Beauty Heaven

Logona méz-sör sampon

2015. május 02. - zsu044

...ééés, még mindig a legjobb natúr sampon nyomában! 

A Khadi samponok nálam elég jól teljesítettek, a Mandulafüves és a hajmosópor párossal szép fényes volt a hajam, és ki tudtam tolni a hajmosásokat 3 napra 1 havi használat után. Egyedül az árukkal nem szimpatizálok, túl sűrűn mosok hajat, és rettentő gyorsan fogy. (Mandulafüves sampon - 4000 Ft)

A Müllerben pont akciós volt egy-két Logona sampon, így a méz-sör dúsító samponra esett a választásom, a vékonyszálú hajamra ráfér egy kis turbózás. Már a boltban vaciláltam, hogy megvegyem-e, mivel az INCI 4. helyén a denaturált alkohol szerepel. Ezen kívül még mesterséges illatanyagot is tartalmaz, bár a leírása szerint "nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot." Ezen kívül szép összetétellel bír, a sör az INCI 2. helyén, a méz a közepe táján kapott helyet. BDIH és NaTrue minősítéssel rendelkezik, és sem a felhasznált anyagokkal, sem a kész termékkel nem hajtottak végre állatkísérleteket! ♥

mez-sor.jpg

Az első 1-2 héten még jónak tűnt, az előző havi kedvencekbe is besoroltam. Kocsonyás állaga van, amit nagyon könnyű adagolni, a hajon könnyen felhabzik. A Khadi samponoknál sokan azt kifogásolják, hogy nem habzik, pedig pont ez a samponok csapdája. Belénk nevelték, hogy ami habzik, az tisztít. Arról senki nem beszélt, hogy milyen anyagok idézik elő azt a bizonyos habzást.. Jelen esetben ezt kókusztenzidekkel érték el, ami a minősített natúr samponoknál engedélyezett. Az illata nekem elsőre kicsit furcsa volt, de 1-2 mosás után már teljesen semlegessé vált, mosás után a hajon nem is érezhető. Változatlanul a Helia-D gyógynövényes balzsamját használom, de ezzel a samponnal kicsit nehezebben megy a hajam kibontása mosások után. Ez a használatok során egyre fokozódik. Sajnos az alkohol szárító hatása nálam 2 hét használat után ki is bukott, a hajam védekezésképp újra jobban zsírosodik, így visszatértek a minden másnapi hajmosások, a hajvégeim pedig kiszáradtak, és a mosások utáni kibontás sem egy élmény.

A Logona samponjában sem találtam meg álmaim natúr samponját.. Eddig a Khadi Mandulafüves sampon teljesített legjobban.

Névtelen_1.png

 

A blog Facebook oldalát itt tudod követni.

find-us-on-facebook-logos-1024x245.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyheaven.blog.hu/api/trackback/id/tr157414960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása