. Mivel nem használok szemhéjpúdert, a Kell a púder mintámat anyukám fogja helyettem tesztelni. A doboz tartalmazott még egy Vöslauer ásványvizet, és egy 10%-os kedvezményt Mádara termékek vásárlásához.

A doboz tartalma ismét felülmúlta az érte fizetett összeget, csak a Mádara arctisztító hab 4.290 Ft-ba kerül, a doboz ára pedig szállítással együtt 4.490 Ft. Egyelőre ennyi, terméktesztek után részletesebb poszt! :)

009.jpg

003.jpg

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr517439806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása